FETELE FANTASTICE cap.13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

A nascut Aelita azi, nu stiu mai multe, dar sper ca cineva sa apara sa ne dea amanunte, ca eram ingrijorata. Sa-i traiasca puiutii, si sa recupereze repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Pe 22 mai s-a nascut Andrés, 3700g ,natural cu epidurala .Ne simtim foarte bine, in general sunt cumintei amandoi. Sofia e moarta dupa el.

Va pup !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aelita felicitari sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Cred ca e minunat ce ti se intimpla
Uff, ce as vrea sa va vad in vreo poza ...

Pup toate fetele fantastice!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

felicitari mamica Aelita
deci ai facut 2 coplasi in 2 ani..cum e ..?cum te simti? te ajuta cineva?
nu mai vine nimeni la apel?

eu va pup pe toate si sper sa renasco subiectul..poate.. intr-o zi..

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

felicitari si de la mine Aelita!
sa va traiasca amandoi puiutii,sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi si fericiti!

si eu sper sa renasca subiectul nostru

asa ca....
povestesc....
noi mai avem putin si terminam clasa I-a
cum nu se dau premii pana la clasa a IV-a,noi mamicile am hotarat sa le facem coronite la toti copii ca sa nu se simta nici unul mai prost...
de fapt din cate a zis doaman toti copii sunt f buni, asa ca toti au terminat cu FB...
si Mihnea evident,a mai avut el cate un B dar per total ,la medie i-a iesit FB
asa ca am copil destept
nu mai facem lectii ...acum suntem numai cu joaca...toata ziua daca se poate...asa ca il las sa mai copilareasca ca are timp suficient sa invete...

va pup pe toate cu drag,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Moaaaamaaaa...ce liniste pe-aici ( sa-mi fie rusine )

Aelita....sa-ti creasca ingerul maaareee si sanatos ;sa te bucuri de el .
Si tu ca mine , 2 copii in 2 ani,numai ca Erika era un pic mai marisoara decat Sofiuta (avea 1 an si 11 luni cand s-a nascut Kein).
Mi-a fost greu, dar s-a meritat; uite acum (pe 23 Mai) Ery a implinit 10 ani , si Kein in 18Apr, 8...si se inteleg super de bine... cred ca usor nu -ti e, dar sper sa ai parte de ceva odihna si somn profund .

Ana, felicitari campionului nostru; tare mandra tre' sa fii...

Puf, imi place cum ai descris NY-ul... plimba-te ca sunt multe locuri de vazut in lume ....
Si noi vrem sa ne plimbam...chiar am nevoie sa vb cu cineva .
Ma ascultati?? va rog eu mult

N-am mai fost in Romania de 4 ani ; mi-e dor de ai mei , dar vb saptamanal , poze cu piticii le trimit lunar, SMS ...aproape zilnic ...
stiu ca se bucura de tot ce primesc , cu toate ca nici macar raspuns la sms-uri nu primesc de cele mai multe ori ( ca deh, e scump...)...ma rog ... Dupa cum stiti am un an de cand am venit in Australia (nici nu pot sa cred ce repede a trecut timpul) , am un job super acum (deja m-am angajat, cu toate ca termin scoala in 4 sapt)...sunt coafeza , la un salon tare de aici ; problema e ca ai mei sperau sa pot merge in tara cu picii de Sarbatorile de iarna ...si ma tot bat la cap ca le e dor si tot tacamul ....ii cred , si mie imi este , dar :
1. Nu ma trage inima sa merg in tara ... cheltui numai 10000$ pe bilete plus cat mai trebuie sa cheltui acolo. Ce mai... cat pretul unei masini ,iar in plus ma intorc stresata, stoarsa de puteri si un pachet de nervi .
2. as vrea sa merg in alta tara , sau chiar alte tari cu banii astia , nu din obligatie ci sa ne relaxam .( nu am stabilit mimic inca)

Cum sa le spun alor mei ca nu vreau sa merg acasa ?? Mi-ar fi mult mai usor sa-i chem pe ei aici in concediu ( asa am procedat si cand eram in Japonia ), dar nu ar fi corect fata de Tom ... ca el trebuie sa le plateasca biletele si tot ce implica vizita lor (viza, etc)....habar n-am ce sa fac

Hai ca m-am intins cat pt toate lunile in care am lipsit .....scuze .

Vio, imi place idea cu (,) coronitele ...si vezi ca te-ai stresat degeaba la inceputul clasei I?? Ai baiet destept .

Cicina , si tu te plimbi, nu gluma .... bravo tie .

Sper sa primesc ceva sfaturi ca...sincer nu stiu cum sa ma impart .

Editez sa bag niste cafelute la inaintare; poate asa va atrage mirosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aelita,cu intarziere iti doresc si eu sanatate maxima,atat tie,dar si familiei tale si felicitari pentru bebe Andreas!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Dandush

Moaaaamaaaa...ce liniste pe-aici ( sa-mi fie rusine )

da.. la noi toate
quote:

....habar n-am ce sa fac

Sper sa primesc ceva sfaturi ca...sincer nu stiu cum sa ma impart .

macar de te-as putea ajuta intr-un fel s-au altul..pot spune ca's in barca cu tine...? avem cam aceeasi problema... doar ca pt. mine e dificil sa-i chem si aici... nu,numai problema de bani... dar mai mult ma framanta ca mama e singura si singura nepoata inca nu o vede..aparte in foto pe net
quote:

Editez sa bag niste cafelute la inaintare; poate asa va atrage mirosul

cu siguranta pe mine m-a atras..ai vazut cum am venit

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
...pe la 4 , ...5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Salutari la fetele fantastice
Aelita sa ne traiesti, avem acum si un fantasticut printre noi. Refacere rapida si multe multe bucurii.

Ana multe succese lui Alex.

Slimatei multa fericire.

Dandush bine te-ai intors printre noi, chiar ti-am dus lipsa pe aici. In ceea ce priveste problema cu ai tai, ma gandeam sa va intalniti undeva la jumatea drumului ca sa fie mai ieftin pentru toata lumea. Iar cu Tom nu cred ca ar fi o problema ca te iubeste si te intelege ca ti-e dor de ei, plus ca acum esti si tu pe salariu si poti suporta o serie de kelutieli din banii tai.

Vio vacanta placuta si linistita.

Cici mai bengaie si prin tara :)

Chiar ca am prins gustul plimbarilor prin alte tari. Saptamana trecuta am fost o fugutza pana la Nisa. Tare frumos si pe acolo, si niste preturi la apartamente ca tare ma bate un gand...

votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Slimatei...asa-i; cred ca fiind singura nepotica e tare dorita ... e aiura cand trebuie sa impaci pe toata lumea ...

Puf, stiu ce vrei tu sa spui dar nu-i usor ... ar insemna sa platim si pentru ei si pentru noi, iar Tom , cat m-ar iubi el de mult nu pot sa-i cer sa scoata la bataie atatea mii de euro , acum cand vrem sa ne luam si casa , ...si mai ales nu de dorul meu ci de gura lor alor mei .
Imi spun (mai ales tata) ca o sa ma dea la "Surprize- surprize " ca de saraci ce suntem nu merg eu in tara si cate altele ; nu poate pricepe ca nu -i vb de bani; daca e nevoie mare ( doamne fereste) avem pe ce pune mana , dar nu cred ca se merita , numai pentru ca intreaba vecinii si rudele de ce nu mai merg in tara si alor mei le este rusine ... De ce tre' sa dea ei socoteala vecinilor ...habar n-am .
Hai ca iar mi se urca tensiunea .... mi-e si groaza sa-i mai sun ca mereu inchid suparata .
Va doresc o seara placuta .

Mergi la inceput