FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 21
dariaioanaxx spune:
Gianina - mersi o sa vb. cu dna dr. luna viitoare cand o sa merg la eco; ca pe la mijlocul celei de a doua folii de AC trebuie sa merg la eco si vb. atunci cu dansa; mie nici un medic nu mai mi a dat sanse de dezopturare a trompelor, datorita locului unde se presupune ca a r fi opturate si a timpului, de la prima sarcina avand 10 ani si se presupune ca de atunci s ar fi facut opturarea, dar poate cine stie, poate se poate ceva; deci la mine orificiile din uter care merg spre trompe sunt opturare si daca ar fi numnai asta poate as avea sanse, dar datorita timpului indelungat se prea poate ca acele aderente sa fi plecat si pe trompe, cert este ca la cele doua histerosalping. facute lichidul de contrast a patruns decat in uter si in trompe nimic;
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
mcrissa spune:
Daria eu m-am mutat in Bucuresti de 10 ani, dar vin acasa (la Gaesti)aproape in fiecare vineri si ma reintorc duminica la Bucuresti.fug de aici de aglomeratie, poluare si caldura.
si eu trebuia sa fac IA la Medlife, la dr. silviu Predoi, dar cum nu am vazut nicio reusita am renuntat.am schimbat si dr-ul si acum fac monitorizari si probabil de luna care vine stimulari.
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
dariaioanaxx spune:
Gianina - am intrat pe site, intr adevar la spital apare histeroscopia, dar nu am inteles f.bine pretul; pe tine efectriv cat te a costat si cand ai facut ? ai platit separat si spitalizarea o zi ? sau intra in pret ?
pup
dariaioanaxx spune:
Crissa - aha, am priceput acu, dar la ce dr. te ai mutat? poate ne vedem prin oras cand mai vii, poate acum de zilele orasului...
pup
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Si mie mi-a propus Predoi inseminari dupa ce fac HSG. Pana atunci mi-a dat tratament cu Duphaston si Medrol din z16 pana in z24. Duphaston am vazut ca se da frecvent, dar Medrol n-am mai auzit. Voua v-a dat asa ceva? Am vazut ca Medrol e cortizon si am asa, o retinere! Dar o luna o sa-l iau, totusi, sa vad ce se intampla.
Va pup si succese
Arina 
Arina21 spune:
DARIAIOANAXX, eu am facut histeroscopie la Predoi in decembrie si m-a costat 320 RON. Cu internare cu tot. Nu stiu daca s-o mai fi scumpit intre timp. Am ajuns acolo la 11 parca, am asteptat vreo ora intr-o rezerva, singura, iar dupa interventie am mai stat vreo ora-doua sa-mi revin. Mi-a facut anestezie locala care m-a cam zapacit de cap pe moment.
Arina 
luci.eilm spune:
Daria, eu am facut histeroscopia exploratorie la Medlife anul trecut in toamna. Nu se face cu spitalizare (adica cu dormit peste noapte) deci, nu este cazul de platit ceva. Pretul e cel de pe site. In plus, daca se considera necesara biopsia (extragerea unei probe de tesut pentru analiza) mai costa aceasta analiza, in jur 100 RON. Dar, NUMAI daca este nevoie. 

cami30 spune:
Donez programare la comisie la Medlife pe 3 septembrie daca vrea cineva ca eu nu ma mai duc!
cami
Arina21 spune:
Cami, pot sa indraznesc sa te intreb de ce nu te mai duci? Nu ma intereseaza decat in cazul in care ei ar fi de vina pt decizia ta.
Succese
Arina 
Gianina34 spune:
dariaioanaxx - la prima tentativa de histero cand mi-a pus steriletul am platit doar 200 lei, iar a doua oara cand mi l-a scos si a reusit sa faca histeroscopia m-a costat 240 lei.