Fetele din Botosani (4)
Raspunsuri - Pagina 6
mica123 spune:
Oau abia acum am vazut ca ati revenit botosanencelor. Am observat ca cele mai multe dintre voi nu mai locuiti in Bt. Eu stam in Bt. de 5 ani si sunt mamica unui baietel 1 an si 2 luni. Paste fericit si poate ne intalnim cand mai ajungeti pe acasa.
nanami spune:
bine ai venit mica , sedere placuta alaturi de noi
fetele noastre cred ca inca se mai distreaza , inca nu s-a terminat pastele la ele , ah ??? asa-i ?
hai , ca nici eu n-am fost pe aici , nu prea am timp de pc , am avut si noi o sapt. libera , si m-am odihnit cat am putut , am inceput munca acum si asa de greu imi vine dupa atata leneveala......
mica mai zi ceva de tine , poate ne cunoastem intre noi
o cafeluta de la mine , si va pup , ca tre sa plec
ne mai auzim
mahu_elena spune:
buna!
acu am escoperit si eu acest topic!
incantata sa vad ca suntem si noi pe aici!
eu am 27 de ani,locuiesc in Botosani,nici nu am de gand sa plec!
mai vb si cu mica,dar pe mess,si cu inca cateva fete de pe aici,dar cu ele mai rar!
am si eu un bebe de un an..si 2 saptamani,sebi!cel mai cuminte si scump copil!
na si eu...acuma!sper sa mai vb!
mahu_elena spune:
am invatat si eu la Liceul Pedagogic,dar am terminat in 2001!
la pedagogie,diriginta Corolea Viorica!
in genere cam nu as putea sa va cunosc pe cele care ati terminat mai devreme...
nanami spune:
hai drepti
bun venit elena , fetele noastre au intrat in vacanta se pare , bine ca si eu
daca tot esti singura care mai da pe aici , mai zine si noua ce mai e prin bt , am auzit ca s-a facut frumos orasul , eu n-am mai fost de 3 ani si ceva , si pana acum 3 ani , iar de 3 ani nu fusesem , asa ca am stat mai mult acasa la mama dupa soba , ca a fost de sarbatori , nu prea am avut timp sa vad ce e nou prin oras , poate ne pui si niste poze
ti-am vazut pozele , sa-ti traiasca micutul, e tare frumusel
va pupic , ca ma duc la somn
nanami spune:
'neata (la mine e deja dim ) , somn pufos voua , dar v-am facut cafeluta pe cand va treziti
o zi buna
mica123 spune:
Salut, da chiar ma intrebam unde ai disparut elena ca nu te-am mai vazut nici pe mess. Pentru celelate mamici care nu ma cunosc sunt mamica unui baietel de 1,3 ani locuim in Botosani de vreo 5 ani si cautam parteneri de joaca ca de acum daca vine caldura vom sta tot mai mult pe afara.
alayna spune:
Mai e cineva pe aici?
Moaaammaa de cand nu s-a mai scris....face buretzi subiectul asta
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love