Aspirante optimiste > 20 ani (249)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
Eh, pun la rece sampania, sa fie numai buna de baut dupa vizita la doctor, luni! 
Fetele care iau Duphaston, din cate am mai citit se intampla des sa fie pete maronii in timpul acestui tratament, insa nu e CM, foarte posibil sa fie sarcina ... deci, curaj la teste!
Claudinna, imi pare rau pentru jobul tau, dar nu uita: un sut in fund este, de multe ori, un pas inainte, gandeste-te ca e ceva de bine in situatia asta, numai ca nu e inca evident pentru tine. Fii optimista si ai grija de bebe, iar el, in felul lui, va avea grija de tine ... are pile sus ![]()
Marynik, vad ca asteptarea
te-a cam insetat, ba astepti sa dai de baut, ba astepti sa bei ... lasa, ca parca vad eu ca in cateva zile desfaci si tu dopul ala, si atunci sa vedem pe unde mai scoti camasa, la cate insetate sunt aici ... io sper sa nu-ti fac paguba, ca deh, nu e voie la
cu beutura, dar pana atunci sigur ma apuca poftele ![]()
Nerantula spune:
Noname, nu te-ai gandit sa afli si parerea altui medic?
In legatura cu ovulatia stimulata si IA nu trebuie sa-ti faci griji, sunt proceduri ajutatoare, nu vor face decat sa-ti mareasca semnificativ sansele de a ramane insarcinata ... poate cu gemeni? In cazul ovulatiei stimulate e posibil sa se 'explodeze' mai multi foliculi in aceeasi luna si sa fie cu mai mult norok! 
Medeea, unde esti? Te-ai dus la somn sa treaca mai repede timpul pana maine dimineata, cand vei face testul norocos? 
medeea_vs spune:
Nerantula felicitari! Daca e a doua liniuta acolo e de bine...fie ea cat de palida. Eu mi-s bucuroasa foc ca maine eu cu sotul implinim 3 ani de cand suntem impreuna si mi-a cumparat laptop. 
Acu pot stau si in pat sa va citesc pana adorm.
Simptome de CM nu prea. Doar o apasare jos...altceva decat durerea de CM....Am un test barza si am sa-l fac maine sa vad ce zice.
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
marynik spune:
quote:
Originally posted by medeea_vs
Eu mi-s bucuroasa foc ca maine eu cu sotul implinim 3 ani de cand suntem impreuna si mi-a cumparat laptop.Acu pot stau si in pat sa va citesc pana adorm.
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
Da tu ce i ai luat lui ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Nerantula spune:
Medeea, acesta a fost si la mine unul dintre putinele semne de sarcina (si mai e, in continuare): acea tensiune jos.
Multa bafta maine dimineata la test!
Si multi ani frumosi impreuna! 
noname spune:
Nerantula m-am gandit sa mai cer inca o parewre, dar acum sincer sunt daramata, chiar nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai zic.
Cu stimularile stiu cum este ca eu am facut si cu menogon, dar totusi imi e foarte frica de tratament, de cum voi reactiona la el.
Oricum chistu;l ala (dak e chist) e destul de mare 11/10 si endometrul meu de 5 dupa atatea luni in care nu am vazut rosu in fata ochilor.
E clar e ceva ce nu merge. Dar ce? De ce nu imi spune macar?
Nerantula spune:
Noname, de ce acela n-ar putea fi un folicul in crestere si endometrul de asemeni? Si, continuand sa monitorizezi, sa observi momentul ovulatiei?
noname spune:
Sunt ziua optezeci si ceva (nu mai stiu sigur) si acel ceva + endometrul arata ca si cum as fi ziua 9.
Medicul mi-a dat de ales:
1. Imi da estrogel pt ingrosarea uterului si vin peste 1 saptamana la masurat.
2. Imi da duphaston sa imi vina
A zis ca este alegerea mea, i-am cerut sfatul si mi-a zis ca cel mai bine imi da duphaston.
Nu am vrut sa iau o decizie de capul meu ca nu mai vreau sa mi se formewze chisturi.
Uite chiar nu mai stiu ce sa fac.
Ajutati-ma si p mine va rog!
Nerantula spune:
S-ar putea sa nu fiu foarte bine informata, dar intr-un ciclu, oricat de lung, faza luteala (intre data ovulatiei si data CM) e de obicei fixa, respectiv fiecarui organism ii ia un numar limitat de zile sa 'inmormanteze' ovulul nefecundat.
Concluzia pe care o trag este ca, din cele optzeci si ceva de zile, ovulatia fie s-a produs in ultimele max 2 saptamani (si atunci CM bate la usa), fie urmeaza sa se produca, asa cum sugeram in mesajul anterior. Deci, pentru ciclul tau neregulat, ziua 9 e aproape o metafora, nu o neconcordanta.
Chisturile se formeaza, in general, in urma stimularilor, dar se resorb de la sine in timp.
Multa bafta!
noname spune:
Nerantula , mersi ca de bafta chiar am nevoie.
Scuza-ma , dar acum am vazut, ai un test pozitiv FELICITARI!!!

SI?........... Nu dai de baut?![]()