Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Offff...stiti cum e fetelor...si saraca si cu pretentii !!! Daca ar fii cum as vrea eu...as vrea Burj al arab da nu mai mult de 200 euroi pe zi...! Tot stam si ne uitam pe internet...unde vedem preturi acceptabile (si neaparat rewieuri bune)ne trezim ca la pretul aratat, adauga toate taxele, de devine...too much ce nervi am !! Macar avionul l-am rezervat...sa nu mai avem surprize si acolo!! Sotul a dat de niste apartamente dragute in Dubai Marina...dar mie mi se pare parca prea departe ...!!! Vom vedea...eu mai caut..;tre sa ne hotaram...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

fetelor, scriu asa , pe mare fuga, sa-i spun lui Luxe ca Dubai Marina e zona super, de lux si noua. Ce vrei sa spui cu departe? in 5-10 min esti la Burj :). Departe de aeroport poate, dar nu se pune. Pana la urma Dubaiul nu e asa mare, traficul e nasol dar la anumite ore si nu peste tot.
tre sa ne deschidem si noi subiect cu fetele din emirate, ca e interesant ce povestiti acolo. inca n-am inteles cum construiesc astia fara racord la curent, cum primesc autorizatii? aia cu mall-ul fara curent e super. l-au si deschis la public? de chirii sa nu va plangeti, ca noi am ajuns mai rau ca Dubaiul, concuram Manhattan-ul. va mai pove maine.

Dandun

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Nu e deschis la public Safir Mall...dar am fost pe acolo intr-o seara si am vazut ca inauntru au si rafturi si frigidere..de toate numai curent nu...
Pai la asta cu autorizatia il intreb pe sotz ca el ii in bransa constructiilor. Nush cum e in Abu Dhabi, dar acum a venit un prieten de-al nostru aici ca inginer si si-a inchirat un studio cu 32 de mii pe an...si mi se pare mult!
Cred ca undeva pe super eva era ceva cu fetele din emirate..dar s-a asternut uitarea peste acel topic...

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cica din 2010 intru in normal cu electricitatea

Mai nasol ca e crere mare de apt si nu se pot folosi . in timp ce blocuri stau in intuneric... creste si pretul la cele cu electricitate.

Noi vineri mergem computer plaza

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie ce e ala computer plaza?

Pearl

Mergi la inceput

Mall cred..numai cu magazine cu calculatoare si componente de calculatoare.

Si pe la voi tot vant cu nelipsitul nisip bate?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Bate oarece vant dar nu nush cat de tare. Ieri a fost tare innorat, credeam ca ne pricopsim cu niscaiva ploaie..
Mall numai cu componente de calculatoare???...Io zic sa-i trimitem pe baieti acolo si noi sa mergem la Outlet sa cercetam feshanul (daca tot zici ca nu ai avut vreme la city center..)

Pearl

Mergi la inceput

ce e aia ?
da numai cu calculatoare, o cafetarie,si parca 2 de magazine cu "de toate" si din el treci in Spineys .
Ar fi super sa ne intalnim, numai ca s-ar putea sa dau monster-truck-ul la Trade-in . Astept s-a vb cu soata intai

la noi inca vant si soare,

Cine deschide topicul cu noi din emirate??? s-s puna si un link!
va pupi!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Nu stiu ec are calculatorul meu..am scris un raspuns si cred ca s-a sters...eniuei...
Outlet Mall ii in apropiere de Dubai, pe exit 44 cum vii din RAK, cu chestii faine si relativ ieftine.
Mai vb, ca am zis ca vineri am in plan Friday market pt bradul in ghiveci la care visez...

Pearl

Mergi la inceput

azi merg singurica ( cu Piu) la computer plaza..... am niste tensiuni , mama doamne...dar daca nu ma ratacesc merg la police sa-mi dea certificat de bun conducator

pearl sunt curioasa daca gasesti bradutz

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput