Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 12
RalMar spune:
Georgia dr. tau ce zice, ce va urma? Stiu ca spermogramele erau cam la fel, dar eu inca mai aud ca putem natural, si m-am cam saturat de povesti de adormit copiii, mai ales ca incercam de atata vreme. Acum ma gandesc ca sanse ar fi cu IA, si oricum este un progres enorm da la FIV + ICSI cum am inceput, la IA. Bafta si mai tine-ne la curent!
georgia_c spune:
RalMar,
io i-am zis medicului ca deja am 3 monitorizari , a vazut ca ovulez .. ar cam fi vremea sa trecem la pasul 2 .. a zis laparo , si functie de cum sunt trompele , facem IA sau FIV
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Fetele mele dragi,se pare ca e de bine!Astazi,la eco de z8,am 4 foliculi pe dreapta si 5 pe stanga.Va vine sa credeti?Iar din astia toti,doi sunt deja marisori...unul de 18mm si altul de 15.Endometrul 4,2.Dr mea era foarte incantata si m-a rugat frumos sa vin cu copil luna viitoare...
Va pup cu drag pe toate!
georgia_c spune:
fetele vroiam sa va intreb ca nu-mi mai amintesc exact ... closty , intarzie cm ?
Albert Einstein
mari_lolutza spune:
GEORGIA C, ar fi culmea sa intirzie ciclul din cauza lui clostilbegyt. Mie trebuia sa-mi vina azi, dar nimic. Nu mi-a intirziat niciodata fara sa fie cu ochi. Miine iau un test. Luna trecuta nu s-au vazut foliculi, dpa 2 closti in z 5-9. Drept urmare, mi-a prescris alt tratament pt. luna asta, pe care deja l-am cumparat inca de luna trecuta.In ianuarie a fost prina stimulare din viata mea.
mari_lolutza spune:
Mi-a venit azi. Desi mi sa spusese ca nu se vad foliculi, totusi am sperat. Oiau de la cap.
freeonda spune:
buna fetelor!
revin si eu dupa cateva saptamani ........ sunt la prima monitorizare cu closty in zilele 3-7, dar dr mi-a spus sa nu merg in prima luna la monitorizare pentru ca este de adaptare, abia de la urmatorul cm incep si monitorizarea. ma sperie randurile scrise de voi, atatea monitorizari si stimulari dar fara ... bb. o prietena a facut stimulare si IA si a ramas insarcinata la a doua incercare. gemeni, chiar. sper ca pentru toate fetele sa nu fie lunga asteptare si sa se intample repede minunea. va doresc bafta ....
inca ceva, era cat sa uit, doctora m-a pus si sa monitorizez temperatura, ceea ce eu am cam uitat uneori, alteori nu a fost posibil ...... ati facut si voi la fel?
georgia_c spune:
freeonda, din cate am citit io , nu este indicata stimularea , indiferent cat de "slaba" este ea , fara monitorizare ; o sa-ti dau si un argument , pe langa cele de natura 'observatorie" , sub stimulare , este foarte important sa se sparga foliculul , care altfel se poate transforma in chist ... atentie , nu vreua sa te sperii , ci doar , sa te previn .
mari_lolutza, imi pare rau ca au aparut uratii ...
Albert Einstein
mari_lolutza spune:
Azi incep o noua stimulare cu 2 closti. Sint in z 3. Pt. z 8-10 am gonal f. Martea viitoare ma prezint la dr.