Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

quote:
Originally posted by Hera25

Giorgia_c iei 2 pastilute de closty o data si asa se vor face 100 mg. Eu asa am facut.

asa ma gandeam si io , numai ca mi-a picat fisa tarziu , si nu am apucat sa-l intreb pe dr t daca si closty tot concentratie 100 iau ?.. ca nu mi-a zis decat clomifen 100 , si apoi a insirat o gramada de alte alternative , dar fara sa precizeze concetratia ...dar daca zici ca asa se face .. asa prestez si io ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Clomifenul este substanta pe care o contine closty si ovamit. Si trebuie sa fie de 100 mg. Deci se ia 100 mg ori closty, ori ovamit. Adica 2 pastilute. Cel putin asa am facut eu si mi s-a parut logic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Rocsy, bafta multa maine la laparo! Sa vii cu vesti bune !

Felix, ai putea sa iei trimiterea de la medicul de familie chiar de acum, sa o vizezi la CAS Jud. si sa astepti sa te sune. Trimiterea e valabila o luna, asa ca poti sa o iei de-acum , sigur te va suna in zilele urmatoare sau poate saptamana viitoare. Sa fii pregatita. Bafta multa !

Machus, bafta si tie la analize, sa iti ajute Dumnezeu sa iasa bine !

Yioana, ai votul meu !

Gudinde, sa verifici PM !

Ysa

Pupu toate fetele, fara exceptie

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor am venit de la spital. maine la 6 20 trebuie sa fiu acolo. e cineva care a facut laparo de curand ca as vrea sa aflu si eu ceva numai ca as vrea sa scriu la privat. va rog ....abia astept sa treaca ziua de azi si cea de maine

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

fetele salutare

am fost sunata de dr. T acusi si ce credeti.....pe 06 februarie e ziua cea mare
merg cu trimitere de la med.de fam., adev.de salariat,buletin.
numai ca de emotie nu l-am intrebat ora la care sa ma infiintez la spital.cred ca ramane tot 7:00 .nu?
rocsy scoate-ma din ceata.
pls. katy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by rocsy2007

fetelor am venit de la spital. maine la 6 20 trebuie sa fiu acolo. e cineva care a facut laparo de curand ca as vrea sa aflu si eu ceva numai ca as vrea sa scriu la privat. va rog ....abia astept sa treaca ziua de azi si cea de maine

Rocsy, poti sa imi trimiti PM si te ajut eu cu detalii.

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by katymana

fetele salutare

am fost sunata de dr. T acusi si ce credeti.....pe 06 februarie e ziua cea mare
merg cu trimitere de la med.de fam., adev.de salariat,buletin.
numai ca de emotie nu l-am intrebat ora la care sa ma infiintez la spital.cred ca ramane tot 7:00 .nu?
rocsy scoate-ma din ceata.
pls. katy.

eu am fost la 7.00 acolo si l-am sunat. apoi totul decurge de la sine. oricum vreau sa spun ca e un om minunat tot timpul ma suna sa vada ce fac si ce am rezolvat. eu nu am mai intalnit asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Buna fetele! Ma primiti si pe mine? Sunt pacienta lui dr T de vreo 6 luni si urmeaza acum sa fac a doua inseminare.Sper sa se prinda de data asta.Am eu un feeling

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna,

haideti sa va povestesc: azi m-a sunat Tutu sa ma duc vineri sa imi fac analizele ca luni ma opereaza. Eram cu telefonul la ureche si atunci ma mai suna si cineva la usa...I-am spus ca nu pot sa imi fac hartiile asa de repede pt ca sunt din Valcea asa ca m-a pasuit pana miercuri cand tre sa ma duc la internare si joi la taiere. Asa emotii am avut cand vorbeam cu el, imi tremurau picioarele de numa numa. Noroc meu ca, dupa ce Rocsy a spus ca a primit telefonul buclucas, am fost si eu la dr. de familie si mi-am luat trimitere.
Ca sa mi-o vizeze la casa de asigurari de sanatate tre sa mai iau o adeverinta de la serviciu cum ca suntem platitori de CAS asa ca pe asta o am azi. Maine se duce maica-mea la Casa de asigurari sa imi vizeze trimiterea si gata, miercuri ma prezint la Elias.
Sincer, eu nu ma asteptam sa ne programeze asa de repede. Dar am fost norocoase si uite ca anul incepe si la noi bine. Cine stie, poate de ziua femeii vom primi cate un cadou cu ochisori.

Iyoana mersic pentru trecerea pe listuta!

Rocsy, dupa ce vii acasa, te rog sa ne povestesti cu lux de amanunte. Iti tin pumnii maine!!!!!!!

Fetele, multumesc pentru sustinere, sper sa va dau vesti bune cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix ... super ... hai ca peste 1 sapt , vorbesc si io .. mai am un pic si io ... pana atunci astept povestile voastre

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput