FIV la Medlife

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, nu stiu preturile la laparo. De ce nu suni sa intrebi fetele de la secretariat?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Saptamana trecuta va intrebam daca la Medlife se fac fiv pe ovulatie naturala.
Intre timp am ajuns la un consult la Medlife si pentru cei interesati din pacate nu fac fiv pe ovulatie naturala.
pupici

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
luci.eilm din pacate nu am ajuns astazi si ne-am reprogramat. Important e sa fie o camera decenta, pentru ca pina acum sotul meu a cunoscut doar o camera sinistra la IDS si una si mai ciudata la Giulesti. Cat despre recolatat acasa, cu traficul asta, nu cred ca ajungem la timp!
Dariaioanaxx sa fie cu noroc inceputul FIV-ului si sa ne dai vesti bune peste doua zile.
Mi-am luat si rezultatul de la analiza DHEAS si mi-a iesit 75.53, insa nu are valori de referinta in buletin. A mai facut-o cineva pina acum??? Am cautat pe net si am gasit valori de referinta normale la femei peste 30 ani cuprinse intre 60.9 - 337 ug/dl si se pare ca e in limite normale. Voi stiti mai multe despre DHEAS???
Claudia_prea am vrut sa-mi fac si eu asigurare ASILIFE si mi-au spus ca orice analiza se plateste, nu o acopera asigurarea(cel putin la femei), asa ca am lasat-o balta. Te avantajeaza doar daca ti-a facut-o firma unde lucrezi, cel putin asa mi-au explicat mie.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
-ici pentru toata lumea!!! Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.Astazi am fost la consult la doctorita Bajenaru, care este o femeie super de treaba. Mi-a dat un tratament si un regim alimentar, si voi merge la cosult pe 25 iunie , sa vada cum imi merge.
La domnul doctor Predoi merg pe 29 mai sa vad cand imi voi face laparoscopia.Am uitat sa intreb cat costa interventia, dar voi intreba pe 29.05.2008.
In legatura cu abonamentul la medlife.........nu prea mi-au convenit conditiilie puse de ei, dar o sa mai intru pe net pt mai multe detalii si cine stie?
Doresc sa le urez SUCCES la fetele care se esteaza, sau fac FIV.
Va pup!!!

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Ioana la ei valorile de referinte sunt 98.8-340 microg/dl
ca m-am uitat acum pe analizele mele.hai ca poate incepi inhibarea luna asta si ajungem sa facem impreuna.
pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

mersi fetelor pt. sustinere, azi am facut a treia doza de puregon,nu am avut curajul sa mi le fac singura , asa ca mi le face asistenta,ustura putin si urmele se cam simt dar macar sa fie asta tot baiul, oricum maine o sa merg la eco sa vad cum e, imi este frica de ce mi va spune dar asta e, mergem inainte; va pup si o sa va tin la curent;

pupici

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

noname - si eu sunt interesata de laparoscopie. Cand afli cat costa, te rog sa ne spui. Si eu merg la aceeasi doctori ca si tine. deocamdata ma lupt cu o histeroscopie si am asa un feeling cu laparoscopia, asa ca vreau sa stiu cat mai multe.

va doresc o zi cat mai usoara astazi, sa ajungem cat mai repede in week-end

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gianina34

noname - si eu sunt interesata de laparoscopie. Cand afli cat costa, te rog sa ne spui. Si eu merg la aceeasi doctori ca si tine. deocamdata ma lupt cu o histeroscopie si am asa un feeling cu laparoscopia, asa ca vreau sa stiu cat mai multe.

va doresc o zi cat mai usoara astazi, sa ajungem cat mai repede in week-end

Eu cred ca pe 29 voi afla cat costa.
Am sa va scriu. In lista lor de preturi , nu este scrisa si laparoscopia. La HSG cu toate ca scrie parca 300 lei , eu am platit 480 lei. Nu stiu de ce ca nu am intrebat.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Fetelooor... ni se pierde subiectul prin paginile vechi.

Unde-ati disparut toate?

Sunteti pleostite de dupa week-end si vremea de afara?
Vreti sa pun de-o cafea sa va mai reveniti?

Pana una alta va mai povestesc eu dea-le mele, desi nu are (deocamdata!!!) legatura cu subiectul: suport f.f.f.f.f. greu steriletul acum la CM. Am niste dureri groaznice de nici nu pot respita atunci cand se contracta uterul. Iau 2 advil+2 no-spa+1 diclofenac si abia rezist. Si curge si foarte mult sange (si endometru nu am eliminat deloc...). Aveam foarte mari dubii ca nu stiam care-i ziua 1 ca mi-e rau si-mi curge sange (rosu, nu maroniu, nu roziu, nu pete) de miercuri iar cel mai rau si mai rau mi-a fost sambata, asa ca atunci am decretat eu ziua 1
Si nu ma las, rezist eroic si ... n-am cu cine sa mai schimb o vorba pe aici, pai se poate?

Va pup pe toate, ca stiu ca-i tare greu dar am vrut si eu sa va mai alung un pic gandurile...

PS: eu totusi sper ca drea cineva o picatura de cafea virtuala...

Mergi la inceput

Gianina , uite iti dau eu o cafeluta, dar suntem doar noi doua.

Dana

Mergi la inceput