Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Daria!

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire in viata.

Merg sa ma uit la poze si filmuletul lui Gabi.
Edit: Super imbracati, mascati si frezati Tudor si Ioana! Chiar ii sta bine la Tudor cu noul look. Ioana e o scumpa in filmulet, i-am aratat si la Ade si acum tot vrea sa-i pun filmuletul. L-am vazut si pe Bogdi smecherul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare dragelor! Am vazut pozele fi filmuletele. Elisa e o scumpa si a crescut foarte mult. Tudor si Ioana incep sa semene tot mai bine, iar Bogdi creste, creste... Sunt tare frumosi!
La multi ani Cristiana, cu intarziere.
La multi ani DARIA!!! Sa cresti mare... ca fericita o sa fii, cu asa o familie superba!
Noi o sa mergem probabil in weekendul asta dupa puii nostri. Ma gandeam ca poate vin vineri seara sa va vad si sa stau in povesti...
Ca mi-e dor de voi.
Mi-e mi-a venit colet din 10, dar mai am din 11... care n-a venit.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va multumesc pentru aprecieri ,elisa ne topeste si pe noi zilnic,rade din orice atunci ii faceam "bauuuu"

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu cred ca pot veni vineri, s-au anuntat ceva musafiri, dar nu stiu exact daca vin vineri sau sambata.
Trebuie facuta rezervare, poate e si ocupat vineri, de obicei la sfarsit de saptamana e ocupat pentru zile de nastere. Fetele din Vlaicu, nu mergeti sa vedeti, intrebati...?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI DARIA!]
Eu stau la ore suplimentare saptamana asta,doar vineri scap mai iute.Daca nu se merge vineri nici o problema,putem merge saptamana viitoare,numai sa nu pice cand am programare la dentist Si nu stiu sigur cand oi avea , dar probabil luni sau miercuri. Eu stau in Vlaicu,dar n-am nici timp liber,nici n-am masina,nici nu ma pricep cu rezervarile alea
Merg la nani,ca iar am zi grea maine la birou

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Dragele mele eu nu am timp sa ma ocup de organizarea intalnirii. Vrem sa luam un credit, eu m-am ocupat de intocmirea dosarului si aproape in fiecare zi imi cer alte acte si situatii de imi vine sa inebunesc. Cer niste stupiditati de acte ca nu sunt in stare sa citeasca o balanta. Vineri e termenul limita( care l-am impus noi, ca nu mai avem nervi) , vanzatorii sunt nerabatori ca de o saptamana ii tot amanam. Cumparam spatiul unde are Cipri birourile. Vineri merg si la dentist, deci o sa fie o zi plina.
Daca s-ar ocupa altcineva ar fi bine.

Mergi la inceput

Salutare!
Azi am avut conducere, ioi ce emotii am avut!
Dupa ce m-am urcat in masina imi explica care ce-i pe-acolo (ambreiaj, frana, viteze, semnalizari, etc....) si apoi imi spune "hai sa schimbam locurile". Am condus(pe la aeroport am fost), n-am murit , abia astept saptamana viitoare sa merg iar, dar nu pot spune ca "vai ce fain a fost".

Gabi, succes in lupta cu birocratia!

Mergi la inceput

La multi ani Ana!
Multa sanatate si fericire!

Diana, tu stii mai multe despre Ana...ce mai face, mai intra pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello ,abia de vreo ora am aterizat si eu acasa
GABITZICA nu-mi aminti de dosar de credite ca de-o luna si eu tot asa ceva am pe cap Pe langa ca in decembrie si ianuarie e cel mai mult de lucru la conta,mai asta imi lipsea ...
ALINA bafta cu condusul si eu tot zic ca o sa mai iau niste ore ca sa ma apuc serios de condus,dar timp ioc.Bine ca am permisul de 7 ani si io-s paralela
Deci nu se stie nimic cu intalnirea? Noi oricum poate mergem in WE independent,asta daca mai am suflu dupa saptamana asta nebuna

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani Cristiana!
La multi ani Daria!
La multi ani Ana!
Moni, Gabi help! Ce stiti despre preschimbarea codurilor caen? Vreau sa adaug un nou cod si cred ca trebuie recodificate si celelate.
Alina bafta la condus!
Flavia, mai nou fetelor le place si separat. E liniste numai cu una(Alexandra e cea care sta acasa, ea nu a stat la bunica fara Carina).Acu sunt amindoua la bunica.

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput