FETELE FANTASTICE cap.13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

cicna,uite ca eu mai sunt pe-aici
nu stiu ce e cu Puf...
a fost doar in vacanta!

tu unde ai fost la mare?
ca nu cred ca la noi!fiind ca la noi a plouat

Stefy,cu intarziere multumesc pt urari!
ce face printesa?
e bine?
de acum se zice Hristos a inviat!

Ana,tu ce mai faci?

mai Aelita cand naste?
cum o sa-l cheme pe baietel?

si care mai sunteti pe-aici....de la mine

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, inainte sa plec la mare, a trecut Puf pe la mine intr-o viteza, ca mai avea multi km de mers.
Si la mare am fost aici aproape la Adriatica, la Bibbione, si am vazut ca e o localitate batuta de ai nostrii romani. A fost destul de cald, plaja era plina, numai in mare nu se putea intra, ca te taia la glezne.
Nici eu nu mai stiu nimic de Aelita, si tare ma ingrijoreaza fata asta, sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mandea...

Noi am petrecut fain de Paste...am pus poze in album...va pup si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna
deci,cicna a fost la mare
Puf ...pe undeva...eu stia ca la NY
si Ana a petrecut de Paste!
si noi am petrecut de Paste
si pe 1 si 2 mai am facut gratare...m-am afumat bine,am dormit sa ma satur(da' nu m-am saturat!) si am mancat...mai putin insa sa nu se depuna ca abia am mai dat jos

asa ca va tzuc pe toate si incerc sa vad poze...
daca nu reusesc de aici ma uit acasa,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Salutari la fantasticute
ne-am intors cu bine din vacanta si ne-am ingropat la loc in munca.
Cici ma bucur ca am apucat sa trec pe la tine.
In ciuda tuturor ghinioanelor pe care le-am avut pe drum ma bucur ca am realizat tot ce mi-am propus.
Trebuia sa ne intalnim cu un furnizor de-al nostru sa vedem fabrica de carduri, dupa ce ne-am invartit vreo 2 ore ne-am oprit la un sediu de carabinieri si l-am asteptat acolo. S-a crucit omul cum de am putut ajunge acolo ca era pe niste stradute intortocheate si s-a mai invartit si el vreo 20 min pana am reusit sa iesim de acolo.
Am facut o tura de Roma pe zi si un tur de noapte cu furnizorul nostru si a doua am plecat spre Venetia. Era cat pe ce sa dormim in masina, pentru ca era totul full dar pe la 12 noaptea am reusit sa gasim un hotel.

Mai am sa va povestesc din peripetii si sa pun poze, dar acum ma grabesc tare ca trebuie sa ajung la birou.
Pupici

votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fetelor,nu am mai trecut de mult pe la voi..
Inca nu am nascut,dar trebuie sa apara,am aproape 40 de saptamani .
Cu numele tot in pom suntem..intre un Andres si un Matias de care nu suntem siguri ..
data probabila ar fi 18 mai,dar cine stie,cand vrea dumnealui .

acum,pe ultima linie sunt cu dureri de spate,alea alea..nu prea pot sa va spun mare lucru,doar ca mi-e dor de voi si ca sper ca sunteti toate bine !

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Aelita...hai ca numa' maine nu-i poimaine si ne dai vestea cea buna ca micutul a venit pe lume.Nastere usoara!Ce face Sofiuta?

Fetelor,noi azi mergem la inspectoratul scolar,ca vineri plec cu Alex la Galati la concurs national...
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANA-bafta pt geniul nostru ALEX !!!!

Sofia e cuminte,am avut noroc cu ea ca m-a lasat sa dorm,sa ma odihnesc ,cu mici exceptii,ca si asa mi-a fost greu si cu ea si cu sarcina,dar daca era mai rea nu stiu ce faceam.Si am avut noroc si cu buli care vine ca si el a stat cuminte acolo...

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

A trecut termenul Aelitei, stie careva ceva despre ea? A nascut?
Eu sant bine, tot cu bengait in stanga si dreapta degeaba, dar uite asa trece timpul.
Scolareii vad ca merg bine.
Ana, a fost un reportaj mai zilele astea la tv despre Timisoara si imprenditorii italieni de acolo, la care al meu zice: e frumos orasul asta, eu sa-l mananc nu alta, ca nu a vrut sa oprim atunci cand am venit in tara cu masina. Asa ca poate altadata( cand se vor face autostrazi, asa zice el) ne vom opri sigur.

Mergi la inceput

Cicinelule,va asteptam cu drag....
Aelita,ma bucur ca Sofiuta e cumintica...tu ce faci?
Vio?Cum sunteti?Asteapta Mihnea vacanta?

Noi ne-am intors de la Galati cu mentiune,120 de puncte din 140 posibile.L-a ars pe Alex la partea de compozitie literara,Alex nu are fior artistic la literatura...asa ca punctajul pe subiecte a fost asa:50,primul subiect,40 al doilea si 40 al treilea.Primul a fost mate si romana,al doilea romana si al treilea mate.La primul a obtinut 39 de puncte,al doilea 31 si ultimul 40...deci baiatul asta al meu e clar ca le are cu mate.Cu romana???!!!...stiti cum:nu se poate si cu mandra si cu draga...mai ales la baieti.Evident locul 1 l-a luat o fetita,iar la timisoreni a fost locul 3 luat tot de o fetita...Eu sunt foarte multumita si fericita de rezultatul obtinut,zic ca nu-i totuna mentiune la un concurs national.Daca ati vedea subiectele...ati ramane ca si mine,cu gura cascata.Eu n-am priceput nimic din ce scria acolo,noroc cu Alex ca mi-a explicat.
In fine,sambata e alt concurs,barajul la Cangurul de mate...

Gata,v-am facut capul mare cu mate...va pup!

Mergi la inceput