FIV la Medlife

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gianina - ok, hai sa aducem si sub. acesta pe prima pagina; eu azi am afcut hormonalele din ziua a doua, desi nu prea mi a venit rosu decat f.putin; mai mult maro....pana acum; sper sa nu fie problema; eu sper sa apara mai multe reusite si la Medlife, ca pana acum nu prea au fost asa multe, cel putin fetele care ascriu pe forum, asa cum am mai spus dna dr. Bolintineanu este o doctorita superprofesionista; Miruna , mi a spus ca din perioada cu ea a reusit o fata, sper sa sparga gheata in sfarsit !
tu faci la medlife nu ? scuze cand incepi ca n am retinut? mai este o fata pe fiv dar am uitat cum o cheama pe moment care face cu echipa dr. Predoi+dr. Albu;

bafta si pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Dariaioanaxx- sincera sa fiu , la tine ma si gandeam cu re-adusul subiectului pe prima pagina
Eu mai fac o IA luna aceasta si apoi FIV cu dr. Predoi. Saptamana viitoare ar trebui sa incep stimularea si pe la sfarsitul lunii inseminarea.

Este cazul sa vina si vestile bune , nu?
Simt eu ca luna august va fi o luna buna...

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Gianina bafta multa la inseminare, iti tinem pumnii sa fie bine.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Draga MIRUNA79 ma bucur ca ti-ai bagat si tu un pic codita pe aici

Multumesc mult pentru sustinere - astept ziua 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Daria vad si eu o gaesteanca pe aici.si eu sunt din Gaesti si credeam ca sunt singura pe aici.imi pare rau ca nu a iesit , dar roaga-te la Doamne Doamne si sigur data viitoare va fi bine.
Gianina, eu dupa tine am intrat sa vad ce mai faci.multa bafta sa se prinda IA si sa nu mai fie nevoie de FIV!

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

Sunt si eu pacienta la Medlife, la Dl. Predoi. Eu am fost de trei ori la el, o data pentru histeroscopie in vederea FIV. Dar FIV-ul nu l-am facut la ei, l-am facut la Polisano ca eu sunt din Valcea si am zis ca e mai aprope Sibiul. Ma rog, nu ma lungesc, n-a reusit FIV-ul, si m-am intors la Predoi chiar daca imi e ff greu cu drumul. Mie mi-a placut de el, am putut comunica. Am fost luni la el, sa-i povestesc despre FIV-ul la Polisano si sa vedem ce facem 'next', tinand cont ca noi amandoi se pare ca suntem OK. Mi-a dat sa fac HSG, de care tot speram sa scap. Intrebarea este: ati facut HSG la el, cum e? El zice ca e cu anestezie, dar si histeroscopia a fost cu anestezie si m-a cam durut.

Astept sa impartasiti din experienta voastra. Succes fetelor care asteapta rezultate sau au inceput tratament pt FIV.

Bafta maxima
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Arina, eu am facut HSG cu dr. Predoi in ianuarie.si mie mi-a spus ca-mi va face anestezie, dar pana la urma nu mi-a mai facut.doare putin, dar dureaza 2-3 minute durerea mare, apoi dureri usoare ca la CM.m-am bucurat ca nu mi-a mai facut si anestezie sa imi mai fie rau si dupa aia.Eu am facut cu internare de o zi, adica am ajuns la 8 acolo si la 15 mi-au dat drumul acasa.conditii super, personalul foarte dragut.Bafta multa sa fie bine si nu are de ce sa-ti fie frica!

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gianina- bafta si sa fie cu bebei !
Crissa - ma bucur ca esti din Gaiesti ! dar n am vazut, nu mai stai momentan in Gaiesti de ai scris Buc. la adresa ?
oricum iti tin pumnii a fie bine !
la mine n a fost sa fie si pt. moment cred ca renunt sa mai fac FIV la Medlife daca nu o sa vad ceva mai multe reusite; desi am fost f. multumita de dna dr.Bolintineanu, este o profesionista f. buna si un om deosebit desi pare cam rece la prima vedere pt. cine nu o cunoaste mai bine; as vrea sa fac o histeroscopie cu dansa dar n am vazut in lista de la Medlife aceasta procedura;in fine, timpul va decide ce va fi !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

dariaioanaxx - se fac histeroscopii la Medlife. Eu am facut 2. Ca si procedura apare la spital si costa la fel indiferent de medic. Daca te hotarasti sa o faci acolo, trebuie sa te programezi in principiu dupa 7 zile dupa ultima sangerare insa oricum asta vei stabili cu medicul tau.

Mergi la inceput

Astazi nu prea sunt coerenta (varsta , de!!!!... si vremea ).
Daca mai ai nevoie de alte detalii, te rog sa-mi spui. Oricum eu am descris toata procedura si tot ce mi s-a intamplat la subiectul cu histeroscopii ca poate este folositor cuiva (mie oricum mi-a prins bine ce am citit pe forum).

gianina

Mergi la inceput