Dubai destinatie de minivacanta
Raspunsuri - Pagina 7
Laura T spune:
Ne-am inrors de cateva zile de la Dubai, ne-a placut muuult, am vizitat, am fost in desert, am facut plaja, marea ni s-a parut superba si... ne-am promis ca vom mai reveni (cu tot cu copii data viitoare).
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
pisix spune:
Laura - cat de cald e acum acolo ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by pisix
Luna voiam sa te intreb daca s-a terminat de construit Hydroplis si The Palm ... Stiu ca aveau 2008 ca termen de finalizare
ref.la Burj -
ideea sper sa o pun in aplicare daca se paote pentru un revelion chiar daca atunci e cam piperat ...dar rusine pentru cine locuieste in
RAK (Ras al Khaimah) sa nu vada Burjul pe dinauntru...
dar din afara...l-am vizitat din toate unghiurileCu gandul la
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
quote:
- cat de cald e acum acolo ?
dar in Mauritius?
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
Laura T spune:
quote:
Originally posted by Luna75quote:
- cat de cald e acum acolo ?foarte cald - 34 - 38 .
dar in Mauritius?
Cu gandul lacopilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Da, cald si bine...nu e caldura aia umeda care te face sa transpiri, sa-ti curga apele pe tine...era asa bineeeee....
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Laura T
...nu e caldura aia umeda care te face sa transpiri, sa-ti curga apele pe tine...
soseste si "aia" cu pasi repezi iunie,iulie,august 
Cu gandul la
emotia copilariei
LindaZ spune:
Si noi ne-am intors pe 30 martie din Dubai. Mi-a placut mult. Desi e prima tara araba pe care o vizitez, a fost prima in care m-am simtit ca acasa. In primul rand fiindca sunt atatea natii acolo (am inteles ca 80 si ceva) incat ceilalti nu te percep ca strain. In al doilea rand fiindca toti stiau engleza, deci vorbeam aceeasi limba. Arabii pe care i-am intalnit au fost foarte draguti (de exemplu, soferul masinii cu care am fost in desert mi-a cumparat o camila de jucarie cand a aflat ca e ziua mea si alti arabi de la masa din desert mi-au spus la multi ani fiindca le transmisese el ca e ziua mea).
Locurile pe care le-am vizitat si merita sa nu le ratati in Dubai sunt Emirates Mall, Medina si piata de aur. Si bineinteles in desert a fost impresionant! Am fost si la Deira Mall (am scris bine?), dar mai bine mergeam in alte locuri in timpul acela. Din pacate noi nu am avut timp sa mergem pe plaja, am vazut-o doar din autocar.
Multumesc tuturor fetelor care mi-ati transmis informatii inainte de a pleca. Oricum, realitatea a intrecut asteptarile in privinta senzatiilor pe care le-am trait si abia astept sa mai mergem ... candva, cu tot cu copii.
Aaaa, si mi-au placut foarte mult absolut toate felurile de mancare!
Annie80 spune:
Hop si moi!
Luna, scuze ca intreb ...dar unde este in Fujairah plaja, unde sa te poti scalda in voie si amenajata?
in zona la Marina?, dar nu pare. eu mai noi mergem in Khor Fakkan
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Annie80
Hop si moi!
Luna, scuze ca intreb ...dar unde este in Fujairah plaja, unde sa te poti scalda in voie si amenajata?in zona la Marina
la Aqua Meridien sau Rotana
pe public nici o sansa mai ales de mergi vineri - ne-am dus odata la picnic acolo ce crezi ca am putut manca?
am mancat ca mi-e era foame si ce crezi cine m-a deranjat (desi eram si cu sotu si cu copilu) nu arabii
Luna75 spune:
despre lucruri care nu stralucesc
aici
e vorba de discutii numai intre fetele ce locuiesc in Emirate