sotul ma vrea perfecta!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by ocebine

quote:
Originally posted by Simona R.

Hmm....ce simplu este sa spui "Vaai,daca mie mi-ar face asa ceva l-as trimite la...!"Asa credeam si eu cu ceva timp in urma,dar din pacate nu -i chiar asa!Va doresc sa fiti asa cum credeti ca sunteti atunci cand lucrurile va merg bine!!!!!!!!!!!!S-ar putea sa aveti surpriza sa aflati ca nu mai sunteti atat de curajoase si orgolioase in alte conditii!

Simona si David Mario

http://community.webshots.com/user/simonarida

Un mesaj cu adevarat "curajos".

De ce e greu de inteles ca poate unele au alte reactii? Da, daca ar fi fost prima oara cind sotul mi-ar fi spus ca mincarea nu-i buna, as fi contemplat remarca lui. Sa-mi spuna zilnic, as avea curajul sa o arunc pe fereastra si pe el dupa mincare. Mai ales dupa comentarii rautacioase cu privire la greutate. De parca toti barbatii asta sint Fat Frumos la exterior cpmbinat cu Donald Trump la contul bancar) De unde pina unde au ei asa pretentii? Mai rar vad fete pe aici care se pling de burta/chelia/cocoasa/imbracamintea/tunsoarea barbatilor lor...Mult mai rar. Noi de ce nu ne-am plinge? Chiar toate sintem maritate cu Don Juani/Trumpi/Clooney?

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

super bine spus ocebine...daca al meu imi venea cu asemenea remarci, i-as fi spus, bine draga, ia de gateste tu sau de-acum incolo mancam doar la restaurant, sa vedem te tine punga, de parca m-as fi nascut bucatareasa.

cat despre aspectul fizic, pai sa fim seriosi, cine mai arata la fel dupa 7-10-15 ani de casnicie, ca nu imbatranim doar noi si ei raman vesnic tineri.

Mergi la inceput