Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 7
zambetmic spune:
nush SCUZEEEE, sa stii ca am citit de 3 ori ... da n-am vazut ... cred ca tre sa-mi iau ochelari ![]()
intre timp, azi dimineata erau 2 liniute firave la testul de ovulatie, asa ca diseara lucram 
maine vreau sa ma duc la medic sa fac un plan de bataie pentru luna viitoare daca nu se intampla sa raman
pana atunci
www.obezitate.org.ro
nushulica spune:
quote:
Originally posted by zambetmic
nush SCUZEEEE, sa stii ca am citit de 3 ori ... da n-am vazut ... cred ca tre sa-mi iau ochelari
intre timp, azi dimineata erau 2 liniute firave la testul de ovulatie, asa ca diseara lucram
maine vreau sa ma duc la medic sa fac un plan de bataie pentru luna viitoare daca nu se intampla sa ramanpana atunci
www.obezitate.org.ro
nu e nicio problema ma bucur ca ai gasit raspunsulbafta multa si treci la treaba daca a iesit testul de ov pozitiv
zambetmic spune:
am citit iar ca sa pricep de ce nu am vazut, ca din cate stiam eu vad bine ![]()
si m-am prins, voi toate spuneati sa nu se ia pastile fara consult medical iar mie nici prin cap nu-mi trecuse sa fac asta, asa ca nu m-am prins ca vorbeati cu mine
(desi tu citasei acolo.. tot nu ma simteam vizata ...)
eu vroiam doar sa am lectia oarecum invatata cand ma duc acolo, sa nu se uite medicul la mine ca la masini straine ca vreau stimulare dupa 2 luni ... de sunt grabita ... alerg dupa barza cu pusca poate o lovesc si scapa mogaldeata si la mine 
acum sunt informata
va pup si multumesc tuturor celor ce au raspuns
www.obezitate.org.ro
elaa spune:
ia uitati ce am gasit, haideti sa gasim solutia sa ne detasam....
Stresul dauneaza fertilitatii
La toate se mai adauga si un factor greu de controlat atunci cand sarcina se lasa asteptata. Stresul.
Atunci cand va doriti foarte tare un copil, puteti fi stresati, ceea ce va dauna fertilitatii. Este de altfel dovedit stiintific ca stresul sau mai bine zis andrenalina (substanta de stres) influenteaza negativ calitatea spermatozoizilor precum si prinderea ovulului fecundat in peretele uterin. Pentru ca embrionul sa poata fi asimilat de corpul femeii, acesta trebuie sa imbrace un strat chimic protector,care are menirea de a neutraliza reactia de respingere din partea corpului femeii. Crearea acestui strat este direct influentata de starea sufleteasca: n conditiile unei stari de stres intens corpul este mult prea solicitat,astfel incat el nu asimileaza ovulul fecundat, ajungandu-se in cele din urma la o menstruatie normala..
Chiar si psihicul barbatului, in conditii de stres, poate duce la esec in conceptia unui copil. Daca stresul este foarte puternic, glandele sexuale masculine reactioneaza prin boicot.
Dorinta arzatoare de a avea un copil determina crisparea tocmai in momentul cel mai inoportun; putin inainte de ejaculare spermatozoizii maturi se amesteca cu secretia din prostata. Aceasta duce la eliberarea unui numar foarte redus de spermatozoizi si deci, a sanse mai scazute de sarcina.
Din pacate nu exista o reteta care sa mai domoleasca dorinta fara margini si nerabdarea de a avea un copil,insa un sfat, cu siguranta va pot da:
Relaxati-va si veti vedea ca totul va fi bine
nushulica spune:
elaa bun articolul cred ca am citit sute de genul astuia
daca imi dai si reteta relaxarii ti-as multumi frumos
eu pe asta n-am gasit-o...sincer
am incercat si shopping pana mi-am golit buzunarele

apoi am dat-o pe plimbari,lectura....nimic nu merge ![]()
carmenliza spune:
Buna fetelor!
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Adevarul e ca atunci cand astepti si speri sa se intample ceva (
) si vine CM iti vine sa turbezi.
Elaa mie mi-a spus dr. ca numai 2 luni sa fac stimularea cu closti (ca sa nu fac chisturi pe ovare )si daca nu raman in aceasta perioada sa merg din nou la control. Asa ca luna viitoare trebuie sa merg la Iasi.Cred ca imi va da un alt tratament .
utica spune:
Buna fetelor!
carmenliza multumesc pentru suport si imi pare rau ca esti in aceeasi situatie ca si mine. Ieri am fost la medicul meu si mi-a prescris inca o luna de stimulare cu closti dar de data asta in doza dubla z05-z09. I-am cerut sa ma monitorizeze luna asta.
Fetelor va pup...si curaj...o sa ne vina si noua randul sa fim mamici...
diana_25 spune:
buna fetelor.am o intrebare daca sunt in prima zi de menstra, cand pot sa incep un tratament de stimulare sau pot sa il incep daca nu mi-au venit analizele la FSH si LH, nu as vrea sa pierd timpul.
nasica spune:
Buna fetelor! Nu stiu daca ma mai tineti minte pentru ca nu am mai intrat cam de mult, dar nu am avut vesti prea bune.Am facut doua luni de stimulare cu ova-mit dar fara nici un rezultat.Pe data de 21 mi-a venit menstruatia insa a fost ceva diferit fata de cum i-mi venea in mod normal.Am avut niste scurgeri maronii timp de 2 zile insotite de niste dureri groaznice.Intrebarea mea: si voi ati patit acelasi lucru? Este normal? Va multumesc si bafta la toata lumea!

oana_oana26 spune:
Spre rusinea mea, nu am prea apucat sa mai scriu si ma simt vinovata fata de fetele care mi-au raspuns atunci cand am venit cu tirul de intrebari
Am venit sa raportez, dupa prima luna de stimulare ci closty, 1 pastiluta pe zi Z4-Z8, lucrurile se prezinta cam asa :
Z10, enometrul 5 mm, folicul de 8 mm
Z13, endometrul 6 si ceva, folicul de 14 mm
Z15, endometrul de 7 mm, folicul de 16 sau 17, ca nici nu mai tin minte
Maine, in Z 17 mergem din nou la echo, poate poate mai creste endometrul
Anul trecut, in a doua luna de stimulare cu ovamit, cu 2 pastilute pe zi, Z5-Z9, in Z 15 aveam endometrul de 7 mm si foliculii de 24 si 25 mm, si a fost ok, am ramas gravi
Dr (altul decat cel de anul trecut) zice ca ar trebui sa fie endometrul macar 9, asa ca mai facem o echo maine
Va tin la curent