FETELE FANTASTICE cap.13
Raspunsuri - Pagina 8
violeta69 spune:
Stefy
,bine ai mai venit...la fel si pt nanami
cam asa e...daca toate fantasticele au disparut,doar nu era sa raman eu singura?![]()
ma bucur ca ati facut si botezul..sa vad si eu poze,ca inca nu m-am uitat...banuiesc ca ai pus aici sa le savuram
si gata? nu mai faceti si pastele ortodox?
ca e mai bine cu doua ...paste...sau cum se zice?![]()
sau sunteti catolici?
nanami,da si tu de gandaci..flit nu exista?!![]()
noi suntem ok,ne omoram cu scrisul...cu socotitul....ca tare grea e clasa I-a
mergem la arte martiale,go-ju ryu,iar eu fac gimnastica...sa mai slabesc..deja am dat jos din suncile de pe burtica(ca acolo se deupune la mine
)....
pe 2,3 si 4 plecam cu scoala in excursie...ma duc si eu....
asa ca atunci nu pot bea cafea cu voi zilele acelea....
si...ne-am luat pian...pianina,sau cum zice monica orga
...da eu ii zic pian![]()
....ca Mihnea sa se apuce de cantat!!!
va pup si ma bucur ca ati mai aparut....
o saptamana frumoasa,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
slimatei spune:
vio pai noi suntem catolici.. si n-am facut cu 2 paste ..
ci oua rosii si cozonac,sarmale si toate alea ca la noi romanii![]()
deci ti-a placut de noi, nu?![]()
ai vazut ce repede crestem... nici nu-mi vine sa cred... deja 3 lunite...maine poimane o vad ca merge.. caci deja vrea sa se ridice si daca nu o lascand are toane la 45°sa poata ea sa se ridice'n cot..face o panarama de numa' numa
nu-mi inchipui ce o sa ma doara capul cand va incepe sa vorbeasca..caci acum doar gangureste![]()
si noi ne bucuram ca ne mai spuneti ce faceti
sa aveti parte de o excursie placuta!
toate fetele ...si mai treceti pe la noi...
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
violeta69 spune:
Stefy....
eu ziceam de Paste,nu de pasca
....
adica ziceam ca faceti si pastele catolic si pe cel ortoidox,da' daca zici ca sunteti catolici e ok...am inteles....
imi pare rau ca n-am stiut sa-ti fi urat si eu Paste fericit!
am vazut poze cu ingeras....
ce frumoasa e printesa...e superba
si voi la fel
sa va traiasca,sa fie sanatoasa si cu mult noroc.... si sa va bucure viata
o saptamana frumoasa sa aveti,
cicina e suparata pe mine
...am zis ca trimit felicitare de 8 martie si n-am luat felicitarile la mine...le-am uitat la birou!
cicnelu' imi pare rau
aelita,esti bine?
ce face BB?
ce mai face Sofia?!
Ana?
mai da si pe la noi...
daca nu mai apuc sa va scriu,va
cu mult drag...
si sa ne vedem sanatoase saptamana viitoare,
Vio,mamica lui Mihnea
Ana68 spune:
Salutare fantasticelor...si cer scuze de absenta...Intradevar am cam tras chiulul aici,dar nici voi nu prea ati mai scris...![]()
Suntem bine...am fost olecuta raciti,insa ne-am revenit.Ne bucuram de vremea frumoasa si caldura.
Am fost la o intalnire cu fanii Toyota pe la mijlocul lunii Martie,la Danes,intre Medias si Sighisoara.Au venit din toata tara...am cunoscut oameni deosebiti.
Apoi ieri a fost organizat un party pentru copilasii nostrii si ne-am intalnit o parte din forumistele de DC cu copilasii la curte...la o alta timisoreanca de-a noastra...a fost super fain.Party-ul a fost organizat pentru matzulica Emma,fetita Aidei.
Cam astea sunt noutatile.
Va doresc o saptamana excelenta,va pup si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
slimatei spune:
multumim oricum vio.. consider ca mi-ai spus
..da' na' si tu acum...de unde sa stii va pup
sa aveti parte de excursie placuta!
ana ce frumos.. ai petrecut ...zici ca ati facut petrecere pt. matza..ce ma bucur..
si ce rau imi pare cateodata ca nu sunt si eu in tara...
fetelor va
si va doresc numai bine
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
slimatei spune:
stati ca plecam da'nu v-am spus despre noi
va zicem "noutati" ![]()
am inceput sa ne studiem manutele... sa apucam lucrurile si piciorusele desi inca nu ne dam seama ca noi o facem..
dar e un pas important.. radem intr-una..(mai nou cu glas) si gangurim si vorbim acolo pe limba noastra...de numa'numa.... numai vorbe nu scot a de povestit deja sunt naratoare...mami nu ma lasa sa plang niciodata..dar nici eu nu's cinestie ce pretentioasa..mai ales ca-mi acorda tot timpul ei...![]()
Ana68 spune:
Stefi...nu-i bai ca nu esti in tara,ca doar nu esti la un capat de lume...mai veniti voi acasa.Frumos ca cresteti mari si bine ca sunteti sanatoase...faceti progrese,asta e frumos si bine!
Fetelor,la noi nimic nou sub soare.Ba,adica azi e sedinta cu parintii la Alex...ma ingrozesc:Alex a cam facut prostioare in ultima vreme,il tot curteaza fetele din clasa si s-a cam luat de ele,pe una chiar a imbrancit-o,fetita a cazut si a trebuit sa-i plateasca pantalonii rupti...ce mi-or auzi urechile diseara...Dumnezeu cu mila!
Va pup si va doresc o zi minunata!
violeta69 spune:
buna fetelor,
dau copy si aici![]()
ne-am intor aseara din excursie...am facut 1200 Km ...ne-am intors perin Transilvania,Cheile Bicazului...
Am stat in Gura Humorului la o pensiune....
am vizitata 8 manastiri,Suceava,Sucevita,Dragomirna,Putna,Moldovita,Gura Humorului..si nu mai stiu![]()
am fost intr-o viteza prin toate...ca acum se pare ca toate seamna intre ele...
oricum a fost frumos,ne-am ralaxat....am luat o gura de aer curat
am dat si acatiste ,cred ca pe la vreo 5 manastiri!
Mihnea a fost relativ cumintzel
...doar la cetatea Sucevei voia sa escaladeze zidurile
...de fapt sa le coboare![]()
si la fiecare manastire voia sa cumparam toate crucile,toate ouale si toate icoanele
..altfel lasa boticu' si se supara![]()
a fost greu
sa-l conving ca peste tot e la fe si ca daca cumparam totul de la prima manastire se termina banii si nu mai avem cu ce cupmara altceva![]()
altfel a fost ok...
acum tb sa ne pregatim de scoala....avem de facut teme si vineri are concursul cangurul la mate...asa ca tb sa ingrasem porcu'
Ana,cum a fost la sedinta?!![]()
va pup pe toate si ...sa fiti sanatosi...
Vio,mamica lui Mihnea
puf13 spune:
Fetelor intru si eu sa va salut si sa va urez toate cele bune, sa nu uitati de mine ca sunt pe aici, mai arunc cate un ochi din cand in cand sa va citesc, dar nu mai apuc sa scriu...
Scrisesem noutatile la un moment dat dar mi-a dat o eroare si nu am mai putut posta...
Noutati la mine ar fi ca am colindat prin lume. Am ajuns in America si m-am simtit ca in cantecul cu "I'm an alien...", nu mi-a parut rau ca a trebuit sa ma intorc in tara dupa 2 saptamani. Oras mai murdar ca New York-ul nu am mai vazut si eu care credeam ca Bucuresti-ul e murdar....
Apoi am ajuns la Paris de unde intr-adevar nu as mai fii plecat...La Paris am plecat cu masinuta noastra si a fost o bombonica de masinuta ca ne-a dus fara nici o problema 5000 de km fara sa ne faca nici o figura (abia la intors ne-am dat seama ca nici roata de rezeva nu o aveam in caz de pana).
Dupa sarbatrori totul a revenit la normal munca, munca, munca...
Ba ne-a mai pus si nu stiu cine sa ne apucam de renovat prin casa, deci munca de 2 ori mai mult si la birou si acasa...
Acum macar am terminat acasa , am ramas doar cu munca de la birou.
In rest suntem sanatosi.
Va las acum si cand mai am un pic de timp sa respir sa stiti ca intru macar sa vad ce mai faceti voi.

la fiecare
votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00
Ana68 spune:
Uau...ce fain!Si Vio si Puf...pai voi v-ati plimbat,nu gluma...![]()
Vio,mi-ai deschis amintiri frumoase de asta vara cu cele scrise de tine...Asa-i ca avem o tara atat de frumoasa si de minunata?Bravo voua ca ati colindat si v-ati relaxat!
Pufuletzule...io nu as merge la "neviorc" nici de m-ar duce cineva moca acolea,sa imi dea si bani de cheltuiala si sa ma plimbe unde nici cu gandul nu indraznesc sa gandesc....Nu,nu am fost niciodata acolo,am vazut destule pe tv si am auzit destule de la cei ce au fost si ca drept dovada tu esti inca o confirmare a ceea ce cred eu drespre aceasta metropola....asa ca...imi pare rau ca nu a fost ok cu excursia...