FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 18
miruna79 spune:
dariaioana ti am scris si la fiv, bafta multa la embrionotransfer sa dea Doamne doamne ca peste vreo 16 zile sa fii posesoarea unei burtici..
Va pup
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Fetelor pe unde sunteti ati disparut toate???
nu mai e nimeni in focuri? Dariaioana ce mai faci? probabil ai scris la fiv am sa caut acum sa vad pe unde mai esti.
Eu astept mesnstruatia ca sa incep cu puregonul.
Pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Ioanatugs spune:
Dariaioanaxx felicitari pentru ovocite si multa bafta sa se fecundeze toate!!
Eu am programare la Comisie abia pe 02 iulie, insa nu sunt hotarata daca fac FIV la Medlife pina la urma. Eu am facut prima stimulare la Giulesti si a rezultat cu punctie alba, acum merg tot acolo petnru ca mi-a schimbat tratamentul si sper sa fie bine. Am fost azi la eco de z21 si mi-a dat tratamentul scurt din z2 cu Difereline si din z3 cu 3 Menopur pe zi, asa ca astept sa vina menstra si sa incep...!
cu drag Ioana
miruna79 spune:
Ioanatugs bafta multa la Fiv indiferent unde il faci sa dea Dumnezeu sa reusesti de data asta.
Ce mai face Laurasilk? cum ii merge sarcina.pupici din partea mea.
Va pup
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
sincer am cam evitat calc. mai ales ca dna dr a zis sa stau 2 sapt. in pat si nici prea bine nu m am simtit;azi vad ca este un pic mai bine dar nu pot sta mult in fund sau in picioare ca si incepe burta sa ma doara; deci- de duminica am 3 puiuti in burtica, de 4 celule, 2 f. buni si unul cu o mica fragmentatie; din pacate n am mai avut de congelat pt. ca 2 s au aorit din evolutie de la st. de 2 celule la st. de 4, 2 fertilizati cu ICSI nu s au fertilizat si deci mi au transferat 3 si mai mi a ramas unul cu fragmentatii pe care dna embriolog m a sfatuit sa nu il congelez ca n ar rezista decongelarii; imi pare rau si dupa el dar asta este; sper ca Dumnezeu sa mi ajute daca va considera ca merit, eu imi doresc din tot sufletul asta !
va pup si bafta si voua
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
miruna79 spune:
Ce liniste e pe aici , nu mai intra nimeni? nu mai face fiv nimeni?
Eu sunt la stimulare , sper sa fie bine. cine mai e in perioada asta? in afara de mine si normal de Dariaioana care are stafeta!
Sunt putinel stresata dar incerc sa ma gandesc pozitiv.
pup toate
miruna79 spune:
Claudia, Luci.eilm voi ce mai faceti fetelor?
claudia_prea spune:
Miruna, mult succes!
In a cata zi de stimulare esti, si cu ce faci?
Eu sunt bine, ma tot uit sa vad unde sa plec in concediu.
Fetelor, mie mi-au mai ramas niste fiole de puregon si de 100 ui si de 50 ui, pe care le-am luat compensat cele de 100 le-am luat cu 110 ron, iar cele de 50 ui cu 55 lei. Fiolele sunt valabile pana in 2010 si sunt tinute la frigider, daca va intereseaza spuneti-mi.
Pupici tuturor si mult succes!
Gianina34 spune:
DARIAIOANAXX - cum te mai simti? Este totul in regula. N-ai mai intrat pe aici si eram ingrijorate pentru tine. Oricum, iti tinem pumnii stransi, stransi incontinuare.
gianina
miruna79 spune:
Claudia ma bucur ca esti bine. eu sunt in z3 de stimulare deocamdata am inceput cu 100 probabil la urmatorul control o sa mi-l schimbe.
Apropo mi a placut mult de dr Bolintineanu e foarte draguta si comunicativa.
Gianina dariaioana a mai intrat pe la fiv si a scris pe acolo, zicea ca evita sa folosesaca mult calculaorul si ca ii s-a recomandat sa stea in pat 2 saptamani.
pup toate fetele