FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 16
claudia_prea spune:
Gianina, ziua 1 trebuie sa fie atunci cand a aparut prima sangerare, chiar daca este ea maronie sau rozie.
Ai incercat pentru dureri cu nurofen forte, eu iau si cate 2 o data atunci cand am dureri puternice dar ma lasa imediat, nu trebuie sa stai sa suferi.
Din pacate, desi la ora asta oricum nu mai era cazul, eu nu beau cafea, nici macar virtuala.
Pupici si ai grija de tine.
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
nu v am mai tinut la curent cu ce se intampla ca am fost tare ocupata,si mai ales Andrei , baietelul meu are faringinta care s a transformat de fapt in angina purulenta, a mancat inghetata din congelator si asta e; vineri am fost la monitorizare, in ziua a 4 a si dupa 3 zile de puregon a cate 100 u.i/zi, si situatia era 5 foliculi pe ovarul stang si 4 pe dreptul, intre 19mm si 8 mm si mai multi mai mici, din pacate cam 5 sau 6 erau deja inainte de a incepe tratamentul, si a fost ceva bun ca acestia nu s au marit mai deloc, ba unii au mai regresat;am mai mers cu doza aceasta minima pana ieri si azi dupa eco mi a marit doza la 200 u.i./zi pt. ca situatia era la fel ca si vineri, si acum asteptam ca si din foliculii mici sa creasca, dna dr. n a vrut a mi dea doze mari de la inceput pt. ca mi a spus ca la un ovar polichistic foliculii care sunt mici se vor dezvolta toti odata si a vrut a vada si cum va reactiona folculii restanti pe care ii aveam deja;deci azi dimineata am avut 105 estradiolul, dupa 6 zile de stimulare a cate 100 u.i./zi, cam mic dar asta e, si dozele au fost foarte mici si sa speram ca va fi bine pe viitor; miercuri trebuie sa merg iar si azi am mai cerut o scrisoare medicala pt. puregon pt. ca probabil o sa mi mai trebuiasca;
pupici si bafta tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Dariaioanaxx i-ti urez multa bafta, sa creasca bine si sa ai multi foliculi!!
Eu am facut stimulare tot cu Puregon, si tot cu 100 UI pe zi si in z6 de stimulare aveam estradiolul 530. Iar dr. Predoi a spus ca la un Estradiol asa de mic, nici nu facea punctia. E drept ca eu nici nu mi-am repetat estradiolul pe urma, pentru ca nu mi-a spus nimeni si am ajuns la puntie alba. E foarte bine ca ti-a dublat doza, ai sanse mari sa se inmulteasca foliculii si sa creasca mari, asa ca multa bafta!!!
cu drag Ioana
dalailana spune:
laparoscopia la medlife pe mine ma costa 2150 lei dar include si curatarea unui chist de pe ovar. sper sa nu existe si costuri suplimentare ale tratamentului ( cazarea e asigurata de abonamentul meu).
dariaioanaxx spune:
Ioana - mersi, dar tie de ce ti a dat doza minima, aveai si tu probleme cu ovarele ? si de ce zici ca estradiolul de 500 in ziua a 6 a era mic ? cu cine ai facut FIV tot cu dna dr. Bolintineanu ?scuze de atatea intrebari
pupici
noname spune:
quote:
Originally posted by dalailana
laparoscopia la medlife pe mine ma costa 2150 lei dar include si curatarea unui chist de pe ovar. sper sa nu existe si costuri suplimentare ale tratamentului ( cazarea e asigurata de abonamentul meu).
Imi poti da detalii, te rog?
Cate zile ai stat internata?
Cine ti-a facut operatia?
Te-a durut?
SCUZE de atatea intrebari dar nu stiu cum e acolo.
Te pup
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
cami30 spune:
fetelor.. apropos, sunt reusite FIV la Medlife in ultima vreme? Eu am programare in iunie si sincer nu-mi permit decat o singura incercare
cami
dariaioanaxx spune:
Cami - eu sincer nu prea stiu, decat ce mi a zis Claudia ca erau cateva din care si o inseminare; chiar la un moment dat am vrut sa o intreb pe dna dr. dar mi a fost jena; ieri cand am fost eu era o tipa cu sotul si parea gravida, cred ca avea in jur de 3 luni jumatate poate 4 luni, avea branula in mana si o astepta pe dna dr. pt. eco; a bagat o prima la eco, oricum eu o gasisem acolo si mai erau doua fete tot pt. monitorizare din care una mai fusese si marti;
te pup
Gianina34 spune:
DALAILANA, DALAILANA - nu ne lasa asa. Vrem detalii...
Pe langa ce te-a intrebat NONAME, eu vreau sa mai stiu in ce zi a CM ai facut-o, cat de tare si cate zile te-a durut dupa aceea(am ramas cu sechele dupa histeroscopie
. Dupa cat timp ti-a dat unda verde la BB?
Sper ca nu te-am inebunit cu intrebarile...
va pup pe toate,
gianina
miruna79 spune:
Buna fetelor am trecut sa va salut, noutatii nu am deocamdata, astept z 21 ptr a incepe cu diphereline.va pup pe toate.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....