Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utica spune:

mari_lolutza apropo de scheme de tratament...eu am facut doar in zilele 5-9- 2tb/zi clostilbegyt si nimic altceva. Dupa cate am citit pe forum la multe dintre fete le-a prescris si pregnil si duphaston. Si eu sunt curioasa pt ce le-a dat pregnylul si duphastonul...

Fetelor nici o veste buna..nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

UTICA, pregnylul se da pentru spargerea foliculului si duphastonul cred ca pt. sustinerea sarcinii, daca apare. La mine, closti a fost rahat cu apa rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

mari_lolutza multumesc pentru informatii. Ce mai vreau sa intreb se poate lua duphaston fara stimulare ovariana? De ce intreb..pt ca eu se pare ca am ovulatie..in plus eu am avut o sarcina pe care am pierdut-o..sarcina oprita in evolutie. Si ma gandeam ca poate asta este problema la mine..chiar daca ovulul se fecundeaza..totusi sarcina nu se poate fixa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisi18 spune:

Fetelor, poate ma puteti ajuta si pe mine! trebuie sa incep stimulare cu OVAMIT si nu gasesc la nicio farmacie in bucuresti. unde am intrebat mi-au zis ca e acelasi lucru cu clostilbegyt! Asa este?
va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sisi ,substanta este aceeasi,numai ca am impresia ca difera concentratie,in sensul ca Ovamit este mai bland decat Clostylbegit.Am dreptate,fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Am intrat sa va spun ca prima luna de stimulare cu closty a fost un esec, astazi e Z 14 DPO, test negativ

Mergi la inceput

UTICA, se poate lua duphaston si fara stimulare. Se da pt. sustinere. Eu nu am nevoie decit de stimulare, fara nimic altceva. Sa ai noroc de data asta!

Mergi la inceput

SISI18, ovamit este acelasi lucru cu clostilbegyt. Ia-l cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi ar trebui sa fie a 10a zi de la conceptie,iar eu,evident,ma gandesc cand ar fi bine sa fac un test de sarcina.Stiu ca sunt paranoica,dar mai bine ca voi nu ma poate intelege nimeni.Am o intrebare legata de nidare si de instalarea lui bebe in uter.Credeti ca acest moment se poate manifesta cu usoare dureri?Pt ca am simtit alaltaieri o durere de burtica pe care,in paranoia mea,am asociat-o cu fixarea oului in uter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisi18 spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput