Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48
Raspunsuri - Pagina 14
felix76 spune:
Din pacate nu am test pozitiv, ce fericire as fi fost pe capul meu sa vad doua liniute!!!! Nici ciclul nu mi-a venit dar ceva simptome am! Nu are nimic, maine ma intalnesc cu Tutu iar poimaine e marea taiere! Sa imi tineti pumnii!
Cam slaba prestatie la capitolul scris avem! Poate suntem ocupate cu alt fel de prestatii!
Va pup
Felix
magdita spune:
Felix
, bafta maxima la laparo !
Sa vii cu un rezultat beton !
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
katymana spune:
felix iti tinem pumnii stransi joi
bafta.sa vii cu rezultat bun.suntem alaturi
de tine
aaandreea78 spune:
Felix, bafta maxima la laparo .
Auzi nu ar fi mai bine daca tot vi maine la Bucuresti sa faci un test de sange, sa fi sigura. Cine stie, zic si eu.........
27+
RADU
georgia_c spune:
la mine azi e z1
... nu stiu cum am puterea , dar io desi nu am ramas niciodata gravi , sper in fiecare luna ... pun suflet , zici ca sunt un copil , in credinta asta ca poate se intampla luna asta ... cred ca paranoia ma doboara![]()
[:D
so , ma voi programa la monitorizare , iau closty , si daca nici asa nu se prinde ... ma tai la buricel , sa vaza nenea doctorila , ce-l incurca pe bb sa se prinda .... io ma astept la endometrioza , dar tot mai sper ca nu e ... lasa , ca ne curata tutu instalatia , si sa vezi ce burtici facem toate :)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
silvy24 spune:
Fetelor am intels bine ca MO costa 200 RON?
Puteti sa-mi spune cat costa Laparo? Dupa Laparo iti da tutu ceva "la mana" pt serviciu ca sa poti sta acasa. Cat e nevoie sa stai acasa dupa Laparo?
diana_25 spune:
am facut analizelele FSH si LH, dar astept rezultatul.in urma ecografiei a rezultat: ovarele ambele normale, dar cu mici foliculi dispusi predominant la periferie, aspectul sugereaza anovulatie, in cadrul bolii polichistice ovariene si imi recomanda dozari hormonale cu monitorizari eco.asta-i tot.cat de grav este?
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by katymana
rocsyyyy cum te mai simti?
te asteptam ,ai un PM de la mine
Din punct de vedere a laparoscopiei ma simt foarte foarte bine dar am fost foarte racita si nu am mai intrat. nu stiu daca mai intra felix sa pot sa ii urez bafta. oricum fetelor sa faceti laparo cu cea mai mare incredere . nu o sa va simtiti rau absolut deloc. aveti incredere in tutu. am facut laparo si va spun sincer ca sperantele pe care le pierdusem au renascut. asa va doresc si voua tuturor . va pup si va multumesc ca sunteti alturi de mine. aici mi-am gasit prietene care ma inteleg mai bine decat oricine. daca noi nu ne-am sustine atunci cine? va iubesc si va sustin pe toate . sunt alturi de voi si vreau ca fiecare dintre noi sa isi tina in brate acel ingeras mult dorit.asa sa hne ajute dumnezeu. va pup dulce dulce dulce pe toate
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png