Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48
Raspunsuri - Pagina 15
georgia_c spune:
felix , multa bafta la laparo , sa vii cu vesti bune
rocsy , ma bucur ca esti bine ... acum cu instalatia aerisita , se va prinde sigur bb ...
au zunt z2, si am niste dureri de burta de imi vine sa ma agat de lustra ....in fine , io sunt suspecta de endometrioza de pe la 24ani , asa ca ma astept , la un diagnostic mai putin ok
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Iyoana spune:
Neata fetele...la pranz! ![]()
felix tin pumnii sa fie bine la laparo
! Daca nu ti-a venit inca CM-ul, fa totusi un test de sange beta Hcg. Andreea78
, stie ea ce zice: ea a aflat ca e graviduta cu cateva zile inainte sa mearga la laparo.
Georgia
ai grija de tine!
Rocsy refacere usoara! 
Fetelor, cam slaba activitatea la subiectul nostru! Iesiti din barlog, desi nu prea iti vine, cu vremea asta!
tare mult as mai vrea sa mai avem vesti de la fetele mai vechi, au cam tras chiulul de la "raport"..
O zi frumoasa!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
georgia_c spune:
poate va intereseaza ....am sunat sa ma programez , si am aflat ca dr t , lipseste din tara in perioada 31.01 (seara)-04.02 ... sau pe acolo, ca nu mi-a zis asistenta ca sigur 04.02
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pamy_ggg spune:
Buna fetele.Azi am fost la Tutu pt monit. si pt ziua a 10a am valorile asa:E=6.8 Os 14.6 Od 18.6 ;16.9 (am luat closty) mai ma duc vineri dim. la spital sa vedem cum mai e si daca e bn voi face insemin.Treb sa ovulez pe stanga caci pe dreapta trompa nu ar fi buna ,asa au zis cei de la Giulesti.
pamy
lauravoinicu spune:
Felix , bafta maine , sa vi cu rezultat beton !
Pamy , sanse ai , daca totul merge bine in continuare , vb cu Dr. T sa iti faca inseminarea dupa ce vede ca ai ovulat sau sa iti faca dubla inseminare , si inainte de ovulatie si dupa , asa sansele sunt mai mari .
Iyoana se pare ca dintre veterane doar eu si cu tine am mai ramas , restul sau dus la odisee sau sunt mamici , sau se relaxeaza , ori au schimbat medicul .... Asta este ...ramanem aici in continuare optimiste. 
lauravoinicu spune:
Iyoana ,am citit la celalalt subiect , la azoo.... , nu stiu daca mai este de actualitate , in legatura cu hiperstimularea .... Spunei sorei tale sa bea multa apa (4L/zi) , sa nu manance alimente care contin carbohidrati (paine , paste, cartofi, etc.) , sa manance multe supe si mancaruri usoare , oua fierte tari . Cam atat poate sa faca pt hiperstimulare , oricum eu cred ca si-a revenit deja si sa ne anunti in curand ca esti viitoare matusica . Nu prea are ce sa pateasca , atat timp cat a facut IUI , si nu a facut punctie ca la FIV , simptomele si efectele sunt mult mai mici .
Eu tot cu gonal am facut stimularea ... si iata ca mi-am revenit aproape, crede-ma nu doresc nici la dusmani mei sa treaca prin ce am trecut eu .......
Hera25 spune:
Pamy eu zic ca valorile sunt bune. Esti deabia z10, ai sa vezi ca va creste si valoarea foliculului de pe OS. Si eu voi merge vineri dimineata la spital.Cand ti-a zis sa vii?La 7.30?
KoraPop spune:
Iyoana draga am rugamintea sa ma stergi de pe lista tutunareselor deoarece cred ca stii ca m-am reorientat...i alta directie.Poti sa ma treci insa la "prietene de tutunici".Multumesc!

Tutunicilor va doresc multa bafta si anul acesta sa va aduca cate un bebe in burtica celor care va straduiti sa deveniti mamici,celor care sunt deja gravidute va doresc sarcina cat mai usoara si un copilas sanatos si norocos si celor care sunteti deja mamici va doresc o viata plina de bucurii si realizari impreuna cu copilasii vostri!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
LauraVoinicu iti multumesc mult pentru sfaturile pt sora mea!
Mi-a spus ca si-a mai revenit, am sfatuit-o sa manance usor, albusuri fierte (stiam de la voi) si sa nu faca efort. Da, ea a facut IA si stimulare cu Gonal. Acum zice ca asteptarea o ucide (normal!), dar eu sper sa fie bine pana la capat. Stiam de tine ca ai patit rau cu hiperstimularea, dar parca nici nu indrazneam sa te mai intreb, banuiesc ca amintirile astea vrei sa le uiti cat mai repede.
Cat despre fetele mai vechi, eu cel mai mult imi doresc sa se fi dus la Odisee sau la Mamici. Vom ajunge si noi acolo, vei vedea! 
iyoana
Anul asta se intampla ceva!