Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ha ha ha ......felix ce ti-am zis....asa ca saptamana viitoare imi iei locul...normal ca intru sa va spun...am inceput sa am emotii deja...mie nu mi-a zis nimeni sa vizez la casa de asigurari si eu sunt din ilfov. sper sa nu am probleme. mi-a zis doar ca imi trebuie adev de la medicul de familie si adeverint5a de la servici.
fetelor sa imi tineti pumnii maine la prima ora intru in operatie.sper ca anul asta sa devin. si sper ca si voi.....va pup...mai vorbim pana diseara. o sa trec mai usor peste stiind ca sunteti alaturi de mine.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Magdita
Rocsy tinem pumnii! Va fi bine!
Felix mai ai putin...
Sa intelegem ca s-a mai eliberat dl Dr sau sunteti voi niste norocoase ?
Anul trecut se astepta 2-3 luni.
Pamy esti binevenita si iti dorim sa ti se adevereasca feelingul!!!

Anul acesta se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Pamy, bine ai venit printre noi !
Bafta multa la cea de-a doua inseminare si sa iti ajute Dumnezeu sa fie cu noroc !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragi tutunici, intru ffff rar, dar va citesc in fiecare zi, sunt alaturi de durerile si reusitele voastre, ma bucur si plang impreuna cu voi, va doresc la toate ce-mi doresc si mie un dar minunat, un bebelin. .
Rocsy...succes maine, DD sa fie cu tine, oricum esti pe maini bune, face treaba super bine, totul e sa stii ce vrei de la el. Gandeste-te la bebic si totul va fi mult mai usor

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Eiii, asa mai merge, avem si noi voturi si mandrie de prima pagina!
Multumesc dragele mele si va ofer floricica
Ysa

Pamy si eu iti doresc din tot sufletul ca feelingul sa nu te insele si sa ai un bebelus din aceasta a doua inseminare!
Si bine ai venit printre noi!

Rocsy tinem pumnii maine, bafta si rezultat beton!

Felix esti foarte norocoasa, ce sa mai! Super! Va fi bine la laparo, trebuie!

Gudinde multumesc de intrebare, fata draga si colega de suferinta ! Pai ce sa fac, astept sa se deschida clinica dr nostru ca sa o luam din loc. Nu-mi fac deloc curaj sa incep analizele mele pentru FIV, cu toate ca ar cam trebui, sa nu descopar vreun brontozaur de vindecat, Doamne fereste! In rest, ma "uit" la FSH-ul sotului si....astept sa scada! Cu Dumnezeu si cu optimism inainte!

Fetelor, multumesc pentru ideile de mers la analize, pentru noi "provincialele" ! Si, vorba LaureiVoinicu , hai ca acum la analizele astea mai merge cum mai merge, dar ce ne-om face cand vom face analize si eco din 2 in 2 zile in timpul stimularii? Cam nasol de stat prin bucuresti de dimineata pana seara...macar acum vine primavara si nu va mai fi asa frig...
Auziti, off topic, exista vreun business center prin Bucuresti?, unde sa stai sa lucrezi "ambulant" , trebuie sa ma dau bine pe langa sefi, sa nu comenteze prea mult absenta de la serviciu.
daca stie cineva, poate imi da si mie un PM, ca sa nu ne certe moderatorii.

Ysa ideea de a face spermograma la Sabyc este foarte buna! Eu te sfatuiesc sa o suni pe dr. Matei si sa ii explici ca la IDS e total aiurea de facut analiza asta si va inteleg, sunt convinsa. In plus, la Sabyc are si niste aparate mai sofisticate. Succes maxim! Doamne ajuta!

Va pupic pe toate, fara exceptie, si mai vorbim!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by georgia_c
gudinde, si eu am mers la dr corina neamtu , tot citind despre ea in posturile tale ... imi amintesc ca m-a intrebat dna dr , cine m-a indrumat catre dansa si i-am raspuns ca net-ul ...a inceput sa rada si i-am povestit fff pe scurt cum am ajuns ; este o dr deosebita ...nasol e , ca mie imi daduse nr dansei de tel mobil , sa ma programez direct , si nu-l mai gasesc ... sa vad cum reusesc sa ma programez cat mai urgent ca asa mi-a zis sa fac
spui ca ai recomanda 2 doctorite.. ma macina curiozitatea ..care este cea de-a 2.... dr popa , cumva ???

Cea de-a doua doctorita este dr. Magda Bajenaru de la Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

In primul rand va multumesc ca m-ati "primit" printre voi si cred ca ar trebui sa va povestesc cate ceva si despre mine.Am 27 de ani si sunt cu sotul meu de 8 ani si cam de 3 ani ne-am hotarat si noi sa facem un bebe.Dar se pare ca nu e chiar asa usor sa ne indeplinim dorinta.Si eu si el avem ceva probleme la "aparat".Si acum am trecut la "reparatii".El are astenospermie plecand de la o oligoastenoteratospermie severa acum 2 ani la prima spermograma .Asa..eu am facut o laparoscopie la Giulesti in vara (pe atunci nestiind de dr T) la care mi s-au decorticat ovarele si trompa dreapta a iesit ca nepermeabila.De atunci ovulez ca la carte si mai ales ca am dat peste acest mare dr care este Tutu sper ca o sa fie bn.Asta e povestea mea asa pe scurt.
Va doresc la toate bebelusul mult asteptat care sunt sigura ca o sa apara curand

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Rocsy tinem pumnii! Sa vi cu un rezultat beton.
Va fi bine! Doamne ajuta!
Pamy bine ai venit si sa vina cat mai repede bebe.

26+ RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Buna fetele
rocsytinem pumnii stransi sa fie bine.
felix mult noroc sa vii cu rezultat bun.cat mai repede sa vina .
restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ieri mi-a cazut amarata asata de "tava" si n-am mai avut net la munca ... si uite asa nu am reusit sa-i urez si io bafta roxanei ...so ... facem galerie , roxana ... si asteptam numai vesti bune

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput