Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

va doresc de pe acum we placut ...caci eu plec cu firma , sa "socializam"...si cand vin sa gasesc cel putin o graviduta ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele,

Intr-adevar sunt o norocoasa, ca m-a programat asa repede. Probabil ca abia la inceputul anului a facut programarile si ne-a luat in ordinea trimiterii SMS-urilor. Eu i-am trimis pe 7 ianuarie.

Pamy, bine ai venit intre sperante! Sper sa ne intalnim cat mai bine la capitolul de burtici.

Rocsy, iti tin pumnii ca rezultatul sa fie bun! Cred ca ai iesit deja din operatie!

Georgia, we placut! Il iei si pe sotul la socializare? Poate veniti 3 de acolo!!!!

Va pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Pamy , activeaza-ti si tu PM -ul .

Mergi la inceput

Rocsy , sper ca esti bine ! abia astept sa ne povestesti experienta !

Mergi la inceput

Buna fetele ! A facut careva inseminare la Tutu in decembrie sau acum , in ianuarie ? am nevoie de cateva detalii va rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Si eu sunt interesata de costurile si de mai multe detalii ale inseminarilor artificiale facute de dr T.
Daca puteti sa-mi dati mai multe detalii va rog sa-mi scrieti pe PM (si datele referitoare la costuri).
Merci mult si va.
Rocsy iti tin pumnii si asteptam numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna dragele mele! Chiar daca ma doare putin burtica nu am putut sa rezist sa nu va salut si in primul rand sa va multumesc pt ca ati fost alturi de mine. Sunt bine. Dorm intruna si ma doare burtica foarte putin. Rezultatul nu este foarte rau. Mi s-a spus ca mi s-a gasit endometrioza dar nu foarte mult . Ioana rezidenta dr tutu mi-a zis ca nu din cauza asta nu raman pt ca a fost fff putin. Va pup si ma duc in pat o sa va scriu si maine.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna fetelor!
Am citit tot topicul, dar bineinteles ca nu ma pot abtine sa nu pun intrebari lamuritoare.
Am 38 ani si 5 ani de monitorizari,stimulari, analize hormonale, HSG, histeroscopie, etc.Infertilitate inexplicabila. Recomandari: IA sau FIV.
Vreau laparo! M-am saturat de monitorizari, stimulari si batut apa in piua ...Nu mai am timp si nervi pt asa ceva .
Cum il pot aborda pe dr T cat mai direct? Banuiesc ca ma programez la cab particular, dar cat de franc ii pot spune ca ma intereseaza maiestria lui in ale laparoscopiei ???
Nu am inteles, despre ce SMS vorbiti?
Multumesc si va astept.

Mergi la inceput

Rocsy , ce mult ma bucur ca esti bine , si ca nu ti-a gasit ceva grav ! Cum a ramas acum , ce faci in continuare ? ti-am lasat si pm dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

anaconda, am activat Pm

pamy

Mergi la inceput