sotul ma vrea perfecta!
Raspunsuri - Pagina 4
MissParker spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
i-as raspunde cu aceeasi moneda... critica-l si tu ca sa vada cum te simti. daca va iubiti, poate nu e totul pierdut. mult succes.
Ei, acolo e buba dupa parerea mea: nu ca sotul isi vrea sotia perfecta sau mult mai supla sau mai stiu eu cum, ci ca - daca permanent vrea ca ea sa fie altfel decat este, uitand ca viata e o schimbare continua si ca nici el nu mai este "mandrutul" de acu' 10 ani - ceva nu mai merge intre ei la capitolul "iubire". Si pentru ca majoritatea barbatilor sunt lasi (sau nu realizeaza nici ei despre ce e vorba cu adevarat), cauta ventile pentru a putea critica orice. Si, ca la scoala, daca "profu" vrea neaparat sa-ti gaseasca nod in papura, o face. Daca ii faci orezul perfect, va critica ciorba sau friptura. Daca slabesti enorm, va spune ca iti atarna pieile si ca ai slabit prea mult. ETC.
Una e ca sotului sa nu-i placa anumite alimente (al meu de exemplu nu suporta rozmarinul, pe care eu il ador, el zice ca are gust de pamant), dar atunci stii sa le eviti, si cu totul alta e ca tu sa te straduiesti sa gatesti bine, iar el sa vina cu critici nesimtite si egoiste ca orezul n-a fost facut nu stiu cum, ca nu stiu unde... Astea sunt pretexte.
Incearca sa vezi daca dincolo de aceste pretexte si reprosuri nu se afla ceva mai grav.
Si NU, nu toate casniciile sunt asa. Pe mine sotul meu ma vede ca pe cea mai frumoasa femeie din lume, in timp ce eu de multe ori ma simt grasa si urata. El imi spune "Of, ce bine ar fi dac-ai putea sa te vezi cu ochii mei!". Cand ii spuneam ca am celulita, imi raspundea "Si ce daca? Si eu am... Toata lumea are...". E drept ca asemenea barbati sunt rari, dar asta nu e un motiv sa accepti ca sotul tau sa te trateze urat.
Mie personal nu mi se pare insa o strategie buna sa-i insiri si tu defectele lui, astfel lasi sa escaladeze un conflict inutil, care nu aduce nimic bun. Eu in locul tau as incerca sa vorbesc cu el, calma si sincera, sa-i spun cat de mult ma ranesc cuvintele lui, sa-i explic ca imi este important ca el, barbatul langa care am decis sa imbatranesc, sa ma accepte asa cum sunt si sa nu ma jigneasca sau ma puna permanent sa trec "examene" in ochii lui, sa-l fac sa inteleaga ca asta nu contribuie la imbunatatirea relatiei, ci la deteriorarea ei. Ceva de genul asta. Dar, cum spuneam, cu mult calm si tact, fara sa ma cert.
Eu una sunt de parere ca cel mai bun mod de comunicare este sa-ti deschizi inima si sa-ti arati sentimentele. Putini oameni vor mai avea dupa aceea impulsul de a te rani.
Uite un cantec care pe mine m-a impresionat tare mult:
And so it goes
(Billy Joel)
In every heart there is a room
A sanctuary safe and strong
To heal the wounds from lovers past
Until a new one comes along
I spoke to you in cautious tones
You answered me with no pretense
And still I feel I said too much
My silence is my self defense
And every time I've held a rose
It seems I only felt the thorns
And so it goes, and so it goes
And so will you soon I suppose
But if my silence made you leave
Then that would be my worst mistake
So I will share this room with you
And you can have this heart to break
And this is why my eyes are closed
It's just as well for all I've seen
And you're the only one who knows
So I would choose to be with you
That's if the choice were mine to make
But you can make decisions too
And you're the only one who knows.
Felicia 15+ cu
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
daniela_b spune:
Muzica si versuri
Muzica:http://www.youtube.com/watch?v=fZUs5ltgqZI
si versuri (adaptate):
( asta-i sistemul meu, putin umor, putina relaxare)
Iubitule!
A woman's heart is filled with passion,
A woman's heart is filled with lust,
If you don't believe that these things happen,
Could be the biggest mistake that a man can make;
Intro: mie nu-mi pasa ca tie nu-ti place orezul MEU, la-la-la
A woman's night is filled with dreaming,
Of the perfect man who may not be you,
Insert: tine minte BINE, asta! La-la-la!
If we don't see what she's been missing,
Could be the biggest mistake that a man can make,
Insert: The biggest, intelegi?
She wants to get near to you,
Don't turn her away,
She wants to get through to you,
She wants to say;
Insert: ma doare-n cot ca nu-ti place orezul MEU
si acu' n-ai decit sa cinti:
Give me your night,
And I will show you my passion,
Give me your lust,
And I will drink you dry,
Give me your dreams,
And I will show you a lover,
Give me your heart,
and I will hold you close,
And I will love you till the day I die.
Insert: ce zici? cit iti ia sa inveti asta pe de rost?
A woman's day is filled with longing,
For a little romance and company,
If we don't look or just don't listen,
Could be the biggest mistake that a man can make;
Insert: deci nu imi pasa de orezul tau afurisit!
A woman's heart is yours forever,
She will be true, to the one in her life,
If we don't give her love and affection,
Could be the biggest mistake, that a man can make.
Insert: repeta pe litere, scrie de mai multe ori, vin sa te verific
si sper sa fiu multumita caci altfel vei minca orez pina iti iese pe ochi la restaurantul chinezesc sau hmmm, ma rog la pricajita ta de amanta care gateste orez de la care iti faci ochi oblici, if u know what ai miiiiin.
Don't turn her away,
She want's to get through to you,
She want's you to say;
Give me your night,
Give me your lust,
And I will drink you dry....
Insert: Si-ti place orezul meu, oho, ce-o sa-ti mai placa!
Give me your dreams,
Give me your heart,
Intro: si mnu o sa te mai intreb niciodata de orez!
Don't turn her away,
She want's to get through to you,
She want's you to say,
Give me your night
Give me your lust,
And I will drink you dry....
Give me your dreams,
Give me your heart,
Insert: deja repetam dar repetitia e mama invataturii: rosteste rar impreuna cu mine: n-o sa mai spun nimic de orez! Iarta-ma!
Ledit: ah! inainte sa spui tu, iubitule, ca tipul asta de cinta asa ceva e un fraier, iti reamintesc ca e SIR in tara lui, si cred sincer ca nu degeaba. Poftim de intrece-l! Dupa aceea mai discutam de orez si altele.
www.helpsonia.com
maru spune:
quote:
Originally posted by redai
of topic:Loma, in legatura cu orientarea....oare sotiorii nostrii nu sunt frati?
Nu mi se pare normal sa i se faca astfel de complimesnte, dar depinde si de cat de dese sunt. S-a intamplat numai o data sau este frecvent?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
nu, e clona a lui meu
eu zic ca e oriented challenged
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
fecian spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by redai
of topic:Loma, in legatura cu orientarea....oare sotiorii nostrii nu sunt frati?
Nu mi se pare normal sa i se faca astfel de complimesnte, dar depinde si de cat de dese sunt. S-a intamplat numai o data sau este frecvent?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
nu, e clona a lui meu
eu zic ca e oriented challenged
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
... Iar eu sunt sora lor mai mica...avem exact acelasi simt de orientare...daca nu l-as avea pe cosminu m-as pierde si pe mine.
Felicia 21+ viitoare mami de Gabriel
pozici cu noi
cristiama spune:
Fetelor,
Eu avema asa un tata, nimic nu-i convenea daca era curat, de ce nu invatasem, daca le facem pe amandoua nu facusem cumparaturi, DACA erau toate facute nu era destul de curat, destul de invatat....etc.
Nu avei cum sa-l multumescti, nici nu incercam macar.
Asa ca atunci cand m-am casatorit i-am spus sotului de la inceput ca fac alergie la critici, si chiar fac uraaat, asa ca are mare grija cum imi spune cand ar vrea altceva.
si eu sunt sensibila la glumele cu grasane, ca sunt cam durdulica, da sotul zice ca daca eram amandoi slabi ne ciocneam oasele!
Si cand nu-i place mancarea stiu ca manaca muulta paine. De obicei ii fac ce-i place, gatesc destul de bine, da mi se mai intampla sa dau rasol.
Eu nu as accepta critici, mi-a ajuns un tata frustrat cand eram copil, nu vreau sa-mi traiesc viata cu frica, ca cine stie ce nu-i mai convine domnului!
Hello, am o singura viata si vreau sa fie frumoasa.
Rufus spune:
Mi-e greu sa cred ca, dupa atatia ani, cand sotul spune ca nu-i place mancarea, sotia crede ca a inceput ea sa gateasca mai prost si-i este frica ca i-o place in alta parte domnului.
Cauzele sunt altele, mai ample, iar gatitul, curatul si slabitul sunt niste efecte. Asta daca, intr-adevar, nu exista schimbari dramatice.
Nu stiu daca sotul lui rory vrea sa plece sau e doar un comportament care s-a degradat in timp, insa sunt probleme mai importante pe tapet, decat o simpla mancare.
Cu scrisoare sau fara, o clarificare este nu numai necesara, dar si obligatorie, intre doi oameni care, odata, si-au jurat cate-n luna si-n stele. Indiferent de rezultat.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
rory76 spune:
Gata, am lamurit-o cu orezul: i-am luat din ala de la uncle bens si i-am facut, a fost multumit! Mi-a tot zis ca nu m-a criticat, ca nu a vrut sa sune asa urat dar ca lui ii place orezul asa! Eu eram satula de orez din ala ca am lucrat la o scoala turceasca vreo 2 ani si numa' din ala ne dadeau! Nici nu mi-am imaginat ca poate sa ii placa cuiva facut asa! Ma rog, ideea e ca am stat de vorba mai in detaliu, ca e stresat( si eu sunt), ca nu sunt bani destui ( stiu),ca ma iuveste si e norocos ca ma are (speram sa imi zica asta), macar a fost tot raul spre bine am apucat s avorbim ca nu o mai facusem de mult...deci, orezul ala nenorocit a dus la comunicare...hm! si ziceam ca mancarea nu e buna! uite ca e buna la ceva!
Stii, Cristiama, chiar mi-am amintit ca si taica-meu era asa de cusurgiu si de perfectionist, cred ca intr-adevar ne alegem partenerul dupa modelul parental, cum zic psihologii...
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Uite un cantec care pe mine m-a impresionat tare mult:
And so it goes
(Billy Joel)
In every heart there is a room
A sanctuary safe and strong
To heal the wounds from lovers past
Until a new one comes along
I spoke to you in cautious tones
You answered me with no pretense
And still I feel I said too much
My silence is my self defense
And every time I've held a rose
It seems I only felt the thorns
And so will you soon I suppose
But if my silence made you leave
Then that would be my worst mistake
So I will share this room with you
And this is why my eyes are closed
It's just as well for all I've seen
And you're the only one who knows
So I would choose to be with you
That's if the choice were mine to make
But you can make decisions too
And you're the only one who knows.Felicia 15+ cu
And after my heart has been broken, what to do next?
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
MissParker spune:
Cristina_A, stiu ca pare un paradox, dar convingerea si experienta mea sunt ca exact atunci cand iti dezgolesti complet sufletul si ii oferi cuiva incredere si iubire adevarata, reduci sansele ca respectivul sa-ti zdrobeasca inima.
Felicia 17+ mami under construction pentru - David
buli spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Cristina_A, stiu ca pare un paradox, dar convingerea si experienta mea sunt ca exact atunci cand iti dezgolesti complet sufletul si ii oferi cuiva incredere si iubire adevarata, reduci sansele ca respectivul sa-ti zdrobeasca inima.Felicia 17+ mami under construction pentru - David
adevarat!
cei care nu vor ceva serios se sperie atit de tare de sinceritate si semntimente incit ai scapat de ei cit ai zice peste
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@