Fetele din Botosani (4)
Raspunsuri - Pagina 4
nanami spune:
hellooooo
fetelor , nu prea am timp de stat la barfa acum , ca e 12 jumate noaptea la mine , sunt intr-o activitate de numa ,
sambata am serbare la gradi ( de finish) , si ma dau cu capu' de pereti ca n-am cu ce ma imbraca , in sfarsit am gasit ceva , ce am din romanika de acum 3 ani , ca daca vedeti ce au astia aici,,,,,,muriti eu nu ma imbrac cu asa ceva , iar pt, serbare de deschire la scoala vreau sa comand ceva dintr-o revista , ca ,,,,ca sa iau doua nu-mi convine , ca atat ce le imbrac si gata , nu se merita , off....
o sa arat ca dracu , dar asta e
in rest totul e ok , e asa frumos la noi , a venit primavara
va pup pe toate si sper sa mai vb. curand
pe yahoo nu mai pot pune poze , sa-mi spuneti si mie cum s afac , dar mai pe inteles ca eu is batuta in cap rau
pup , noapte buna
***grupul fetelor fantastice***
mony-k spune:
nanami iti faci cont pe webshots sau dropshots si pui poze si apoi pui linkul la semnatura
daca nu te descurci da-mi un pm
emilia 9.05.2007
http://picasaweb.google.com/home
alayna spune:
Buna ziua fetele,ce mai faceti?
Nanami,dupa cate am inteles,serbarea la gradinita a fost sambata,te astept sa vii sa ne povestesti cum a fost
Iar pentru deschiderea anului scolar ...merita sa-ti iei ceva nou,sa fii 'faina in poze' sa ai amintire si sa ne arati si noua cum a fost
Daca ai sa gasesti ceva de cumparat si nu e foarte scump,de sa-ti vina sa plangi,sfatul meu e sa cumperi ,e adevarat ca o sa porti doar cateva ore,dar fii sigura ca, candva o sa se iveasca alta ocazie si IAR o sa ai nevoie de ceva nou ,frumos si elegant
Cand se va petrece evenimentul?
Moni-k,eu nu mai pun poze pe net,poate o sa ne vedem LIVE
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
nanami spune:
salut
nu, alayna , serbarea e sambata asta , pe 22 , iar cea la scoala e pe 4 aprilie , pai normal ca o sa-mi iau ceva nou , problema este ca nu imi plac mie hainele astea elegante ale lor , lor le sta bine , dar noua...... a ras si al meu de mine , can d am pus un costum pe mine intr0un magazin , sunt urate , de zici ca e pt. babe , nu au ceva vioi, frumos , sexi , elegant , si la culori e jale,,,,,,numai negru, gri , bleu , bej , si alb , mie- mi-ar place un albastru frmos , un visiniu, sau rosu , un mov , un verde incgis , nooooooo,,,,nika bre, mor de draci ,
dar n-o sa am ce face si va trebui sa iau ceva asa ca doar n-o sa ma duc in blugi o sa aleg pe negru , stai asa , sa vezi ce fusteeeee, valeleuuuuu,,,,,,
incer sa ma descurc , pe 30 plec la cump. la umblat pe ici pe colo , ca nu am timp pana atunci , am ramas ca de obicei pe ultima suta de m.
asta e
voi ce mai faceti????
sunteti bine ???
la noi ploua si e tare urat , numa bine de stat in casa la caldurica
va pup pe toate si revin in weekend cu amanunte si poze , daca o sa ma descurc , daca urlu si eu eici
pup
mony-k spune:
nanami spor la cumparaturi si sper sa-ti gasesti ceva frumos si care sa-ti placa
si la noi e frig si urat e aiurea de tot
eu maine ma mut si am o groaza de treburi.lucruri de impachetat de asezat curatenie abia astept sa termin
alayna cum asa ? vii in tara?
v-am pupat
emilia 9.05.2007
http://picasaweb.google.com/home
Ioana75 spune:
mony-k. Spor cu mutatul, sa va fie de bine noua casa.
nanami, succes la serbare, sa gasesti ceva frumos de imbracat.
alayna.
Miine e ultima zi la actualul job, saptamina viitoare am niste cursuri, asa ca va pentru o saptamina.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
nanami spune:
am pus cateva poze de la serbarea la gradi
sper sa fie ok, sa se poata vedea
v-am pupat , ca am ceva treaba
HIRO
alayna spune:
Buna fetele,ce mai faceti?Pe unde sunteti?
Eu tocmai sunt gata sa fac niste cornulete cu rahatel,dar inainte de a ma apuca de invartit aluatul,am zis sa mai dau o tura pe la voi
Zilele trecute a nins aici,e rece,saptamana viitoare ma mut in alt apartament si am o multime de facut,nici nu stiu pe ce sa pun mana
Nanami,ce mare ti-a crescut flacaul..aoleu,ptiu ptiu sa nu fie de deochi,dar tu...te-ai schimbat,arati super,pe bune,de sa nu te recunosc si acum stau in dubii daca esti tu sau nu..in poza cu grupul,adika copkilashi si parinti,te-am zarit din prima
nanami spune:
helloooo
alayna , eu sunt , chiar asa de tare m-am schimbat , sper ca in bine
daaaaa,,,,hiro e mare , si obraznic foc , nu e zi de la dumnezeu sa n-o ia peste cap , e asa de ,,,,,acum raspunde , mai le si minte , si ca de obicei , in viteza melcului , sper sa fie doar o perioada de-a copiilor ca de sapt viitoare cand incepe sc. o iau razna , daca nu se misca mai repede , dim. e tare greu , cum o sa ma trezesc eu oare , ca sunt tare lenesa dim. iar el la 7 si 20 tre sa iasa din casa , vai de mine
va pup si we placut
HIRO
alayna spune:
Nanami,esti schimbata in bineeeeeee,of course,acum arati total diferit si esti atat de frumoasa,acum pe bune,ca n-am niciun interes sa mint
Dar pe cand planuiti o surioara pentru Miro?Sigur el prefera un fratior,ca asa isi doresc baietii
Vreau sa te intreb ceva...in ce limba vorbesti cu Hiro?Dar tu cu sotzul?Dar sotzyul cu baiatul?
Mooamaaa,cate intrebari,parca sunt de la FBI Ca eu stau si ma gandesc ce voi face cu copii mei,eu vorbesc o limba,sotzul are alta limba materna,noi vorbim engleza si aici in jurul nostru e lb germana....deci 4 limbi...vom ameti copchii de cap
Azi imi vine fratele in Germanika,cred ca intr-o ora e aici ,ma duc sa ma imbrac,sper sa am timp zilele astea sa mai intru