Aspirante optimiste > 20 ani (249)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

fetelor eu sunt franta!
ma bag in patut la seriale....va pup dulce si va doresc o seara minunata!

http://www.tickercentral.com/view/9b4k/6.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miruna ceva ceva a fost...numai ca nu voi sti niciodata ce...
Si eu va las..noapte bune...

Oana
te asteptam

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hellou fetili.
a pupa mama pe toate. Ca sa se ia nu de alta

EU am fost la dr si sunt oarecum nelinistita. S-a vazut sacul gestational si atat. S-a uitat dr vreo 5 min la el si nu a zis nimic. MI-a zis sa vin din nou sapt viitoare. Am intrebat dc e ceva in neregula si nu mi-a raspuns nimik ,mi-a zis doar sa vin si sapt viitoare, e mica sarcina.
Am iesit cu niste nervi de acolo de nu va pot explica.
Dupa care am fost la prietena mea care a nascut cu el (a sta aproape de cabinet) si m-a mai linistit ea nitel. MI-a zis ca si pe ea la inceput a chemat-o saptamanal sa vada cum evolueaza sarcina, daca e totul ok, daca se lipeste bine. Hm.
Ce m-a frapat din nou este ca nu mi-a dat sa iau nimik. Adica nu tu acid folic, nimik. L-am intrebat si a zis ca inca nu luam nimik. Dar eu iau totusi ca cica e bine.
M-am intins cam mult. Va pup.

POZNICI CU NOI

5+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am revenit, m-am mai calmat, dar nu de tot, deci sa va zic, sa nu mai fierbeti....am primit vestea ca voi ramane fara serviciu....asta a fost la cald si inca e calda...
o sa ma descurc ca sunt fata descurcareata, imi gasesc eu altceva.
oana, imi pare rau ca ti se intampla asta, dar va veni si bebe, stai linistita!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Nerantula , acum am citit din urma
O a doua liniutza fie e cat e pala e sarcina
Deci felicitari

In a cata zi esti ?

Scrie si tu mesajele alea mai repede , cate putin , orice prostie , numai sa scapi de moderare

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Pentru mine astazi a fost o zi f trista , deoarece am fost la doctor, care mi-a spus ca pe ovarul drept am ceva, care nu se vede sigur ce este: chist sau folicul.
Mi-a dat tratament cu duphaston, sa imi vina, dupa care 2 luni voi face ovulatie stimulata, dak nu raman in astea 2 luni IA.

Imi este tare frica de ceea ce o sa se intample de acum incolo.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ma gandesc ca moderarea nu se refera numai la numarul mesajelor, ci si la continutul lor, asa ca las in continuare la latitudinea moderatorilor sa aprecieze cand sunt o prezenta sigura pe acest forum de care am capatat, oricum, dependenta ca cititoare pasiva de ceva vreme ...

Revenind la testele mele (ca tocmai am mai efectuat unul, Clear Blue) cel de dimineata (Sure Check) era mai convingator, la cel de acum avem nevoie de ceva imaginatie si multa lumina sa detectam liniuta aia firava, albastrica ... dar se pare ca e acolo .
Oricum, e si foarte devreme, sunt in Z24 dintr-un ciclu regulat de 28 zile, deci ii acordam circumstante si stam cu okii pe urmatoarele.
Mai de incredere sunt simptomele: o senzatie stranie de ... miscare ... in zona ovarelor si o din ce in ce mai simtita durere de spate in zona lombara; cam atat, fara greturi, ameteli, pipi des sau sensibilitate la mirosuri ... inca. Oricum, e cea mai placuta durere de ovare ever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nera, felicitari!!!
pana la sensibilitate la mirosuri, greturi...mai e:))
bucura-te de perioada asta:)
daca liniutele sunt acolo, e bebe!!

fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by claudinna

nera, felicitari!!!
pana la sensibilitate la mirosuri, greturi...mai e:))
bucura-te de perioada asta:)
daca liniutele sunt acolo, e bebe!!

fff important!!
totul pentru bebe
6+

La fel zic si io
Hai desfa sampania si sa bem

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput