Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Am mai intrebat , dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni . Va rog cu cateva detalii , cele care au facut de curand inseminare cu Dr Tutu . Imi puteti da si pm .
mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Rugaminte: cam cat se poate dona pentru o operatie laparoscopica de curatare a chisturilor ovariene ? Va multumesc anticipat pentru mesajele private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neataa
am "vinit".. fu frumos in "socializare".. ne cam alergara trainer-ii pe acolo , dar nu-i bai ...
rocsy , ma bucur ca esti bine .. si mai ales ca rezultatul este ok , ca asta e cel mai important ...
felix, am mers singura in team building , asta a fost conditia firmei .. insa oricum era cam greu sa se prinda .. ca outele noastre nu se joaca de-a mama si tata nici cand e perioada fertila .. d-apai altfel ...
si nu in ultimul rand .. bun venit noutelor ...si sa fuga repede la odisee

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

goldi exact asa cum ai scris si aici spune-i si lui dr. T.Direct.Ca vrei cat mai repede laparo,ca ai o varsta si ca de 5 ani ai facut destule investigatii si nu mai vrei sa astepti,timpul e pretios....te va programa cu siguranta cat mai repede.Bafta mult si rezultat cat mai bun!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pt fetele care au fost la dr homeopata recomandat de dr T, ati putea sa-mi dati si mie va rog adresa dansei pe PM si cand anume ati prins-o la telefon?Caci eu am incercat acum si nu raspunde.Voi incerca si mai tarziu.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, ma bucur ca esti bine si nu te doare decat putin. Am avut multe temeri, stii tu, frica de necunoscut dar sper sa fie bine. Abia astept sa vina ziua de joi dupa-amiaza ca sa ma stiu scapata. Am fost totusi la CAS, ca sa fiu cu toate in regula. Maine voi primi adeverinta de la ei, dupa lupte seculare pt ca cei de la mine de la serv au facut platile dar nu au completat nu stiu ce declaratii, iar miercuri ma duc la Elias.
Ti-a spus Tutu care a fost problema? Sper sa fie ceva minor!!

Georgia? Cum nu se joaca nici in perioada fertila? Doar asa se fac bebeii!!! Nu ti-a spus nimeni???

Anaconda2 daca afli ceva despre costuri, te rog posteaza! Si eu sunt interesata ca dupa laparo asta va urma! Pamy_ggg vreau si eu informatiile!!!! Te rooooog!

Va pup pe toate,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix, io le-am zis la oute sa se joace , dar io le banui , ca stau degeaba ..ca prea nu se prinde bb ... lasand gluma la o parte , sa vedeti ce am facut la "socializare".. toata lumea statea in pauza de cafa , si io am fugit repede sa-mi cumpar test de sarcina .. care a iesit normal ,negativ .. si astept sa-mi vina porcaria aia rosie de fiecare luna ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

salutare fetelor,
am si eu o rugaminte. Eu ma voi duce saptamana asta la primele monitorizari ale ovulatiei la tutu. Am inteles ca va trebui sa-mi monitorizeze ovulatia 3 luni dupa care trecem la alte proceduri. Sotul meu deja si-a facut spermograma si nu i-a iesit perfecta dar dupa cum a spus dr. Matei "putem sa facem bebe cu ac rezultate". In fine, ideea e ca eu stiu ca de la mine e probl. Si as vrea sa stiu ce voi mai face dupa ce trec aceste 3 luni de MO: teste hormonale, controlul trompelor (parca histero se cheama).
Eu am mai fost anul trecut la tutu la 2 sedinte de MO si a vazut ca ovulez si imi spunea sa ma duc acasa sa si sa-l anunt daca am ramas. Daca si acum va fi la fel, mi se pare cam ciudat sa facem 3 luni de zile chestia asta cand e clar ca dc ma straduiesc de 3 ani si jumate sa raman, si nu raman, nu voi ramane nici de data asta. Ideea e ca dc vede o luna ca ovulez nu ar trebui sa trecem la alte proceduri?
Astept rasp vostru. Merci,
Silvia.

Mergi la inceput

Silvia,

Procedura e urmatoarea:
- 3 luni monitorizari, daca ovulezi iti spune Tutu cand sa prestezi program artistic;
- daca spermograma e buna si exista ovulatie, urmeaza laparo;
- daca spermograma e rea, ii da sotului pastile pe care tre sa le ia minim 3 luni si apoi analiza trebuie facuta din nou; intre timp, probabil tu vei face laparo;
- dupa laparo ori iti face inseminare (daca spermograma e rea) pe ciclu stimilat ori te pune sa prestezi tot pe ciclu stimulat (daca spermograma e foarte buna); Asta in conditiile in care la laparo s-a rezolvat tot (de ex endometrioza, trompe infundate etc) sau nu a gasit nimic "defect";
- in cazul in care la laparo a gasit endometrioza pe zone mari iti induce menopauza pt cateva luni si apoi reiei monitorizarile si prestatiile la indicatiile Dr.

Fiecare pacienta este unica si cred ca fiecare are schema ei de tratament. Sper ca nu te-am facut "varza".
Oricum, citeste macar acest capitol de la inceput si iti vei da seama ce trebuie sa vb cu Tutu.

Felix

Mergi la inceput

Georgia, tu ai facut laparo?
Pune outele la treaba ca nu-i de gluma! Eu ma duc sa le vad in direct joi, la laparo, sper sa le gasesc acasa!
E rau cu testul de sarcina cu o liniuta, inca astept si eu doua! Cat mai repede ca daca nu, trag eu una cu pixul rosu, asa ca sa ma mai linistesc!
Apropos, mie nu mi-au venit uratii si sunt in a 34 zi de ciclu. Maine dimineata fac si eu test, in cazul in care nu apar pana atunci, ca sa nu ma duc la laparo bortoasa ca ma da Tutu afara!

Te pup,

Felix

Mergi la inceput