Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA si eu am citit ca se schimba,ba chiar am gasit pe net ceva lista cu codurile noi,dar n-am priceput nimic la prima vedere,asa ca l-am pus la "favorites" la PC de la birou,ca sa aprofundez cand am timp.Deocamdata-s pe dinafara deci.Daca aflu ceva iti zic ... dar zilele astea nu cred ca voi avea timp de astea,am o groaza de alte urgentze

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara!

Ioana, felicitari ptr premiu, am citit ca ti-a venit! Arata beton si pare supermeseriasa!

Alina, ai condus! Ai luat o piatra in gura? Ana face bine, nu mai intra de loc, nici nu cred ca mai citeste ptr ca n-are timp. Acum face si facultatea de stiinte economice, e in sesiune, plus lucru, plus Albert... Mergem la Straja impreuna peste o saptamana. Am sa-i transmit urarile tale!

Gabi, succes cu creditul!

Dar un nr de tel de la locul de joaca nu aveti? Adica doar sa intrebam daca nu au tambalau mare, in sensul de superzii de nastere, locul inchiriat cu totul etc...Ca altfel ne descurcam pe loc, platim cat stam fiecare cu pruncii si comandam de acolo cate ceva. Mie nu-mi trebuie sa manac, dar am inteles ca se poate comanda pizza, ma insel? Eu de stat jos nu voi apuca cu 2 nazdravani, dupa Timeea trebuie sa ma tot tin...

La multi ani Daria! (eu oricum i-am urat si in direct, ca asa s-a nimerit...)

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, o sun eu maine pe Miha ca ea are numarul de telefon de la locul de joaca.
Da, am condus, si ma gandeam azi...oare la toti le-a fost asa greu la inceput(sau numai mie)?...adica nu neaparat greu, dar n-ai dexteritate...imi amortisera picioarele... S-a distrat Calin de mine acuma seara cand i-am povestit.
Oricum intructorul e super, m-a lasat sa "lucrez" eu, nu a fost tot cu piciorul pe pedale. O prietena care a facut scoala recent a avut un instructor care era tot timpul cu picioarele pe pedale si nu prea o lasa pe ea.

Carmen, cred ca te-am mai intrebat, dar am uitat...tu la care scoala si fost?

Clau, Ioana,alina.a,Cristina M. voi nu veniti la intalnire?
Au confirmat ca vin: Diana, Carmen, Ildi, Gabi, Flavia, Ada, Monica, Cristiana70, Anca,...nu stiu Cristinacsa, Miha...
V-am zis ieri ca nici eu nu stiu sigur daca pot ca s-au anuntat ceva musafiri, dar s-ar putea sa vina sambata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Alina, noi nu venim, miine mergem la ziua unui baietel la Grand Center...
Gabi, bafta in lupta cu birocratia!

Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele. Ce cuminte sta Ioana cu parul prins... Timi nu suporta nimic in par.

Alina, pe ce masina faci scoala?

No, cum ramane cu intalneala?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, nu sta Ioana cu gumite in par.poate n-ai observat, dar in filmulet si-a dat-o jos la un moment dat.
La multi ani Ana. Anul trecut in 30 am fost gasca mare la Flavia acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina am uitat sa iti raspund si tie. Da trebuie recodificate si codurile CAEN vechi, din pacate nu se schimba din oficiu , pentru ca acum sunt mai multe. Nu stiu daca te-ai uitat peste ele dar la partea de IT au aparut o gramada de ramificatii. Practic trebuie reeditat actul constitutiv cu toate modificarile ulterioare daca au fost( asta o stiu de la juristul firmei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, m-am uitat. Si aia de ORC te toaca de bani.Acu caut pe cineva sa-mi reediteze actul constitutiv. Ma gindeam sa-mi majorez si capitalul social, ca urmeaza si asta...

Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Inca nu mi-a facut Daci inarad-ul cu dragos asa ca mai dureaza pina pun ceva poze.Am sa pun si cu Mia (Maria) nepotica mea.
Carmen iti trimit pe e-mail o poza numai sa imi dai adresa....
Va pup

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani!
Avem si noi in sfarsit calculator functional.
Am tot avut probleme si nu am reusit sa intru pe forum din cauza asta.
Multumesc pentru urari. La multi ani sarbatoritilor lunilor decembrie si ianuarie.
Alinush bafta cu scoala de soferi.
Carmen felicitari pentru baietel.
Miha ma bucur ca ai avut parte de asa aniversare frumoasa.
Am reusit sa vad pozele de la munte .Super!
Sunt foarte in urma cu scrisul , dar ma straduiesc sa recuperez.
Altfel suntem bine.MAia tot 6 dinti are, de vreo 4, 5 luni, dar mie imi creste cea de-a patra masea de minte.
Ne e dor de o intalnire si noua!
Ma duc la citit ca mai am de recuperat 2 subiecte.CU 88-ul sunt la zi.

Mergi la inceput