FETELOOOOOR... ati vazut ca pot sa faca si ei ASSITED HATHING?
O auzisem asta iarna pe dr. Mustata cand vorbea cu dr. Predoi de asa ceva si despre echipamentele catre trebuia sa le comande pentru a putea face si iata ca acum deja fac si asa ceva.
Poate, poate vom avea mai multe sanse sa ajungem odata gravidute...
numai bine,
gianina
Fetelor avem un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124160.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare.Daca vreau sa fac FIV la Medlife si am toate analizele facute in alta parte, cei de de la Medlife ma pun sa le repet la ei sau le considera bune pe cele facute deja?
In general cei de la Medlife nu te pun sa faci analizele din nou daca sunt facute deja la o clinica cat de cat ok.. s-ar putea sa te mai puna sa faci altele daca nu ai cumva unele facute si ei vor sa vada si alte analize..
eu am o amica buna care a venit si a mers cu analizele facute(recent)..avea o histerosalpingrafie facuta acum 5 ani si pe aceea i-au dat sa o repete ca era cam veche..in rest erau ok..
Mult succes? la cine mergi?
subscriu si eu la cele spuse de colega de mai sus.
iti iau in considerare analizele cu care te duci, iti mai dau sa faci ce nu ai, ai grija ca unele sunt foarte scumpe.
accepta foarte bine analizele facute la synevo si la ids.
eu merg la albu.
sanatate
de Craciun vom fi 2 in 1!
subscriu si eu la cele spuse de colega de mai sus.
iti iau in considerare analizele cu care te duci, iti mai dau sa faci ce nu ai, ai grija ca unele sunt foarte scumpe.
accepta foarte bine analizele facute la synevo si la ids.
eu merg la albu.
sanatate
de Craciun vom fi 2 in 1!