Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 10
mari_lolutza spune:
FLOREX, o fiola de puregon costa 1.100.000 rol. si eu l-am gasit doar prin comanda. Din februarie incep si eu a doua stimulare cu 2 clostilbegyt si cu gonal f. Mi s-a prescris menogon(menopur) sau gonal f sau puregon. Am cumparat gonal f, dar tot prin comanda.
mari_lolutza spune:
FLOREX, o fiola de puregon costa 1.100.000 rol. si eu l-am gasit doar prin comanda. Din februarie incep si eu a doua stimulare cu 2 clostilbegyt si cu gonal f. Mi s-a prescris menogon(menopur) sau gonal f sau puregon. Am cumparat gonal f, dar tot prin comanda.
florex spune:
Multumesc pt info mari_lolutza. Tu ai avut cumva scrisoare medicala de la Dr gine catre Dr de familie?
mari_lolutza spune:
FLOREX, n-am avut scrisoare medicala. Nici macar nu m-am interesat. Dar,pe de alta parte, ma gindesc ca daca as fi asteptat sa-mi dea compensat, as fi asteptat mult si bine. Stii cum e cu plafonul de compensate. Am cautat la toate farmaciile injectiile si n-am gasit nicaieri decit prin comanda. Nu mai conteaza cit costa, numai sa fie bine.
anamy spune:
buna fetelor!azi am fost la eco si am un folicul de 16 ai restul micuti si multi.ma mai duc si miercuri la eco
si in functie de cat au crescut foliculii urmeaza sa fac inseminarea.
mentionez ca am luat tratament,clostilbegyt din ziua a 5a pana in ziua a 9a.este a doua stimulare care o fac dar este prima inseminare.sperma este de 100 milioane dar numai jumate mobili.credeti ca o sa am vreo sansa sa raman gravida,avand in vedere ca nu am ramas de 5 ani.nu am facut hsg pt ca am inteles ca e foarte dureroasa dar mi s-a recomandat de catre medic dar si de catre prietena mea care si ea tot medic ginecolog e.daca nu voi reusi cu inseminarea inseamna ca trebuie sa fie trompele infundate?voi ce parere aveti?mult succes la aspirante!sa ramaneti asa
georgia_c spune:
am inceput stimularea cu closty ... si vreau sa va intreb , trebuie luata pastila la aceeasi ora in fiecare zi ,... dimineata , seara , sau nu conteaza ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mari_lolutza spune:
GEORGIA C, eu am facut stimulare cu 2 closti in z 5-9. Le luam seara la aceeasi ora. N-am avut nici dureri, nici singerari, nici foliculi. Frectie la picior de lemn. In februarie incep iar cu 2 closti si cu gonal f.
georgia_c spune:
mari_lolutza
, pentru raspuns ...
io ovulam si inainte de closty , acum sper sa-i faca , pe foliculi , mai mari si mai frumosi , numai buni sa se pupaceasca cu gigeii lu' sotulica
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Tocmai am terminat a doua stimulare cu closty...Joi merg la prima eco pt monitorizare.Sper din tot sufletul ca luna aceasta sa am noroc.Vroiam sa va intreb daca voi,cele care ati mai facut stimulari cu closty,ati avut drept urmare a tratamentului aparitia vreunor pete pe corp.Mie mi-au iesit nenumarate alunite ca niste mici pete negre,pe tot abdomenul...nu stiu daca are vreo legatura,dar intreb...
florex spune:
Closty eu am luat la ambele stimulari facute dimineata si la pranz. Rezultate au fost la ambele, despre reactii adverse la cea de-a doua stimulare am avut dureri de cap si mi-au aparut pete mici pe fata, dupa terminare mi-au trecut.
Tot in legatura cu intrebarile fetelor va pot spune ca am citit si pe prospect si m-a atentionat si DR ca daca nu suntem atente pe perioada cat luam closty se poate lua in greutate, mie mi-a spus ca au fost fete care in 5 zile de tratament au luat 5 kile. Eu am avut grija la ce mananc in zilele respective si nu am luat deloc in greutate.
Aerlilian succes, poate de data asta e cu noroc.