Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Fetelor,va mai necajesc...nu va suparati pe mine...!! Dintre Deira si Bur Dubai....care e mai buna ????
Mersic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Ache noi stam in Ras al Khaimah. Am fost azi la zoo dar nu ne-am mai intalnit cu Annie. Tare fain la zoo..un pic de miros de la animale..dar in rest e ok si pretul mai mult decat acceptabil: 2Dh.
Vinerea ce vine sper sa merg la Friday market de langa Masafi sa-mi iau ceva bradutz de craciun in ghiveci...sper sa si gasesc.

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Luxe, Bur dubai, am avut un prieten stand acolo . Ce v-ati ales? hotel?
In deira se construieste (la sosele) si e balamuceala

Pearl, 2 dh intrarea? poate pt ca a fost vineri, dar m-a dat pe spate pretul. tre sa iau adresa s-a duc si pe puiu meu.

Daca vii la fryday market, poate ne intalnim in deira am vazut braduti frumosi , artificiali. Naturali nu am vazut niciodata, dar poti sa incerci un "cactus de craciun "

Ieri neam invartit prin Deira city center.. tre s-a merg iar, dar singura sa bag si eu deseama fashionul de sezon ca nu am putut

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

2dh de persoana..eftinin si bun.
Clar ca daca vin pana la Masafi ne-om si vedea. Vreau bradut natural, ca de ala artificial am vazut aici in Carrefour cu 50 Dh destul de mare si fain.
Ma deprim cand ma gandesc la Craciun fara zapada si colinde..dar macar ma stradui sa refac ceva din atmosfera de acasa.

Pearl

Mergi la inceput

Nu ma deprima ca nu am zapada, si colinde ,

Zapada atat de pura, si cand incepe sa devina mocirla si o arunca toate masinile pe tine , sa stau s-a tremur si infofolita....neah, asa aici stau lejer in tricoutz, colinde am de la computer .. so.... e fain pt mine.

Eu brad am artificial cu fibra optica...superb, un metru si ceva are luat acum 3 ani.

Sa nu uiti s-a va faceti pt ID, e obigatoriu, toata lumea pana la 31 decembrie 2008

Luxe, v-ati hotarat pe unde o s-a stati?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

ce ID ca eu habar nu am despre ce vorbesti???????????????

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

N-am mai ajuns in nici un Dubai vineri, ca pana m-am cacait eu sa-i dau sa pape lui Adam si nu stiu mai ce s-a facut ora 13 si riscam sa stam mai mult prin trafic.
In Ras al Khaimah n-am ajuns pana acum, cum e ? Dar in Fujeirah si Masafi am fost acu 2 ani, o intrega aventura si la dus si la intors, ca nu-s panouri de circulatie sa te ghideze, ne invarteam in cerc pe undeva Sharjah -Ajman si iar Sharjah si tot asa . La intoarcere ne-au sfatuit aia de la Hilton ca cica sa luam alt drum, pe la granita cu Omanul. Frumos rau, dar ne-am pierdut in plin desert. Nu era nici un semn, nimic nimic. Noroc cu niste localnice, ne-am tinut dupa ele si ne-au scos undeva in Emirates Road, asa am ocolit si Dubaiul cu tot traficul.
Si eram si cu ai mei in masina, cica le aratam Emiratele. Le-a placut tare, Fujazira ii tot zicea tata, din greseala. Poate venim iar iarna asta, dar as incerca Le Royal Meridian.
Si eu tot cu pom artificial, costa o avere naturalul.
Luxe, sa-ti rezervi din timp hotelul, ca e greu de gasit ceva available in perioada ferbruarie, pe 15.02 incepe Dubai Shopping Festival. Defapt hotelurile sunt pline mai tot anul. Sa ne spui unde ti-ai luat si cand vii .
Pearl, e vorba de National ID, un fel de buletin ca nu stiu cum sa-i zic. Daca nu-l faceti pana la sf. anului, e 1000 Dhs de persoana amenda. Nici noi nu l-am fact inca, era azi o coada de cel putin 2h numai sa iei formularul ala de-ti fac programare.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Ache mersi de info cu ID-ul..trebuie sa ne punem si noi pe treaba atunci..
In Ras Al Khaimah e foarte linistit..asa..mai la tzara. Traficul e ok..chiriile sunt acceptabile. Numai ca nu sunt multi europeni..de romani ce sa mai zic, daca suntem vro 15...
Noi in Abu Dhabi am fost numai o data sau de 2 ori, mi-a placut ca era multa verdeata..

Pearl

Mergi la inceput

si mie mia placut Abu dhabi..tot pt verdeata

RAK ...sunt tari au Mall

Fujairah, o iubesc, nu te perzi in ea, trafic lejer, fara Mall (o sa avem la anu ) fara parc , doar unul pt femei, cornish de plimbat, plaja ne amenajata . de iesit avem Kalba si Khor fakkan, hilton , tenis court, care eu il gasesc respingator, e in munti si landscapul e sinistru Acum e plin de rusi, si americani si animalelele domestice (paki si indi)

ID, eu am dat formele , le iei de la posta , 40 dh each, acum astept appointment-ul.
care cica nu mai sunt locuri, deci o sa am la anu , sper sa nu ma deporteze intretimp

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie avem si noi 1 amarat de mall...nici aici nu sunt parcuri..dar s-a amenajat ff fain zona cornish cu copacei, felinare..gazon..macar acolo ne putem plimba.
Acum in RAK e problema cu electricitatea..nu mai leaga cladirile nou construite la retzea..si din cauza asta au si crescut mult chiriile. In fata cladirii noastre sunt inca 4, toate noi, toate nelegate la electricitate. S-a construit inca de ajl trecut Safir Mall..mare si ff fain ..dar nu au curent...

Pearl

Mergi la inceput