Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 11
anaconda2 spune:
Buna fetele ! sambata am facut o prima inseminare , dupa stimulare cu clomifen . In ziua 13 aveam un singur folicul baban , de 36 mm !! a mai fost cineva in situatia asta ? la ultima eco , a doua zi dupa inseminare , dr a spus ca "a inceput sa se sparga" , si ca am ovulat ,desi am vazut foliculul pe monitor tot la fel de mare . A mai spus ca e plin de sange...
mari_lolutza spune:
Tin sa precizez ca eu in urma tratamentului cu closti n-am avut nici un fel de efecte negative. De mincat maninc oricum, dar la mine nu se cunoaste. N-am tendinte de ingrasare, niciodata n-am avut mai mult de 46 kg, desi am 40 de ani.
georgia_c spune:
buna fetele .. aoleooo , hai ca ma sperii cu luatul in greutate ... io pot spune , ca incerc sa ma reintorc la alimentatia mea sanatoasa , si sa slabesc nu sa ma ingras 
hai sa va zic ce dilema am io , poate ma ajutati sa o biciuiesc .. so , io ovulez in z17-z18 , la un cm de 30-31 zile ; daca iau closty pe schema standard , cum de altfel am si luat , z5-z9 , are efect in conditiile in care io nu ovulez "clasic" , la 14z, caci nici cm nu e "clasic" , de 28z... mai pe scurt , efectul closty , nu dispare , pana in z17-18, cand de fapt ar trebui sa-si faca efectul?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Buna fetele ! sambata am facut o prima inseminare , dupa stimulare cu clomifen . In ziua 13 aveam un singur folicul baban , de 36 mm !! a mai fost cineva in situatia asta ? la ultima eco , a doua zi dupa inseminare , dr a spus ca "a inceput sa se sparga" , si ca am ovulat ,desi am vazut foliculul pe monitor tot la fel de mare . A mai spus ca e plin de sange...
RalMar spune:
anaconda e posibil ca pe monitor sa fi vazut foliculul spart, dar ovulul sa fi plecat. Multa bafta!
georgia c stai linistita, eu la prima serie nu m-am ingrasat nici macar un gram. Cred ca in timpul stimularii trebuie sa fii mai atenta ce mananci si nu te ingrasi deloc. Cat despre pastilute sigur au efect chiar daca ovulezi mai tarziu. E posibil ca in timpul stimularii sa ovulezi chiar mai tarziu decat inainte.
aerlilian spune:
Din pacate,eu am pus ceva kg pe mine,iar acum,cred ca mai mult ca niciodata,pt ca pe perioada cat am luat closty am fost la munte dintr-un restaurant in altul.

.Incep sa iau masuri...promit!!!
dara_d spune:
Neata fetelor eu am ajuns la 16saptamani si 6 zile de sarcina si vinerea trecuta am fost sa fac triplu test, si mi-a luat sange si am facut eco si bebe este foarte bine este in masuratori la toate oasele ,si mi-a spus ca este posibil fetita ,sa speram ca pana luna viitoare va fi tot fetita nu iiva creste ceva.Sunt super fericita asta este visul meu sa am o fetita si sotul vrea la fel.
Deci nu va lasati descurajate trebuie sa aveti incredere ca va veni momentul sa fiti gravidute toate,eu am avut probleme si am facut stimulare si sotul a avut astenozoospermie si a facut tratament,si uite ca se poate.
Vad ca sunt fete noi pe aici le urez succes si RAL MAR salutari si sper sa vii cat de curand la odisee te pupic.
16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
georgia_c spune:
m'neata ..
am fost aseara la 1 monitorizare .. ziua8 , E=5.4 , OS=13.3....din cate imi amintesc io in z10 aveam folicul cam de 12 , deci , closty si-a facut efectul ... asteta sa faca poc poroc si sa vezi atunci ce biciuiesc gigeii
mercic ralmar , de raspuns .. cum mai stai cu planul bb ?
Albert Einstein
RalMar spune:
Felicitari de fetita dara si sper sa mai intri pe aici sa ne mai dai detalii, eu oricum te mai caut pe la odisee!
Georgia cu planul bb stau cum stateam si acum un an pe vremea asta, singura deosebire e ca acum stim care e problema (in mare). In rest, ne-am apucat de refacut analize ca vrem sa facem inseminare (dar nu stim cand si nici unde) si vreau sa am absolut toate analizele facute recent, ca nu vrem sa ne trezim cu surprize. Si ma pregatesc sa fac si hsg, sa verific si eu "instalatia"
georgia_c spune:
RalMar, si io vreau sa-mi aerisesc "insataltia" , si apoi functie de ce zice dr .. IA , sau FIV direct
Albert Einstein