FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 17
dalailana spune:
Fetelor va dezamagesc: nu am facut inca operatia.... e programata abia saptamana viitoare. E programata in ziua 24 a CM pentru ca mi-a zis doctorul ca nu opereaza la menstruatie pentru ca e risc de hemoragie.
Eu sper sa nu ma doara, nici nu vreau sa ma gandesc la asta......
Am ales Medlife pentru ca am zis ca mai bine dau banii astia dar sa fiu tratata impecabil si sa ma rasfete toate asistentele si sa ma viziteze doctorul din ora in ora. Nu-i de ajuns ca fac operatia si ma doare? sa mai indur si mutre acre de asistente, cearceafuri naclaite, toalete mizere si doctori arogantzi?
dalailana spune:
Mai am detalii: ma prezint cu o zi inainte de operatie si o sa am o discutzie cu medicul anestezist si mi se va recolta sange ( pentru testele de coagulare) si imi vor face o EKG. NU mananc nimic toata ziua si seara trebuie sa iau si niste prafuri fortrans 2 plicuri la 2 l de apa intre orele 4 si 6 : ca sa imi curetze intestinele ( va dati seama ce o sa se intample de fapt o sa stau doar la toaleta). Operatia e la ora 8 si cica dureaza o ora si imi inregistreaza pe caseta tot ca sa am la ce sa ma uit mai tarziu. Operatia e cu intubare si anestezie generala. Nu ai voie sa mananci si sa bei apa cateva ore dupa operatie ca cica vomitzi. Seara cica plec acasa.
Doctorul e un tip tare bland si calm il cheama Dragos Albu.
claudia_prea spune:
Dalailana, faptul ca nu mananci cu o zi inainte iti va prinde forte bine, deoarece vei suporta mai usor anestezia si nu vei avea acea senzatie de voma, iar legat de prafuri, pe langa clisma, acelea cred ca sunt mult mai indicate.
Va fi bine vei vedea, si dupa ce termini, o sa fii bucuroasa ca ai scapat si de asta.
O zi buna!
noname spune:
quote:
Originally posted by dalailana
Fetelor va dezamagesc: nu am facut inca operatia.... e programata abia saptamana viitoare. E programata in ziua 24 a CM pentru ca mi-a zis doctorul ca nu opereaza la menstruatie pentru ca e risc de hemoragie.
Eu sper sa nu ma doara, nici nu vreau sa ma gandesc la asta......
Am ales Medlife pentru ca am zis ca mai bine dau banii astia dar sa fiu tratata impecabil si sa ma rasfete toate asistentele si sa ma viziteze doctorul din ora in ora. Nu-i de ajuns ca fac operatia si ma doare? sa mai indur si mutre acre de asistente, cearceafuri naclaite, toalete mizere si doctori arogantzi?
Pe ce data te operezi?
Eu am discutat astazi cu Silviu Predoi, dar nu mi=-a mai dat nici un alt amanunt.......doar m-a programat pe 4.
Nu stiu ce sa fac, daca o sa mai merg sa imi fac laparo......
Sa vad ce voi vb cu asistentele cand ma vor suna, ca am lasat nr de tel si mi s-a spus ca o sa revina cu un telefon.........
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Gianina34 spune:
DALAILANA - multumim pentru detalii dar sa stii ca n-ai scapat inca de noi. Te asteptam cu informatii si impresii proaspete dupa interventie. sa ne spui data precisa pentru a avea pumnii stransi.
Si tu - NONAME - sa ne dai detalii.![]()
va pup pe toate,
gianina
noname spune:
quote:
Originally posted by Gianina34
DALAILANA - multumim pentru detalii dar sa stii ca n-ai scapat inca de noi. Te asteptam cu informatii si impresii proaspete dupa interventie. sa ne spui data precisa pentru a avea pumnii stransi.
Si tu - NONAME - sa ne dai detalii.
va pup pe toate,
gianina
iubita!!!!Sa stii ca eu nu cred ca mai fac operatia laparoscop.
Pentru cati bani se cer, mie nu mi-a placut atitudinea medicului Silviu Predoi. Totusi , ma mai gandesc.
Ar trebui sa imi dea un telefon de la spital, dar vad ca astazi nu mi-au dat,si eu marti ar fi trebuit sa fac operatia.
Nu stiu ce sa mai cred despre medici, nu stiu ce sa mai zic. .... doar ca traim in Romania..................
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
ieri am fost la eco, in ziua a 11 a, am avut 7 fol. pe ov. stang si 7 pe ov. drept, de 20, 19, 16, 14, 15 , 12 mm; endometru de 10,95 mm si estradiolul 775; dna dr. era multumita, eu sunt intre pesimism si optimism, caut sa fiu echilibrata; continui pana luni cu aceleasi doze de 200 puregon + 2 fiole menopur/zi + estrofem si mai vedem; cert este ca ma cam doare burta si simt ovarele umflate, dar asta este,
va pup
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
miruna79 spune:
Dariaioana ai o productie foarte buna multa multa bafta iti tinem pumnii, cred ca eu voi urma dupa tine....
Azi am comandat puregonul la farmacie ca sa il am la mine ca imi e frica sa las totul pe ultima suta de metri.
Va pup pe toate
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
dariaioanaxx spune:
BUna fetelor,
azi am avut punctia, am avut 5 foliculi pe ov. stang si 5 foliculi pe ov. drept din care sunt 10 ovocite si destui imaturi sau goi pe care mi i a punctionat ; acum cu Dumnezeu inainte !
vreau sa va spun de conditiile de la Medlife, ca sunt excelente, personalul dragut si competent ; dupa punctie mi a fost destul de rau, adica m au durut f. rau ovarele, am primit niste calmante si durerea s a mai ameliorat;si acum ma mai dor dar totusi suportabil, dna dr. a zis sa nu iau nimic pt. durere decat paracetamol;
va pup si numai bine tuturor !
(mi au mai ramas 7 flacoane de puregon de 100 u.i., pe care le pot da cui are nevoie cu 50% reducere asa cum le am luat si eu )
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !