Fetele din Botosani (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
Salut!
alayna, ce tare, 4 limbi. Va fi foarte bine pentru copii, se vor descurca in orice tara. Distractie placuta cu fratele tau.
gabi, m-am uitat si eu la poze, arati foarte bine intr-adevar. Succes lui Hiro la scoala!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
nanami spune:
merci fetelor de urari
pai,,,, noi numai in japoneza , eu rumanka , sotul japonez si copchilul ,,,,, jumi-juma
asa ca ,,, numai japoneza , doar injuraturile in romaneste
alayna , dar ce natie e sotul tau ??? cred ca ai mai spus , dar cu sunt eu... dusa cu capul ..... de ce vb. in engleza ? ce bine e de tine ca o stii ....
ma mai duc si eu un pic la treaba , ca am un somn , si parca vad ca le las asa , si maine de dim. vine socrul sa-l ia pe hiro , ca ,,,gata cu gradi , azi a fost ultima zi , iar noi daca lucram , l-am rugat sa-l ia la el peste zi timp de 3 zile , si mosneagul imi vine cam devreme de obicei si na !!!! tre sa fie mumos in casa , desi e obisnuit el cu mine
va pup dulce , ne mai auzim
***grupul fetelor fantastice***
HIRO
alayna spune:
Ioana si Nanami,eu nu am citit inca despre acest subiect,hai ca voi sunteti mame,mai stiti una,alta...credeti ca e bine sa vorbim doar 3 limbi sau 4?
Eu la limba mea nu renunt nici in ruptul capului,o sa-l invat pe bebe sa vorbeasca romana ,sa ma joc,sa-l alint,in primul rand..sa simt ce -i zic si al meu sot fii sigura ca o sa-i vorbeasca in limba lui,limba araba ...vai de capul lui copil (ii),ma tem ca o sa vorbeasca greu ,tarziu..o sa fie buimac bietul copil de cap,dupa ce o sa fie invatat cu 2 limbi,se duce la gradinita si da peste alta limba...germana....vai de mine
Eu cu al meu sotz,vb numai engleza,nu pot in germana,nu o cunosc destul,nu pot dom'le sa ma exprim,dupa juma de fraza ..o dau prin popusoi
Nanami,da tu stii japoneza?Bai ce tare esti,eu limba aia nu o invat nici in 10 ani,cu meditatii zilnice,poti sa si citesti ?Vorbesti cu Hiro,NUMAI romana?
Eu fac cursuri de araba,le vorbeasc oleaca,na sa ma laud un pic,dar incoerent tare,dupa cate mi s-a zis
Fetele celelalte de ce chiulesc asa mult?
Ia nu mai cetetzi din umbra si batetzi oleaca tastatura acilea ,ca vad decat cate ori se deschide subiectul nostru pe zi...totusi incredibiilllll si nimeni nu scrie ...ia hai apareti pe felie repijor
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
nanami spune:
ei na !!!! alayna , mi-au murit laudatorii
cu hiro numai in japoneza , nik in romana , decat cateva cuv. , in rest totul e pe japoneza muamamm ce ma mai laud si eu
intr-adevar e o limba ciudata pt, noi , dar sa stii ca nu e chiar asa de complicata plus ca am si 9 ani de jap, ar fi rusine sa nu stiu
parerea mea este nu innebunesti copii cu toate limbile odata , ca nu va sti nici el ce e cu el , va vb. greu , asa am patit eu cu hiro , a vb. dupa 2 ani , iar de cand l-am lasat numai pe jap. imediat si-a dat drumul la vorba , acum na! depinde si de copil , eu mai am o prietena , copilul are 4 ani si nu vb. nici una nici alta corect , ea ii vb. mai mult in romana , iar tatal in jap. iar acum o sa mearga la gradi , iar acolo daca se vb. numai jap. o sa uite de romana , e bine macar sa inteleaga
va pupic , un we placut
***grupul fetelor fantastice***
HIRO
mephala30 spune:
salut botosanencele!
Si eu m-am nascut, am copilarit in Bt. Dupa terminarea liceului, am venit in Iasi la facultate si aici m-am stabilit.
Am terminat Sc. normala "Nicolae Iorga", in 93. Ma cunoaste cineva?
nanami spune:
quote:
Originally posted by mephala30
salut botosanencele!
Si eu m-am nascut, am copilarit in Bt. Dupa terminarea liceului, am venit in Iasi la facultate si aici m-am stabilit.
Am terminat Sc. normala "Nicolae Iorga", in 93. Ma cunoaste cineva?
bine ai venit
adica ai terminat la pedagogic nu ? ca si mine , numai ca eu la filologie si am terminat in '95 , mai stii poate ne cunoastem , zine mai multe de tine
am pus poze cu hiro, scolarel
mephala30 spune:
m-am uitat peste poze, nu te stiu, o sa pun si io, poate ma stii tu, . Ce baietel mare ai! E tare simpatic!
Am fost la pedagogie, prima promotie care a facut 5 ani liceul, am avut-o diriginta pe Danila (de romana...a murit, Dumnezeu s-o ierte!.
Ce profi ai avut? Gotac, Egner....?
Ioana75 spune:
mephala bine ai venit.
alayna, nu stiu ce sa zic cu cele 4 limbi, oricum mai ai timp sa aprofundezi subiectul.
nanami, mama, 9 ani... Am vazut poze cu scolarelul.
mephala30 spune:
haideti pe prima pagina,
dau si-un ceai verde.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Ioana75 spune:
Sa aveti un Paste fericit! Ce mai faceti? Noi stam acasa, vin parintii la noi.