FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Dariaioanaxxx felicitari pentru embrionii din burtica si multa bafta sa fie lipiciosi de mami!
Miruna79 multumesc pentru urari, o sa i le transmit si finutei mele negresit.
Finuta mea e bine, a intrat pe 12 saptamani si se pare ca va fi un baietel in proportie de 90%, asa ca voi boteza un baietel la anul. Am inceput si eu tratamentul de azi cu Difereline si de maine cu Menopur. Asa ca vom fi colegute!!
Multa bafta!
cu drag Ioana
miruna79 spune:
AhIoana felicitari nasico , felicitari si laurei sa dea Dumnezeu sa aibe un baietel sanatos si voinic.
Imi aduc aminte cum ai ajuns tu nasica, cand au ramas ei fara nasi cum i-ai propus tu desi nu va stiati decat de pe forum. O sa fi nasica in curand dar atunci vei fi si mamica nu uita si probabil atunci si laura o sa fie nasa!
Pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
dariaioanaxx spune:
BUna fetelor,
hai nu ma dati diparuta asa, ca am mai scris ! Miruna, Gianina - nu m am simtit asa bine,pe mine dupa punctie m au durut ovarele cam rau, apoi si dupa ET m a mai durut burta dar mai putin; am stat in pat dar nu exgerat de mult, treburi nu am mai facut asa ca inainte, m am mai menajat, ca apoi daca nu va vrea Dumnezeu sa nu am ce mi reprosa ! oricum dna dr. mi a zis 2 saptamani in pat, pe langa alte recomandari, eram pe masa cu capul in jos si cu f.... in sus asa ca n aveam ce comenta si ce discuta; apoi pana am plecat eu din rezerva dansa plecase si deci n am avut ce sa mai intreb; am ramas totusi cu un regret ca nu am cerut ecografia cu fetitele mele ! ca fiind pe masa i am zis dnei dr. -sunt fetite nu ? bine am glumit dar imi doresc enorm si o fetita ! dupa ce a terminat procedura dna dr. a urmarit la eco embrionasii si a zis - uite ce bine s au pozititonat ! a intreptat ecranul sa vad si eu dar ce sa vad nu am putut sa mi dau seama si mi a fost jena sa intreb, eu am vazut ceva punctisoare negre si verisoara mea cica nu, ca trebuia sa ma uit dupa punctisoare albe ! oricum sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung sa am poza de la ecografia de la 4 sapt.!
de semne ce sa va spun ca am unele care ba apar ba dispar dar care pot fi puse sigur si pe seama tratamentului si orcum azi abia sunt ziua a 6 a de la ET, asa ca testul e cel care va spune !
va pup si bafta fetelor !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Gianina34 spune:
Bravo MIRUNA ![]()
Iti tin pumnii stransi sa fie bine pana la sfarsit ( adica la testul cu doua liniute
)
,
gianina
miruna79 spune:
Merci de urare gianina, va doresc si voua la fel sa deveniti mame cat de curand posibil.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Gianina34 spune:
Unde-ati disparut fetelor? Nu se mai intampla nimic pe aici?
Ati aflat ca din 15 iulie dr. Predoi este in concediu?
Va pup,
gianina
dariaioanaxx spune:
BUna fetelor,
vestile mele nu sunt bune; acest FIV a esuat si bebelasii mei n au putut merge mai departe ! am sufletul rupt in bucati si nu stiu cum imi voi revenii;joi, a 11 a zi de la ET au inceput ceva pete maronii iar vineri a inceput sangerarea; vineri dim. am fost la betaHCG la Medlife si valoare a fost de 0,100;vineri seara am eliminat ceva si cred ca acolo in interior era unul din bebelasii mei; ma consolez cu ideea ca baietelul meu este sanatos si sper sa fiu si eu sanatoasa sa pot merge mai departe; nu ma gandesc sa renunt dar asta depinde numai de ce va zice dna dr.; imi este greu, f, greu , plang mai tot timpul si ma tot intreb unde am gresit ?! sper ca Dumnezeu sa mi ajute ca data viitoare sa fie bine pana la capat !
va pup pe toate
Gianina34 spune:
dariaioanaxx - imi pare atat de rau, mai ales ca eram sigura ca vei reusi. Asa a fost sa fie...
Ma bucur mult ca deja te gandesti la urmatorul FIV.
Iti tin pumnii si iti doresc sa ai forta si puterea sa depasesti cat mai repede acest moment.
gianina
dariaioanaxx spune:
Gianina - multumesc pt. sustinere
! daca voi fi sanatoasa sper sa pot lua totul de capat, desi e asa greu..........si eu am sperat mai mult de 50% ca voi reusi, iar 49% m am gandit ca exista si posib. sa nu reusesc....ma gandesc cu ciuda ca poate a fost gata gata sa se prinda si eu fiind dezamagita de testul de urina , m am suparat si .....dar apoi imi revin si zic ca daca a fost vointa divina si daca Dumnezeu asa a vrut.....dar ma tot intreb de ce nu mi a lasat si mie si baietelului meu, macar unul ?!
asta este .....
Gianina34 spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? Am vazut ca sunteti active si pe la alte subiecte insa n-am vrut sa se piarda acesta asa ca il bag un pic in seama sa fie iarasi pe prima pagina. Cine stie, poate in scurt timp ne vom reuni aici sa ne impartasim iarasi experientele si REUSITELE(musai , de acum in colo!)
Fericitelor care sunt in concediu le doresc relaxare maxima si ... cine stie, poate va intoarceti 2in1.

gianina