Aspirante optimiste > 20 ani (249)
Raspunsuri - Pagina 18
Nerantula spune:
Multumesc! 
Mie inca nu-mi vine sa cred, tot o sa mai fac teste pana ma conving, asa ca mai tin putin sampania (testele sunt f slab pozitive, deocamdata).
O saptamana cat mai usoara si plina de liniute (sau ovulatie, dupa caz :) )
Din pacate ziua de la job nu pot intra, asa ca acum astept cu si mai mare nerabdare seara sa mai intru pe aici ... 
numeioana spune:
Ce mai faceti, fetelor?
M-am uitat pe listele voastre de la inceput si cea cu gravidute trebuie updatata, pt ca foarte multe au nascut deja...
Felicit viitoarele mamici si le doresc sarcina usoara, iar celor care aspira inca la postura de gravidute le urez sa vada cat mai repede cele 2 liniute! Doamne, cat le-am mai asteptat si eu!!![]()
Pupici si numai bine!
Ioana
34+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Oana, ce faci iubita? Ce ti-a zis dr? Te-a mai linistit?
POZNICI CU NOI
5+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
marynik spune:
Oana , a inceput sa curga ca la un ciclu normal ?
Ai dureri ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
oanaiacovita spune:
Moni 
Am stat si m-am gandit aseara la toate si am ajuns la concluzia ca o sa imi schimb medicul....
Nu mi-a zis mare lucru...doar ca nu crede ca a fost sarcina...
Ce m-a determinat sa ma hotarasc sa schimb medicul, printre altele, este ca ea aseara a vazut endometrul subtire, semn ca cm nu trebuia sa vina prea curand...si surpriza..dimineata curgea ca la robinet...deci...
Nu stiu ce sa mai cred....sunt f dezorientata...
Oana
te asteptam
my pictures
visul
oanaiacovita spune:
quote:
Originally posted by marynik
Oana , a inceput sa curga ca la un ciclu normal ?
Ai dureri ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Marynikule da, este ca la ciclu normal(chiar mai mult)...ma doare destul de tare...am luat un nospa si m-a mai lasat...
Oana
te asteptammy pictures
visul
marynik spune:
Cred ca decizia de a schimba medicul este cea mai buna
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Amabella spune:
quote:
Originally posted by marynik
Amabella , eu cred ca tu esti insarcinata
Sincer , nu inteleg de ce tie frica sa faci test , e f simplu afli in 5 min si nu mai stai atat in tensiune
Pe bune fetelor , de ce nu faceti nene teste ???
Nu mai stati atat sa va intrebati vine , nu vine , sa urmariti toate simptomele din lume , FACETI TESTEEEE si va lamuriti
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
'Neatza!
Marinik, ti-am zis, la mine inca nu a intarziat deloc. Abia poimaine ma pot gandi ca a intarziat. E posibil sa nu se pozitiveze, chiar daca, printr-o minune, as fi insarcinata.
Intre timp, ma uit ca disperata la scurgerea roz. De dimineata a fost din nou, cand am fost la toaleta, scurgerea aia, pe hartia igienica. Altceva nimic, deocamdata.
Sa vedem cum mai evoluam azi. E foarte posibil sa vina. Desi eu ma tot gandesc, ca dat fiind ca am luat Duphaston, ultima pastila luata pe 10, pana acum ar fi trebuit sa vina k lumea. Dar...inca nu e timpul pierdut.
Cum sa iti spun, asa inca mai sper. Daca fac un test si iese negativ, speranta moare si ma mai si enervez ca nu vine mai repede, ca sa incep sa numar din nou.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)Surioara mea
anais74 spune:
Oana,
! Sigur a fost bb, dar nu a fost destinat sa se prinda. Parerea mea. Priveste cu optimism inainte, si ai sa vezi ca va fi bine in cele din urma.
Nerantula, felicitari pentru cele II liniute.
Sa fie intr-un ceas bun!
Claudina,
, ma tot gandesc ca nicio firma nu are voie sa te dea afara atata timp cat esti
. ... conform legii.
Medeea iubita,
pe mine m-ai "pierdut" luna asta...DECLAR Z1!!!
Voi numara impreuna cu Oana.
Va pupicesc!
http://tt.lilypie.com/HTtfp2.png
Pina in 8 martie 2008 voi fi 

...