Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

felix merci mult. Nu m-ai facut varza deloc. Am inteles foarte bine. Eu am o banuiala ca probl mele ar fi de ordin hormonal. Am luat 4 ani jumate contraceptive in felul urmator: primii doi ani si jumatate logest dar fara pauza (nu stiam ca trebuie sa faci o pauza la un an-un an jumate), apoi am luat fel de fel de contraceptive, 2 lunii un tip, 2 luni altele, probabil in total vreo 5 tipuri. Eram mica si prostutza si nu stiam cat de rau imi fac. Le luam asa haotic pt ca le luam gratuit de la un centru de planning unde dadeau in fiecare luna ce aveau in stoc. In ultimul an ajunsesem sa imi vina CM timp de 2 zile pe luna si f putin cantitativ. Practic as fi putut sa folosesc un singur absorbant pe luna. De 3 ani jumate nu mai iau pastile, CM e ok, dar tot destul de putin cantitativ dar m-a alarmat faptul ca de 2 ani a inceput sa-mi creasca fire de par multe si negre pe sani in jurul mameloanelor. Eu sunt f blonda si ne-paroasa. De asta banuiesc caam o dereglare hormonala si as vrea sa ma sfatuiti ce sa fac. Sa ma duc de capul meu la un dr. care sa-mi faca testele hormonale. NU prea as vrea sa astept 6-7 luni pana sa ma trimita tutu.
Merci,
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix76, nu am facut laparo , fac luna asta moni stimulata si daca nici luna asta nu se prinde ... ma tai si io , sa vaza doctorila , outele de aproape ... ca nu mai merge ... nu mai am ce astepta ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

fetelor eu mai am o nelamurire. Daca in prima luna de MO vede ca ovulezi si stie ca te chinui de nu stiu cati ani sa ramai de ce tre sa te mai monitorizeze inca 2 luni? Nu este clar ca atata timp cat nu-ti da nimic (tratament) situatia va fi aceiasi, deci nu vei ramaen. Eu consider ca in 3 ani si ceva de cand ne straduim noi am prestat program artistic in diverse stadii ale ovulatiei mele.
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Silvy , nu ai activat pm-ul ?
Rocsy , te ce mai faci ? sper ca te-ai mai inzdravenit !

Mergi la inceput

L-am acivat acum anaconda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

Buna tuturor, sunt noua.Am citit despre voi si dr. Tutunaru, cat de repede ma pot programa la el?si in cat timp da randamet un tratament facut de el?eu duc lipsa de ovulatie si am cicluri neregulate, ma rog de cateva zile sa imi vina si abia abia daca vine, si ultima data a fost in 29 noiembrie.am crezut ca sunt insarcinata dar na alarma falsa.toate mi se trag de la o sarcina pirduta anul trecut in martie 2007.Nu mai stiu ce sa fac, vreau un bebe, nu mai am rabdare.Mai nou am facut un control si mi-a iesit ca am un ovar afecta este inceput de polichist, cat de grav este?nu mai stiu ce sa zic, pana acum nu am avut nici o problema, dar de cand cu acel chiuretaj a fost dezastru.ajutati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

eu sunt din focsani, am mai fost la bucuresti la un medic, Ion ionut Adrian, am asteptat 2 luni jumate sa ma vada si vizita a durat 25 de min si am plecat.am facut un control de rutina si o ecografie dar s-a uitat superficial.el vorbea foarte frumos si se vedea ca e citit, dar pe mine nu m-a ajutat cu nimc doar niste analize.Dar sa imi zica sa fac ceva, nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

anaconda si hera eu v-am scris si pm si mail dar nu merge.
daca vreti va dau id de mess:pamy_ggg .

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by diana_25

Buna tuturor, sunt noua.Am citit despre voi si dr. Tutunaru, cat de repede ma pot programa la el?si in cat timp da randamet un tratament facut de el?eu duc lipsa de ovulatie si am cicluri neregulate, ma rog de cateva zile sa imi vina si abia abia daca vine, si ultima data a fost in 29 noiembrie.am crezut ca sunt insarcinata dar na alarma falsa.toate mi se trag de la o sarcina pirduta anul trecut in martie 2007.Nu mai stiu ce sa fac, vreau un bebe, nu mai am rabdare.Mai nou am facut un control si mi-a iesit ca am un ovar afecta este inceput de polichist, cat de grav este?nu mai stiu ce sa zic, pana acum nu am avut nici o problema, dar de cand cu acel chiuretaj a fost dezastru.ajutati-ma.

diana

Diana bine ai venit printre noi si imi pare rau pentru durerea prin care ai trecut! Iti doresc sa iti vezi cat mai repede visul cu ochii!
Cat despre dr. T: programare poti sa-ti faci prin telefon (ai nr pe prima pagina la Informatii utile). Sa insisti la telefon, pt ca, de regula, asistenta lui nu raspunde din prima incercare.
Modul dr T de a trata pacientele este diferit de la caz la caz. Pe tine, cu istoricul tau, cred ca va dori sa te vada la o monitorizare - doua, iar apoi poate iti va propune o laparo. Sotul este ok? banuiesc ca da, din moment ce ati reusit deja o sarcina.
Spre deosebire de alti dr, dr. T nu este foarte "sensibil", adica nici nu vorbeste prea mult si nici nu se poarta "cu manusi" cu pacientele lui, dar este un medic bun si poti merge pe mana lui.

Succes si sa auzim de bebe!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce fac tutunaresele ?...
felixxx ... ai facut test ...ca ieri asa ziceai .. hai poate lasi locul liber la operatie :)
Iyoana... ia uite ce trece timpul , maine poimaine deschide dr t ,"fabricuta de bb-i "...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput