Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi am facut din nou echo,nu sunt toti cei 7 foliculi asa mari,dar doi dintre ei sunt buni,unul de 23mm si altul de 21mm.Endometrul este 6,6 iar maine dimineata fac Pregnylul.Asadar,maine seara am treaba multa ...Sa-mi tineti pumnii,dragele mele!!!
Mari lolutza ,nu te descuraja,draga mea,ia-o de la capat cu incredere.Trebuie sa se intample!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

SALUT FETELE!

eu n-am mai facut alta stimulare in afara de aceea veche....si nici n-am mai avansat la proiectul bebe...a cam fost in stand-by...dar acuma ca parca se intrevede o speranta sa-l reiau am intrat sa va poopacesc tare-tare si sa va spun cat mi-a fost de dor de voi!

tatal meu a suferit o operatie f grea la inima...si multumesc lui Dumnezeu a reusit cu bine! asa ca....acuma ca s-au mai linistit apele...sper sa ne vedem mai des!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freeonda spune:

georgi_c nu ma sperii. multumesc pentru randurile scrise. ai dreptate in privinta stimularii fara monitorizare. am citit si eu ca e posibil sa apara chisturi. dar a recomandat dr. eu chiar am avut chisturi si eram la un pas de operatie. s-a rezolvat insa cu tratament. sper sa nu am probleme. oricum acum e deja prea tarziu pt monitorizare. sunt deja in ziua 15 a cm si chiar am niste dureri .... ca la ciclu, mai slabute ca intensitate, dar sunt ....
mari_lolutza multa bafta. si tie ioana. va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Buna

Dupa o pauza pt noi analize si histeroscopie de diagnosticare, am reluat tratament stimulare (e al doilea pt mine) dar un pic schimbat. prima oara am luat clostilbegyt (2 pe zi si utrogestan spre final CM), iar acum am Puregon Z 3,5, 7, 9 si clostilbegyt Z 4,6,8,10. + utrogestan mai spre final. Prima oara m-a ajutat pt foliculi dar mi-a scazut endometru. In varianta 2 ..sa vedem ..sa speram ca puregon e mai bun. Sunt doar in Z6 CM ...asa mai am pana la rezultate concrete.

Bafta fetelor luna asta cu stimularea.

http://tt.lilypie.com/3N44p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Nu am facut stimulare cu closti, dar va scriu schema mea de tratament, poate ajuta alte fete. Eu am facut stimularea cu Menopur (menotropina) dupa schema z4, z5 2 flacoane de 75u.i FSH si 75u.i LH, subcutanat, z6 pauza, z7 si z8, 2 flacoane, z9 pauza, z10 si z11 2 flacoane, in ziua12 Pregnylul ( care se numeste de fapt Ovitrelle, un alt preparat). In ziua 7 endometrul era micut asa ca am primit estriol gel de 2 ori pe zi cu succes, deoarece in ziua 11, aveam endometrul de 8,7 mm si 2 foliculi marisori de 17, repectiv 18 mm. Vineri, ziua 14 va fi inseminarea. Doamne ajuta!
Aerlinian e cazul sa dam vesti bune pe forum, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna fetelor. Am revenit dupa o scurta pauza.Eu am terminat cu primele 2 stimulari cu closti si din nefericire nu s-a intamplat nimic doar m-am ales cu niste greturi inainte de ciclu.Acum sunt in pauza cu tratamentul urmand sa merg la doctor spre sfarsitul lunii.Sunt un pic cam demoralizata .
Ioanara23 la ce medic ginecolog mergi in Iasi? Eu merg la dr. Aursulesei.Are cabinet in Tatarasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva timp, dar v-am citit zi de zi.Am terminat cea de-a treia tura de stimulari, astept rezultatul in jurul datei de 15-16. Din cate am vazut eu nu prea am avut parte de vesti bune anul acesta. Totusi cum am putea explica faptul ca la multe dintre noi..spermogramele sotilor sunt ok, trompele noastre nu sunt infundate, ovulatie am avut, am avut contact sexual in perioada fertila...si totusi nu avem rezultate. Daca aveti raspuns..va rog sa mi-l spuneti si mie..pt ca sunt..aproape la capatul puterii.
Va pup...apropo..mai asteapta cineva rezultatele tratamentului in 15-16?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor sa stiti ca va mai citesc si abia astept sa citesc ca s-a intamplat si la voi minunea.Nu va lasati cuprinse de dezamagire ca este usor sa alunecati pe panta asta, va spun din experienta ca eu pana sa fac stimularea reusaita mai mult m-am cautat pe la diversi doctori buni de care auzisem, si am cheltuit timp pretios incercan sa ma lamuresc cum sta treaba,apoi a mai fost si sotul cu spermoigrama proasta initial apoi dupa tratament s-a normalizat.
Salutari si succes ral mar ,ma bucur ca s-a hotarat IA si nu fertilizare.
Nushulica ce mai faci ??? Ce mai stiti de ea fetelor ?? Cum merge treaba la ea???
Restul de fete nu va stiu dar va urez bafta la stimulari si sa dea DD sa aveti un bebe in burtica.
Pupici tuturor.

18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

carmenusha din pacate nu am un medic stabil la care merg...
poate dupa ce voi fi gravi ma voi stabili...am auzit lucuri pozitive despre aursulesei...iti doresc sa ne anunti ca esti cu burta la gura cat mai repede!

dara poop burticutza! sarcina usoara in continuare!

eu tot am ramas cu curiozitatea mea: daca am executat "gimnastica" in chiar seara cu ovulatia, dar dupa 5 zile de pauza....sa indraznesc sa sper la ceva? am adomit cu mormolocii la purtator, abia dimineatza cand m-am dus la baie i-am simtit iesind (cam scarbos, stiu )

va poop dulce!

ioana

http://tt.lilypie.com/vFcSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna tuturor!Fiind noua pe aici, tot citesc si la un subiect si la altul si incerc sa le pun toate cap la cap.Deci,daca am inteles bine inainte de stimulare trebuie facute teste de ovulatie,nu?Apoi merg la medic si-mi fac programare pentru monitorizare.Depinde de situatie daca incep stimularea sau se incepe inaintea monitorizarii?
Vreau sa spun ca medicul meu a amintit la un moment dat de stimulare,dar nu stiu de ce nu am dezvoltat subiectul.
Nu am ramas deloc in 9 ani de cand sunt casatorita,iar sotul nu are probleme.Medicul meu(care este renumit in zona noastra)mi-a spus pe intelesul meu ca am ovarele ingrosate si ovulul nu poate trece.Trompele nu prezinta probleme.
Am mai avut acum 5 ani un chist ovarian drept de 4mm,care s-a resorbit dupa tratament cu triregol.

Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!

Mergi la inceput