Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

goldi in primul rand dr T o sa vrea el sa vada cu ochii lui cum ovulezi adica monitorizari ,si dupa aceea o sa vb de laparo.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, ma bucur ca esti bine si nu te doare burtica foarte tare! Iti urez sa iti revii cat mai repede! Joia viitoare urmez eu. Asa emotii am!

Abia astept sa ne povestesti mai multe!!! Acum speram sa vina barza ca tot vine primavara, nu-i asa?

Astazi sau cel tarziu luni, sper sa imi rezolv cu stampila de la CAS Valcea. Tu cum ai rezolvat-o??? Daca nu reusesc sa o obtin oare ma primeste si fara??? Am adeverinta de salariat si ca platesc CAS. Am si contul din care se fac platile trecut pe adeverinta.

V-am pupat,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

buna fetele.
Felix eu sunt din ilfov la fel ca si rocsy,l-am intrebat pe T de acest lucru cand m-a sunat sa ma programeze ptr op. si mi-a spus ca nu am nevoie de semnat.si stampila de la CAS.
Rocsy pupici asteptam detalii.si sa ne dai vestea cea mare.
opentru tine si pentru toate fetele care urmeaza sa faca laparo sa le poarte NOROC. imi dai si mie un PM cand te mai pui pe picioare?pls.cu detalii.
katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare!

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii, in masura in care puteti. Am o prietena care e proaspata "tutunareasa" (din decembrie), s-a programat acum la Dr. T pentru laparoscopie de curatare chisturi ovariene, si nu are idee cat poate sa o coste (am inteles eu ca Dr. T nu accepta bani).

Daca aveti idee si puteti sa imi spuneti (pe mesageria privata) cat costa o astfel de interventie, sau cum s-ar putea revansa o pacienta a Dr. T pentru o asemenea interventie, v-as fi recunoscatoare (exista o fundatie a d-lui Dr. pentru care se doneaza bani ?).

Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc rezultate BETON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix fi curajoasa. laroscopia nu e deloc grea. sa nu iti fie teama nu ai motive. si personalul este foarte dragut. daca vrei putem vb pe mess saptamana viitoare si iti soun tot. acum nu pot sa stasu prea mult pe scaun. nu te speria nu am dureri mari dar ma in firele. pot sa spun ca nu prea ma doare burtica. e ok....deci curaj . o sa imi dai dreptate. nu iti trebuie nici o stampila de la CAS.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by katymana

buna fetele.
Felix eu sunt din ilfov la fel ca si rocsy,l-am intrebat pe T de acest lucru cand m-a sunat sa ma programeze ptr op. si mi-a spus ca nu am nevoie de semnat.si stampila de la CAS.
Rocsy pupici asteptam detalii.si sa ne dai vestea cea mare.
opentru tine si pentru toate fetele care urmeaza sa faca laparo sa le poarte NOROC. imi dai si mie un PM cand te mai pui pe picioare?pls.cu detalii.
katy

cand o sa pot sta mai mult pe scaun va scriu mai mult. pupici

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Pamy , ti-am lasat pm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GINA-MONICA spune:

LA MAI MULTI SINT SI EU PE AICI CHEAR DACA NU PREA AM TIMP SA SCRIU VA URMARESC MEREU!
!

Mergi la inceput

anaconda eu ti-am raspuns la pm, nu l-ai primit?
Sau nu prea stiu eu sa umblu pe aici.

pamy

Mergi la inceput

fetelor eu am inceput de ieri closty,2 pe zi.Abia astept sa vad luna asta cum o sa fie .

pamy

Mergi la inceput