sotul ma vrea perfecta!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Hmm....ce simplu este sa spui "Vaai,daca mie mi-ar face asa ceva l-as trimite la...!"Asa credeam si eu cu ceva timp in urma,dar din pacate nu -i chiar asa!Va doresc sa fiti asa cum credeti ca sunteti atunci cand lucrurile va merg bine!!!!!!!!!!!!S-ar putea sa aveti surpriza sa aflati ca nu mai sunteti atat de curajoase si orgolioase in alte conditii!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Simona R.

Hmm....ce simplu este sa spui "Vaai,daca mie mi-ar face asa ceva l-as trimite la...!"Asa credeam si eu cu ceva timp in urma,dar din pacate nu -i chiar asa!Va doresc sa fiti asa cum credeti ca sunteti atunci cand lucrurile va merg bine!!!!!!!!!!!!S-ar putea sa aveti surpriza sa aflati ca nu mai sunteti atat de curajoase si orgolioase in alte conditii!

Simona si David Mario

http://community.webshots.com/user/simonarida

Un mesaj cu adevarat "curajos".

De ce e greu de inteles ca poate unele au alte reactii? Da, daca ar fi fost prima oara cind sotul mi-ar fi spus ca mincarea nu-i buna, as fi contemplat remarca lui. Sa-mi spuna zilnic, as avea curajul sa o arunc pe fereastra si pe el dupa mincare. Mai ales dupa comentarii rautacioase cu privire la greutate. De parca toti barbatii asta sint Fat Frumos la exterior cpmbinat cu Donald Trump la contul bancar) De unde pina unde au ei asa pretentii? Mai rar vad fete pe aici care se pling de burta/chelia/cocoasa/imbracamintea/tunsoarea barbatilor lor...Mult mai rar. Noi de ce nu ne-am plinge? Chiar toate sintem maritate cu Don Juani/Trumpi/Clooney?

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Pai problema mea este ca, desi sotul meu ar merita muuuulte cuvinte grele din partea mea pe mine nu ma lasa inima sa o fac. Si el s-a ingrasat odata cu mine, cu diferenta ca eu din cauza sarcinii iar el din cauza ca mananca prea mult, dar niciodata nu l-am jignit pe motiv ca nu mai arata ca inainte. Si totusi el este vinovat de cum arata acum , spre deosebire de mine. El ar merita reprosuri... dar eu nu pun accent atat de mult pe infatisarea lui. Poate gresesc, dar asa sunt eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

urat,foarte urat si mare pacat.Nu cred ca i poti face asta femei pe care o iubesti.Pacat,de copil pacat de tot.Atentie,sa nu aiba pe altcineva!Si eu cred ca ar trebui sa l critici si tu si sa i atragi atentia asupra aspectului fizic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinica30 spune:

DRAGA ANCA DACA EU I-AS SPUNE DESPRE FAPTUL CA AS VREA SA INCEP SA MA DUC LA O SALA SAU SA-MI SCHIMB LUKUL STII,MI-AR SPUNE CA..,,CE ?TI-AI GASIT PE ALTCINEVA,?SI MULTE SI NEVRUTE....... LA MINE E CU:,,NU STIU CE VREAU''DIN PARTEA LUI MA REFER.IAR FAZA CU PUSUL COPILULUI IN BRATE AR ZICE :,,CE ,ca de-asta esti femeie,sa stai cu el s-al cresti,s.a.m.d.Oare de ce o fi atat de ipocriti unii barbati?Pentru ce? Cred ei ca sunt cei mai perfecti?niste viermi,care far'de noi nu ar fi cu picioarele pe pamant.Cam atat am avut de spus. cristina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Eu tocmai acum 5 min. am citi o postare scrisa de o d-na,care spunea ca sotul o iubeste enorm,dar ei i-au trecut sentimentele,si se simte cam singura in relatia asta.Deci cand e totul prea roz,la uni care sunt prea iubiti si adorati,li se schimba sentimentele.Deci poate sotul tau asa te tine in garda,si ar trebui si tu sa faci la fel!Critica-l si tu si niciodata nu te culca pe o ureche,avand prea mare incredere.Intr-o relatie,nu trebuie sa avem incredere deplina in partener,pt ca atunci v-a deveni monotonia,si se pierd sentimentele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert-alex spune:

quote:
Initial creeata de rory76

IAr am o problema...oare viata asta e compusa numai din probleme?! Iata care e problema de acum: sotul meu vrea sa fiu femeia perfecta, bineinteles ca nu mi-o cere direct, dar tot timpul imi face observatii legate de faptul ca aia n-am facut bine, ca lui nu ii place nu stiu ce fac eu. de exemplu, in seara asta ne-am certat ca lui nu i-a placut mancarea pe care o pregatisem.. ca a vazut el nu stiu unde orez facut nu stiu cum si ca sa ii fac asa...nici nu stiu de ce m-am enervat! Si cand i-am spus ca m-a suparat faza asta a inceput sa urle la mine ca ii e somn si vrea sa doarma...m-am gandit serios sa ma despart de el. Nu stiu cat pot sa o mai duc asa. Simt o presiune fantastica. Din cauza asta cred am dezvoltat si o gelozie din asta paranoica, mi-e frica tot timpul ca va gasi alta mai buna decat mine. pana la urma, as aprecia mai mult daca mi-ar spune ca nu ne potrivim si pa si la gara! Dupa 11 ani de casnicie, el imi arunca chestiile astea! Cel mai mult mi-e mila de copil, are 10 ani si vede cum ne certam in fiecare saptamana aiurea, din niste motive...oare toate casniciile sunt asa? Spuneti-mi ce sa fac! I-am pregatit o scrisorica in care i-am zis ca vreau sa terminam daca nu poate sa ma accepte asa cum sunt. sa i-o dau? Voi ce ziceti? Cel mai rau imi pare de faptul ca il iubesc ca o nebuna si vreau din tot sufletul s afacem multe lucruri bune impreuna, dar se pare ca nu se poate...ce sa fac???

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

viata are si bune si rele ,acum treceti printr-o perioada naspa,ar trebui sa nu mai luati toate nimicurile in seama.tu fa-i orez de care vrea si el nu o sa iti mai reproseze nimic.Ai retinut macar de care vrea?sau te plangi doar tu?Poate si el are ceva ......gandeste-te si poate ii e greu sa discute cu tine.Divortul nu e o alternativa .mai ales daca spui ca il iubesti.Fiti mai ingaduitorii unii cu altii si o sa fie mai ok.asculta si vei fii ascultat1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Problema pina la urma care e?Faptul ca iti spune sau felul cum iti spune.

Si al meu mai face figuri, dar eu ii dau peste nas imediat.Aici nu sintem la restaurant si nici nu m-am nascut cu matura in mina,nu am inclinatie pentru asa ceva desi ma stradui ca nici mie nu-mi place deranjul (el probabil vrea sa stau sau sa ma vada toata ziua cu pamatuful de sters praful in#12288;mina).
La aspectul fizic ,desi sint trasa prin inel(50 kg la 163cm),el imi zice ca am fundul mare.Eu acum chiar ca numai vreu sa slabesc.Ma simt bine schiloada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

V-am citit pe sarite ca numai aveam rabdare sa raspund , mama ce cratitza in cap vedea al meu numai daca deschidea gura ce sa mai zic ca nu i-asi mai fi gatit vre-o luna.......
Cat despre sotul care te vrea slaba( sorry nu am retinut numele )...... chiar ca am ramas fara cuvinte pt tine, dar nu si pt el in fiecare minut ia-si aratat la televizor mama ce bine arata ala si ce muschi are sa vad daca ii place si as fi suspinat offfff dece nu ai si tu la fel ca el..... mergi in spate ca mie rusine cu tine!!!!
Mai fetelor treziti-va!!!!
Eu zic ca nici o casatorie nu e perfecta , mai sunt certuri ca na nu suntem nici uni perfecti dar asta e insulta deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Cristina_A, stiu ca pare un paradox, dar convingerea si experienta mea sunt ca exact atunci cand iti dezgolesti complet sufletul si ii oferi cuiva incredere si iubire adevarata, reduci sansele ca respectivul sa-ti zdrobeasca inima.

Felicia 17+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Felicia , iti multumesc.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput