Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 9
pamy_ggg spune:
eu sunt a 2a luna de closty (cu pauza de o luna intre pt ca au fost sarbatorile) si ieri in ziua a 10 aveam asa E-6,8 ;OD-18,6 ;16,9 si
OS-14,6.La mine pe partea dreapta trompa nu e permeabila.Maine o sa vad daca fac inseminarea.
pamy
anamy spune:
buna fetelor,eu sant noua si sper sa ma primiti printre voi.
am inceput si eu tratamentul cu clomifen citrat,adica clostilbegyt luna aceasta din ziua a-5 a pana in ziua a-9 a si acum sint in ziua a 12 si am un folicul de 13 mm si pe celalalt ovar mai multi foliculi foarte mici.chiar azi dimineata am fost la eco transvaginala.astept sa se maturizeze pt ca urmeaza inseminarea.sper sa se lase cu ochisori
.succes aspirantelor
elaa spune:
ana iti tinem pumnii sa fie cu noroc luna asta, dar de pregnyl inca nu ti-a spus nimic?, sau mai mergi prin z13,14 la o alta monitorizare?
anamy spune:
ba da elaa,dar imi va da injectia doar dupa ce imi vor mai creste foliculii pana ajung la 18-22.sper sa creasca caci am doar unul de 13 si mai multi mici si sint in ziua a 12 a.
anamy spune:
trebuie sa merg luni la un alt eco si atunci ,in functie de cat de mari sint foliculii,dr imi va stabili cand fac injectia si apoi inseminarea.dar am dureri de ovare ,asta e.
RalMar spune:
utica mie dr. mi-a spus ca endo ar trebui sa fie cam 9 mm. De obicei la mine in prima luna de stimulare era bun, a doua luna mai mic. Daca ai cm de 36 de zile nu ai de ce sa te sperii, foliculul sigur va mai creste. Eu la cm de 24 zile ovulm de obicei in z13, dar la stimulare in z16-18 chiar. Nu stiu de ce, dar in timpul stimularii ovulam mult mai tarziu.
ancaoradea spune:
Ral Mar Da, voi lua menopur injectabil pt IA, fac inseminarea la unguri, ei nu incearca cu closty, nu stiu de ce. Va fi prima mea stimulare si sper ca cu noroc.
Mari lolutza sa inteleg ca ai facut si tu stimulare cu menognon? Sau doar cunosti produsul? care a fost schema de tratament? Eu am cumapart deocamdata 5 fiole pana in z7. Cate crezi ca mai am nevoie?
Aerlinian Tinem pumnii sa fie cu noroc!
mari_lolutza spune:
ANCAORADEA n-am facut inca stimulare cu menopur. Am facut doar in ianuarie cu 2 clostilbegyt in zilele 5-9, iar din februarie fac stimulare cu 2 closti in z 3-7 si cu o fiola de gonal f pe zi in z 8-10. Mi-a prescris menogon(menopur) sau gonal f.
florex spune:
Fetelor revin si eu cu noutati, poate multe dintre voi nici nu ma stiti, am scris in primele capitole cam ce probleme am eu, dar ca sa nu mai cautati o sa fac o mica recapitulare: o prima stimulare cu closti, Z5 - Z9 (asta pt ca am citit ca sunt si DR care prescris in alre zile), nici un rezultat si mai mult de atat m-am ales cu un chist pe OS (deci, in nici un caz, nu sfatuiesc pe cineva sa ia aceste pastile fara monitorizare), eu fost monitorizata am facut 2 injectii de Pregnyl de 5.000 UI si tot a ramas un folicul nespart.
Au urmat 3luni de pauza si tratament cu Yasmin, si spre norocul meu, chistul a disparut.
In dec am facut a doua stimulare, aceeasi schema ca prima data, am rams garvidutza, dar se pare ca din cauza progesteronului scazut am avut avort, lucru confirmat de DR la ultimul control. Ce vreau sa atrag atentia fetelor este ca in cazul meu, pe vremea cand faceam teste de ovulatie au iesit in Z12 pozitive, dar in urma analizalor hormonale a reiesit ca am ciclu anovulatoriu, deci testele au dat gres, asa am patit si acum, am facut test de sarcina care a iesit negativ si totusi.... eu eram gravi. Acum singura consolare e faptul ca am vazut ca pot ramane gravi.
Dupa acest episod DR meu mi-a prescris injectii cu Puregon, am citit ca sunt destul de scumpe, mie mi-a zis sa merg la DR de familie sa mi le dea compensate, stiti ceva de vreun pret si daca se dau compensate????? A mai facut cineva tratament cu Puregon si a ramas gravi????
Multumesc pt raspunsuri si va doresc la toate sa vi se implineasca visul cat mai repede.