FETELE FANTASTICE cap.13
Raspunsuri - Pagina 7
slimatei spune:
netza fetele.. vin sa beau si eu
cu voi acum cat imi permite junioara....stiti ce a fost cu"H"...
scrisesem un mesaj la fete de italia..si din greseala...pt. ca vroiam sa scriu si aici..l-am trimis aici...
si dupa am modificat..si...cand am trimis a iesit asa..
dar din pacate nu am mai reusit sa scriu dupa nimic ca tb sa fiu la raport...![]()
suntem bine.. moftoroase ..crestem.. ne cam moharaste vremea asta ca nu putem iesi afara.. si 's urate tare zilele afara ca asa ce n-eam obisnuit.. plus ca ne place cand intalnim lume noua..impartem la zambete..la toata lumea ..basta ca suntem bagate in seama..dupa cum se vede am o fata sociabila
..doar seamana cu ma'sa,nu?
si observ ca nu am intrat si mi-e ciuda pe mine ca nu am mai reusit...sa va urez o primavara placuta..daca e tot ca aici..rtoata ziua ploua..macar sa aveti in suflet..cele mai frumoase ganduri si multa iubire ..si nu in ultimul rand sa fiti iubite si fericite!
va
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
vio dar tu ce mai spui?
slimatei spune:
la multi ani sa va fie inima plina de fericire! sa aveti parte numai de bucurii si lucruri bune..primiti un www.youtube.com/watch?v=tCtHl9KdfXI" target="_blank">un trandafir?
violeta69 spune:
Stefy,multumesc ca te gandeasti la mine 
noi suntem ok,acum mergem la sala,Mihnea la goju,eu fac miscare cat il astept pe el...
invatam,cand avem chef,ca nu prea avem![]()
ca altfel,joaca e de baza
daca s-ar putea mereu,ar fi perfect!
eu nu stiu copii de azi de ce sunt altfel decat eram noi,dar parca asa joaca pe mine parca nu era...sau nu-mi mai amintesc eu ![]()
si de la mine cu drag :la multi ani!"
sa fiti iubite si fericite si sa aveti parte de tot binele din lume,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
nanami spune:
scuze de intarziere 
La multi ani !!!!!! numai bine si multi pupici din orezarie 
***grupul fetelor fantastice***
violeta69 spune:
nanami,la multi ani si tie....si bine ai revenit printre noi ![]()
la multi ani si pt 3 martie,cu intarziere...
sa ai parte numai de bine,sa fii iubita si fericita si sanatoasa!
cicina,am ratat felicitarile....sa nu te superi pe noi 
dar avem timp sa ne revansam....
si astea de anul acesta le punem la anu' 
![]()
tu ce mai faci?
nu ne mai spui nimic ca imi e dor de tine....
aelita ce face Sofia?
esti ok ? ca ma gandesc la altele 
dana?????![]()
ana???? 
pupici pt toate fetele
, cu drag
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
nanami spune:
vio ,,,, sarumana 
dana in ziua aia imi trimise un mesaj cu " la multi ani hoashca batrana " , dar las ca ii dau un replay la fel peste cateva luni ![]()
imi era tare dor de voi 
sunt cam i urma noutatile , scuze
, nu am nici timp sa citesc sau sa verific ,
noutatea mea e ca hiro pe 4 aprilie incepe scoala , sunt prinsa rau de tot acum , nu prea am timp de pc, ca dupa ce vine acasa imi ocupa timpul tiganii , cum ajung acasa ma uit la inima de tigan si dupa aia cu una alta , mai imi aduc de lucru si acasa , am impresia ca platesc degeaba netul acum 
asta e !!!!!
nu am mai intrat pe forum ca nu am mai avut chef , tot felul de barfe , offff doamne romanii din strainatate chiar sunt culmea , dar uite ca se pare ca nu sunt toti la fel, in fine , nu judec pe nimeni
sper sa tinem legatura , incerc sa mai intru
sofiuta e ok , frumoasa , sanatoasa ???
pup la toate fantasticele 
slimatei spune:
neata fetelor ! nu mai e nimeni de multisor pe aici..oare ce se intampla... ?
cine vine la o cafea?
vio tu salvai onoarea subietului..dar cred ca te-ai plictisit si tu deacum...sa vb singurica pe aici..mie imi pare nespus de rau ca nu pot intra mai des..dar abia fac fata la scutece si nici acolo nui intru cu zilele... cand zic ca ma obisnuiesc cu noutatea..hop..apar altele...si tot asa... noi intre timp am avut si botezul ..si Pastele....si mai multe sarbatori.. am tinut-o lanz..intre timp nu m-am simtit chiar ass de bine..am mai avut zile si zile..
eu una sper sa mai veniti si voi sa nu vb de una singura 
va
si va urez o zi placuta si un we placut
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
nanami spune:

am venit si eu la cafea , ![]()
ca acasa o beau singura , dar chiar slaba miscare pe aici , bine,,,, ca si eu cam rar ,,,dar o cafeluta buna n-o refuz
la noi a venit primavara , e frumos , si cand ma gandesc ca incep ganganiile si reptilele sa iasa din barlog ,,,,,, ma apuca groaza , tare bine e iarna , ca n-am treaba cu ele 
va pupacesc 
we placut ![]()
HIRO
slimatei spune:
quote:
Originally posted by nanami
am venit si eu la cafea ,
ca acasa o beau singura , dar chiar slaba miscare pe aici , bine,,,, ca si eu cam rar ,,,dar o cafeluta buna n-o refuz
la noi a venit primavara , e frumos , si cand ma gandesc ca incep ganganiile si reptilele sa iasa din barlog ,,,,,, ma apuca groaza , tare bine e iarna , ca n-am treaba cu ele
va pupacesc
we placut
HIRO
bine ai venit la cafea...
de ce ti-e groaza de ele..ce-ti fac?
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...

nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate