Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48
Raspunsuri - Pagina 7
ladyxe spune:

Va salut pe toate , bafta celor ce se pregatesc pt laparo si sa veniti cu rezultate bune.
Multi 

Iyoana te rog sa modifici la mine, FIV 2 nereusit, multumesc
ladyxe
cristy1977 spune:
buna seara fetlor
, in sfarsit am ajuns si eu acasa, am terminat treaba si acum stau tolanita in pat si va citesc/scriu
katymana, si eu tot 30 facusi, da in noiembrie,de scorpie, asta e
, eu desi am toate simptomele clasice ale endometriozei, sa stii ca nu am avut probleme cu greutatea, nu stiu ce sa-ti spun, iar acasa iti da drumul in aceiasi zi daca te simti bine, iti tin pumnii
gulinde, , sa stii ca am urmarit cu mare atentie ce ai scris, si nu numai la acest topic, si ti-am urmat sfatul si mi-am facut programar la d-na doctor Corina Neamtu, dar abia pe 26 februarie
ysa, tin pumnii la FIV si sa stii ca sunt numai ochi si urechi pentru cred ca si noi spre asta ne indreptam
eu sunt ziua 7, luni merg la monitorizari iar de luna viitoare incepem inseminarile, mai fetelor da ce de cunostinte aveti, stau citesc si fac ochii mari, mai mai ca-l fac urios si pe al meu
va pup pe toate fara exceptie

"After all, tomorrow is another day!"
gudinde spune:
cristy1977
,
Iti doresc sa reusesti sa gasesti la ea raspunsurile pe care le cauti. Ea este una dintre cele 2 doctorite endocrinoloage pe care le-as recomanda oricand.
Insa, din experienta iti spun: ca orice medic foarte solicitat are timpul limitat. In plus, doctorii nu prea dau informatii fara sa fie intrebati.
Deci, mergi cu temele facute si cu lista de intrebari sau puncte pe care vrei sa le atingi in timpul discutiei.
Doamne ajuta sa vi cu vesti bune!
lauravoinicu spune:
Machus , noi analizele (cele din sange)le-am facut intr-o sambata cand am mers cu sotul pt spermograma , dar eu le-am facut in amenoree , la voi este mai complicat ca trebuie sa le faceti in ziua 2 de CM . Pe cele din secrectie le-am facut intr-o joi . Mie mi-a mai dat sa repet hormonalele la urgenta in ziua 2 de CM (provocat) fiindca seara incepeam stimularea , dar la voi nu cred ca va fi asa . Eu cat de cat m-am descurcat , nu prea am umblat asa mult la analize inainte . Sa va pregatiti psihic , ca in timpul fiv-ului , din 2 in 2 zile trebuie sa va duceti la analize , pt mine asta a fost cel mai greu , ca nu aveam ce sa fac de la 9 dim la 3 dupa amiaza prin Bucuresti , pana imi dadeau rezultatul si ma duceam cu el la dr. ,de multe ori nu mai aveam cu ce sa vin acasa ....
Iar cei de la IDS sunt sub orice critica , mie la analizele din ziua 2 , care imi trebuiau urgent , ca sa pot incepe tratamentul seara nu mi l-au dat in acea zi ca li s-a stricat nu stiu ce aparat , mi l-au dat abia a 2-a zi , singura chestie a fost ca ziua urmatoare nu mi-au mai luat taxa de urgenta.... in rest sunt varza ....Plus ca la telefoane nu raspundeau sub nici o forma , eu l-am dus pe sot la spermograma fara programare , au comentat fetele alea ceva dar nici ca mi-a pasat . Daca aveti noroc , vb cu fetele alea sa le sunati sa ve dea rezultatele prin telefon , ca sa nu stati pe drumuri , eu asa am facut spre sfarsit daca imi raspundeau la telefon
Rocsy , bafta la laparoscopie , sa vii cu rezultat "beton"
Felix , bafta cu programarea , dr. opereaza si in wek , si nu numai dimineata , asa ca in curand eu cred ca o sa te programeze.
Ysa , cand incepi FIV ? Vezi poate vb cu dr. Matei sa va faca spermograma la Sabyc
Va pup!
ysa26 spune:
Cristy
iti tin pumnii sa reusesti si sa nu mai fie nevoie de fiv!
Laura
oricum trebuie sa ajung la IDS sa fac o analiza de secretie...Oricum nu stiu de ce Tutu ne recomanda acest laborator k lasa de dorit din multe puncte de vedere, dar ma rog...mai bine ma abtin, nu vreau sa fiu rautacioasa...
Multi
-ici pt toate fetele 

georgia_c spune:
m'neata fetili
gudinde, si eu am mers la dr corina neamtu , tot citind despre ea in posturile tale ... imi amintesc ca m-a intrebat dna dr , cine m-a indrumat catre dansa si i-am raspuns ca net-ul ...a inceput sa rada si i-am povestit fff pe scurt cum am ajuns ; este o dr deosebita ...nasol e , ca mie imi daduse nr dansei de tel mobil , sa ma programez direct , si nu-l mai gasesc ... sa vad cum reusesc sa ma programez cat mai urgent ca asa mi-a zis sa fac
spui ca ai recomanda 2 doctorite.. ma macina curiozitatea ..care este cea de-a 2.... dr popa , cumva ???
ladyxe,io iti doresc ca anul asta sa se prinda ...
felix, asteptam vesti , cand esti programata la laparo
si acum intrebarea zilei : aseara m-am dus sa cumpar clomifen 100mg, si nu am gasit, mi s-a spus la toate farmaciile ca nu au avut niciodata , ca este substanta activa de la closty , de la ovomid ...intr-un final am cumparat closty de 50mg , caci cica nici de 100 nu avut vreodata 

.. poate ma lamuriti si pe mine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Hera25 spune:
Giorgia_c iei 2 pastilute de closty o data si asa se vor face 100 mg. Eu asa am facut.
machus spune:
Multumesc fete dragi!
Daca CM va fi de 28 zile, ziua 2 ar pica intr-o vineri si ar fi bine av in vedere ca s-au schimbat zilele in care se fac analizele de secretie. Si tot vineri dupa amiaza sau sambata am putea face spermograma.
Analizele de ziua 2 se pot face si sambata?
Citisem pe undeva, dar nu mai tine minte la ce laborator, se trimiteau rezultatele si prin fax. Cred ca cer prea mult...
Laura cred ca este o idee buna cu spermograma la Sabyc, ca sa evitam timorarea sotilor
. Cum se procedeaza? Tot cu programare?
Anul acesta se va intampla