Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Gabriela B.

Luna, (adresez in primul rind tie ca fiind cea care locuieste deja in Dubai) stiu ca este putin off topic intrebarea mea...Poti te rog sa-mi spui si mie cu aproximatie, cit este un salariu mediu in Dubai? Intreb caci m-am uitat pe site-uri de inchirieri locuinte si mi se par sume uriase...poate nu am gasit eu exact ce trebuia...Am gasit pret in USD...mai...erau 10 000 pe luna pe 3 camere???
Te rog mult,m-ai putea indruma incotro sa ma uit de ceva preturi la inchiriere, de fapt cred ca orice informatie despre cum este sa locuiesti/traiesti/muncesti in Dubai ar fi binevenita...Ca turist sunt convinsa ca e minunat...toata lumea spune ca se fac bani buni, scutiti de taxe...dar daca traiesti si trebuie sa dai atita suma de chirie (fiind o familie si cu copil)...ce mai ramine din banii aia???

Gabriela

De obicei un apartament cu trei camere e cam 10.000 AED,nu dolari, ceea ce inseamna aproximativ 2.720 USD/luna, apartamentele sint mari si au piscina. La 10.000 USD gasesti vila de inchiriat.
Acuma probabil ca sint diverse site-uri cu preturi exagerate dar gasesti si chirii mai ieftine,ideea e sa cauti mai mult,sa nu te opresti la primele oferte.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Gabriela,chiriile sunt in jur de 25.000 - 100.000 dolari pe an
in ceea ce priveste salariul mediu el difera in functie de foarte multi factori insa in general e de 1500-2000 dolari pe luna pentru expatriati si 3000-4000 dolari pentru locali
in ceea ce priveste chiria cele mai multe companii ofera o indemnizatie substantiala pentru acoperirea cheltuielilor cu chiria altfel viata in Emirate ar fi imposibila

despre viata in Emirate poti citi pe larg aici si nu ezita sa iti spui parerea despre cele citite

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Puteti sa ma ajutati si pe mine cu o informatie?
O sa merg la un curs in Dubai si timpul liber o sa fie destul de redus, la ce mall ma sfatuiti sa merg pentru jucari?
Fetitza mea are aproape trei ani, e pasionata de Dora si Elmo si de jucarioare de tipul ELC. Sa merg la toysRus? La care anume?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fran

Puteti sa ma ajutati si pe mine cu o informatie?
O sa merg la un curs in Dubai si timpul liber o sa fie destul de redus, la ce mall ma sfatuiti sa merg pentru jucari?

stii la care hotel vei fi cazata?
in general in Dubai sunt malluri la tot pasul iar Toys4us,BabyShop,Early Learning Centre sunt mai in toate mallurile dar sa te uiti bine pe harta mallului ca sa nu te pierzi mai ales daca ajungi pe la Mall of the Emirates
Sedere cat mai placuta in Dubai!

Mergi la inceput

de 1 martie va trimit multe martisoare virtuale si va doresc o primavara cat se poate de frumoasa si daca e posibil chiar si cu o calatorie pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Merci de raspuns, la Novotel o sa stau.
Am vazut ca e un ToysRus pe Sheikh Zayed, presupun ca pot sa iau un taxi de la hotel pana acolo. La intoarcere (seara tarziu :) insa pot sa mai merg singura cu taxiul?

Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by fran

Merci de raspuns, la Novotel o sa stau.
Am vazut ca e un ToysRus pe Sheikh Zayed, presupun ca pot sa iau un taxi de la hotel pana acolo. La intoarcere (seara tarziu :) insa pot sa mai merg singura cu taxiul?

Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Sigur ca poti sa mergi cu taxiul si seara tirziu,nu vad problema.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

fran,in Dubai e forfota si noaptea -sunt foarte multi turisti peste tot asa ca nu te vei simti deloc in primejdie ba mai mult foarte rar am auzit ca cineva sa fi fost agresat fizic pe strada.

Mergi la inceput

nici o miscare de o luna?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Luna voiam sa te intreb daca s-a terminat de construit Hydroplis si The Palm ... Stiu ca aveau 2008 ca termen de finalizare

Apropos de Burj Al Arab, iti poti face o rezervare la unul din restaurantele hotelului si in felul asta nu mai dai 60$ numai pe vizitat si in plus ...vezi si tu ceva mai mult decat holul

Eu asa am facut : mi-am facut rezervare la Al Mahara iar apoi ne-am dus si la o cafea la restaurantul ala de la et.27 deci am vazut destul de mult din hotel

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput