Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 15
utica spune:
mari_lolutza apropo de scheme de tratament...eu am facut doar in zilele 5-9- 2tb/zi clostilbegyt si nimic altceva. Dupa cate am citit pe forum la multe dintre fete le-a prescris si pregnil si duphaston. Si eu sunt curioasa pt ce le-a dat pregnylul si duphastonul...
Fetelor nici o veste buna..nimic?
mari_lolutza spune:
UTICA, pregnylul se da pentru spargerea foliculului si duphastonul cred ca pt. sustinerea sarcinii, daca apare. La mine, closti a fost rahat cu apa rece.
utica spune:
mari_lolutza multumesc pentru informatii. Ce mai vreau sa intreb se poate lua duphaston fara stimulare ovariana? De ce intreb..pt ca eu se pare ca am ovulatie..in plus eu am avut o sarcina pe care am pierdut-o..sarcina oprita in evolutie. Si ma gandeam ca poate asta este problema la mine..chiar daca ovulul se fecundeaza..totusi sarcina nu se poate fixa.
sisi18 spune:
Fetelor, poate ma puteti ajuta si pe mine! trebuie sa incep stimulare cu OVAMIT si nu gasesc la nicio farmacie in bucuresti. unde am intrebat mi-au zis ca e acelasi lucru cu clostilbegyt! Asa este?
va multumesc!
aerlilian spune:
Sisi ,substanta este aceeasi,numai ca am impresia ca difera concentratie,in sensul ca Ovamit este mai bland decat Clostylbegit.Am dreptate,fetelor?
oana_oana26 spune:
Am intrat sa va spun ca prima luna de stimulare cu closty a fost un esec, astazi e Z 14 DPO, test negativ
mari_lolutza spune:
UTICA, se poate lua duphaston si fara stimulare. Se da pt. sustinere. Eu nu am nevoie decit de stimulare, fara nimic altceva. Sa ai noroc de data asta!
aerlilian spune:
Astazi ar trebui sa fie a 10a zi de la conceptie,iar eu,evident,ma gandesc cand ar fi bine sa fac un test de sarcina.Stiu ca sunt paranoica,dar mai bine ca voi nu ma poate intelege nimeni.Am o intrebare legata de nidare si de instalarea lui bebe in uter.Credeti ca acest moment se poate manifesta cu usoare dureri?Pt ca am simtit alaltaieri o durere de burtica pe care,in paranoia mea,am asociat-o cu fixarea oului in uter.