Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Bei..trebe sa gasesc ca deja ma apucai sa confectionez stelute din hartie colorata sa pun in el! (cine n-are de lucru isi face....)

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

S-a ma laud Am fost singura la Computer PLaza, si cand am plecat GPs-ul meu zicea ca ajung la 16:16..si am ajuns la 17 :18 a mai fost si aglomerat..si detoururi multe, dar m-am si ratacit . Dar m-am intors intreaga acasa, si masina la fel. precizez ca e singura data cand conduc singura prin dubai.... Acasa la fuj am ajuns fara probleme, dar GPS-ul m-a disperat...

dupa lauda si putin dat cu capu' ...La fujairah a plouat cu tunete si fulgere....timp in care eu eram la dubai

Scumpi pearl am trecut pe la Friday market, am vazut cactusi superbi

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Las ca ieri a plouat si aici de era sa ne inecam...prima data furtuna cu nisip...apoi ploaieee...si pe cand am intrat in bucatarie, apa imi intra pe sub usa de la balcon! Acesti intelijentzi care au construit cladirea mi-au pus scurgerea pe balcon la deal astfel ca apa vine exact in casa....
Felicitari Annie ca esti asa experta in Dubai...acum nu ne mai ratacim nici noi chiar asa tare.
Acu astept sa apara sotzu de la scarbici si apoi merem sa vedem de cactusii aia

Pearl

Mergi la inceput

Ai vazut ce mari si teposi sunt, da! Merci pt seara minunata pe care mi-ati ofetit-o!

Azi cica merg din nou dubai, iar singura (cu Piu)

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Ma resemnez la bradut artificial...zilele astea sper sa ajung sa-l chiar cumpar.
Dar las', bine ca am crizanteme!!! A mea inca n-a inflorit Annie...e prima floare pe care o am in grija, sa vad cum ma descurc si daca merge bine imi mai iau si altele.
Ai grija de tine si de piu..

Pearl

Mergi la inceput

pai e [re repede sa infloreasca, putintica rabdarica... sa o mai uzi din cand in cand

eu tre sa ii schimb ghiveciul, caci cred ca e prea mic.... si aveam 2 pe hol dar au disparut....

ieri fost dubai...m-am ratacit, si cum nu mai ajungeam la timp, am ...just condus prin ploaie

Azi merg iar...cu sotul

Voi?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Eu m-am apucat de curatenia de Craciun...ieri bucataria...azi geamuri..dulapuri..si ascult colinde!
Sotzu e "casatorit" cu cele 2 santiere ale sale..deocamdata abia mai avem vreme de o plimbare seara si cam atat.
Daca ai chef de RAK da un semn
pup

Pearl

Mergi la inceput

pai Clau are holiday de pe 3-13 si apoi de pe 21 dec -3 ian...asa ca poate o sa te vizitez...singura.. who knows ;)

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

pofti de continuati aici, Cafelutza de Emirate

Dandun

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput