Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Ne-am intors azi dupa masa de la Bihor, iar am avut week-end prelungit.

alina.a, ioi ce scumpa-i Elisa cum rade, imi venea si mie sa rad cand am vazut-o.
Ai primit coletul de la LR?
Eu acuma seara am fost in oras si am fost pe la posta ca avea Calin aviz pentru un colet (din tara) si am intrebat de de coletul meu,... aveam colet, dar era cel din 10, nu din 9, adica al doilea (aviz n-am avut). In asta aveam doar cateva produse, sper sa ajunga si primul, inca nu le scriu sa-i intreb, mai astept cateva zile.

Cristiana70, La multi ani!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Va scriu mai tarziu dupa ce culc copiii, acum nu scriu de la calculatorul meu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, doamne ce scumpa e broscuta voastra.

AlinaM, ma bucur ca ti-a venit si tie macar un colet.

Cristiana
Sa ai parte numai de bucurii.

Cristiana, tu ai comandat ceva, ca am citit la un moment dat pe subiectul LR ceva.

Anca, bravo ca bea laptic din canita.

Carmen, mai am dureri doar cand fac efort fizic mai mare. Acum simt deja ceva intepaturi si ma gandesc ca va veni CM pt ca mi-a spus ca la o luna ar trebui sa vina. Astept sa vad cum va fi. Sper sa nu am probleme.

Ildi, ce ai mai facut la examene? Bravo ca le-ai luat pe toate pana acum.

Cristinacsa, ziceai ca ai avut numai o fata intr-o zi ... cum e doar cu una? Le place sa fie despartite?

Ada, cand mergi dupa copii? Daca ne intalnim eu as vrea sa te vad si pe tine.

Cu anticipatie ca poate maine nu intru:

Daria
Sa ai parte de toate bucuriile din lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, multumesc ppentru urari, la fel va doresc si voua tuturor.

Sa stiti ca astept si eu o comanda de LR din 11.01, a primit cineva ceva saptamana trecuta sau azi?

Iertati-ma ca nu am timp, a sosit tai acasa si e harababura, voiam sa va spun ca la Metro e oferta la scutece Huggies, doua pachete plus unul gratis, eu m-am blindat pentru doua luni. Mie imi plac ca au elastic la spate.

Poate mai intru mai tarziu, va pup.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTIANA LA MULTI ANI!
Alina.a ce veselie de fetitza ai! Tare s-a distrat si Diana mea cand a vazut-o : "LIDE BOBO!!!" (LIDE=RADE ca R-ul nu-l servim inca)

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina.a e bestiala Elisa! Asa un ras frumos si molipsitor are!

Gabi, am prins si spectacole mai lungi. De ex este unul care a avut preniera iarna trecuta, Aladin, cred ca a tinut mai bine de o ora... Plus primul spectacol la care am fost cu Timi a fost compus din 2 (scufita rosie si Motanul incaltat, plus pauza) cred ca a fost si asta aproape o ora.

Cristina, la multi ani cu sanatate!

AlinaM bine ati revenit!

Flavia,

Ioana, Clau?????

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am mai citit din urma...
Calculatorul meu e la "curatat si imbunatatit" si scriu de pe un laptop de-a lui Calin, scriu mai greu ca nu-s obisnuita cu tastatura.

quote:
Alina mie nu mi-au placut cursurile de legislatie si nici de cel cu care le faceam iar Ovi nici nu a fost dispus sa ma ajute,asa ca am avut noroc cu instructorul .Poate tu ai noroc de mai bine.Oricum sunt chichite care trebuie explicate si din experienta nu numai asa prin litera legii.asa mi s-a parut mie

Carmen, sincer...nici mie nu-mi plac. Si eu tot il intreb pe Calin si-mi explica si inteleg mai bine asa, oricum imi v-a spune mai multe si instructorul, sper.

Ligeea, tu pe bune cauti bona in Arad sa o duci la Bucuresti? Nu stiu pe nimeni acum...si mie imi trebuie peste cateva luni bona pentru fetita.

Ildi, bine ca ai unde-l lasa pe David sa poti invata si bine ca-i place la bunici.

Ada, cand mergeti dupa copii?

Diana, mersi, nu-s asa entuziasmata ca voi fi soferita, deocamdata...

Flavia, nu stiam de colet cand am vorbit cu tine la telefon, in drum spre casa ne-am oprit la posta.

Nu mai stiu ce ati scris, merg sa ma culc ca am si o durere de cap groaznica...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, DARIA!Sa cresti mare, sanatoasa si sa infloresti mereu!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Daria. Sa cresti mare cuminte, sa iti iubesti fratiorii si sa ajungi o mare pianista.
Are mama 2 baietzoi. I-am dat unda verde soacra-mii sa o tunda pe Ioana asa ca ieri si-a indeplinit misiunea. Norocul e ca ieri am apucat sa-i fac niste poze si un filmulet cu coditza.
Alina, spor la invatat.
Carmen, soacra-mea o ia pe Ioana deja ca eu am mult de lucru in perioada asta si o sa tot am de acum inainte. Vine pe la 9.30 dupa ea. Sunt si exceptii cand o ia mai tarziu. Dupa Tudor merg eu la gradi, iar pe ea o duce Cipri cand vine acasa, sau merg eu dupa ea cand am masina.
Separati sunt amandoi foarte cuminiti, dar cand sunt impreuna e balamucul de pe lume. Tudor o invata numa prostii si lucruri care stie nu are nici el voie sa le faca. De multe ori imi vine sa imi iau campii cand sunt cu amandoi si o inteleg foarte bine si pe soacra ca nu poate cu amandoi. La ei e si mai periculos din cauza scarilor, ca tot vrea sa urce la etaj, deci trebuie sa fi cu ochii pe ei ca pe butelie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

aici poze noi si un filmulet cu Ioana pe pagina 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am scris ditami mesajul si l-am pierdut....
daria si cristiana la multi ani!!!!!!!!!!!!!!sa fiti sanatoase si fericite!
alina mi-au ajuns ambele colete si cel din 9 si din 10

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput