Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Va multumesc,daca ma luminati si pe mine in legatura cu mesajul de mai sus.Poate deja au fost scrise raspunsurile la intrebarile mele,dar va spun ca citesc peste tot si poate am trecut cu vederea.
Sunt flamanda sa gasesc informatii care poate m-ar fi ajutat mai de demult daca descopeream acest loc minunat mai devreme.

Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Ioanara,
sigur ca trebuie sa speri, daca gigeii au fost acolo la momentul optim , sunt sperante
Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

anidaz stimularea se incepe de obicei in Z5 a ciclului si se face pana in Z9 (inclusiv) (depine si de dr, ca e posibil sa-ti dea 5, 6 pastilute, o data sau de 2 ori/zi). Dupa stimulare, in functie de lungime CM, dr. te va chema la monitorizari (care sunt eco intravaginale), de obicei incepand cu Z10 ca sa vada daca s-au format foliculii si evolutia lor. Si aceasta monitorizare depine de dr., poti face 2 ecografii, 3 sau chiar 5 pe luna, pana vede dr. ca a crescut foliculul si s-a spart. Cand este foliculul destul de mare, poate sa-ti dea sa faci o injectie de pregnyl, pentru a ajuta foliculul sa se sparga, dar si acest lucru depinde de dr. (de ex. eu, in 4 luni de stimulare nu am facut pregnyl niciodata, nu a considerat dr. ca as avea nevoie). Testele de ovulatie nu au absolut nici o legatura ce stimularile si monitorizarile, le faci tu daca vrei sa vezi daca functioneaza in cazul tau sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

salut ! ieri , ziua 11 de la inseminare , am facut bhcg si a iesit valoare 2 ! deci...nega . Azi dim , in ziua 12 , am facut test de urina . Nega...! Ce ziceti ? am facut testele prea devreme ?! abia maine ar trebui sa-mi vina ciclu . cred c-o sa mai repet peste 2 zile , daca nu vin rushii intre timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

anaconda nu stiu ce sa-ti zic, inca nu stiu prea multe treburi despre inseminare, si cred ca nici celelalte fete de la acest subiect, ca noi facem stimulare si incercam natural, cu contact sexual dirijat, dar nu facem inseminari. Dar, din ce am citit eu pe prospectele testelor de sarcina pe care le-am facut, si din ce mi-au spus si dr., am inteles ca testele de sarcina se pozitiveaza incepand cu a 7a zi de la conceptie. Despre testul de sange iar nu stiu ce sa zic, stiu ca e cel mai sigur mod de a afla, dar nu stiu care ar trebui sa fie valorile. Poate daca nu e 0, mai sunt sanse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cu intarziere de doua zile raportez:facut pregnyl alaltaieri dimineata,prestat seara,ieri dimineata facut din nou eco.Se sparsese foliculul,deci am prins momentul...Ma rog la Dumnezeu sa fie cu succes.

Mergi la inceput

Multumesc RalMar,acum m-am lamurit.Imi fac programare la medic pentru luna viitoare,ca maine cand ar fi a 5-cea zi de CM nu cred ca am sanse sa intru la el.

Mergi la inceput

Printre femeile programate,din fericire,am reusit sa ma strecor si eu la medicul meu.Numai bine ca sa pot incepe stimularea de azi.Tratamentul meu suna cam asa:
zilele 5-9- clostilbegyt
ziua 12-monitorizare
ziua 13-pregnil 1000u
zilele16-25-duphaston
Acum incep emotiile,dar si sperante mai mari.E mai mult decat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda2 si eu stiu la el ca si RalMar in legatura cu testele de sarcina.Avand in vedere ca mesajul tau este postat acum trei zile,ai mai incercat un test de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, voi ce scheme de tratament de stimulare ati urmat?
Va rog sa-mi spuneti si mie citeva. si multumesc mult.

Mergi la inceput