Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 8
mari_lolutza spune:
NASICA, am facut stimulare cu 2 clostilbegyt, dar nu am avut nici un fel de durere, nici pete, dar nici foliculi. Ciclul mi-a venit la 27 de zile, in loc de 28 cum aveam. Mentionez ca nu am nici un fel de probleme, in afara de lipsa acelui mucus. Am 40 de ani si in trecut am obtinut 4 sarcini, dar, in prostia mea, am recurs de fiecare data la chiuretaj. Acum ma lupt cu problema asta. De 2 ani n-am mai ramas, dar abia acum am descoperit cauza, cu ajutorul internetului. Din februarie incep o noua stimulare, cu clostilbegyt si cu gonal f.
mari_lolutza spune:
ANCAORADEA, menopurul este inlocuitorul menogonului. Se face subcutanat. Mie dr. mi-a dat din februarie o noua stimulare cu menogon(menopur) sau gonal f sau puregon. Am cumparat gonal f si astept urmatorul ciclu care va veni pe 31 ian. sau pe 1 feb., ca sa incep stimularea.
aerlilian spune:
Fetelor dragi,nu v-am mai abordat de ceva vreme,dar acum revin si va raportez o noua z1 si peste trei zile din nou closty.Imi doresc din tot sufletul ca luna asta sa fie cu succes.La clinica unde este dr mea este o adevarata nebunie cu programarile,de-abia am reusit sa ma programez pt monitorizari.Si cica sa nu te stresezi...
utica spune:
Buna fetelor!
Raportez si eu..sunt in z11 din cel de-al treilea ciclu de stimulari, de data asta cu 2 tab/zi de closti. Mai are cineva cm de 35-36 zile? La mine asta este prima luna de monitorizare si in z9 am fost pt prima data si dim folicului era de 0,52 mm...:(. Stie cineva din proprie experienta daca mai poate sa-mi ajunga foliculul la dim de 20-22 mm?
nasica spune:
MARI LOLUTZA multumesc mult de raspuns!Inteleg ca nu ai avut probleme in urma stimulari ovariene dar nici foliculi. Eu am avut foliculi in ziua a 14-a de 24mm si endometru 9,5, dar degeaba. Am facut toate analizele, inclusiv laparoscopie si nimic. Precizez ca toate au iesit bune. In orice caz,am reusit sa iau legatura cu medicul azi si m-a sfatuit sa intrerup stimularea luna asta si sa ma duc la monitorizare.Eu nu am ramas nicio data si sunt cu sotul meu de 8 ani. E bine ca ai descoperit cauza si sti ce ai de facut de acum inainte.Mult succes si sa vina bebe cat mai repede.

RalMar spune:
utica eu am avut si foliculi de 30 mm. De obicei in timpul stimularii problema e cu endometrul (care nu creste foarte mult) si nu cu dimensiunile foliculilor
utica spune:
RalMar cat ar trebui sa fie endometrul? Am citit undeva ca trebuie sa fie minim 8...Asa este? Mie nu mi-a spus nimic de endometru dr. Dar o sa-l intreb maine. Eu m-am suparat pt ca foliculul meu era atat de mic desi eu eram in ziua a 9 a..
oana_oana26 spune:
Raportez, astazi Z 17, endometrul de 8,5 mm (de la 7 cat era in Z 15), folicul ........, nu mi-a mai zis cat (acu 2 zile era 16 sau 17mm), dar nu era f multumita dr, asa ca mai stam pana Sambata, Z 19, cand o sa bagam si pregnylul probabil
Cam ciudat, voi ce ziceti?