Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Dragele mele, am fostpe 12 feb. la echo. Am un folicul de 19 mm pe ovarul drept si inca 3 mai mici pe ovarul sting. Azi am facut un pregnyl de 5000 si miine inca unul tot de 5000. Nu stiu de ce a fost necesar, pt. ca eu am ciclul regulat, la 28 de zile, ovulatia producindu-se oricum. Dar le-am facut, ca mi le-a prescris. Vineri, simbata si duminica avem program artistic. Sper sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Sunt in a 15 zi de la ovulatie...teoretic astazi sau maine ar trebui sa-mi vina cm...eu sper sa nu vina..cel putin 9 luni...dar asa sper de doi ani asa ca...nu-mi fac mari sperante.
Va pup..si sa aud numai de bine despre voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Utica ,dar deja poti face linistita un test de sarcina!Ce mai astepti?Sau,ca si mie,ti-e teama ca vezi iar o sibgura liniuta?Sa dea Dumnezeu sa fie doua!!!

Mergi la inceput

Asa este aerlilian, dar atat timp cat nu este o singura liniuta pe test, si nici nu a venit cm...mai pot spera...In plus luna de luna am facut testul in z14, z15 de la ovulatie...si a iesit negativ....printr-o superstitie prosteasca..gandesc ca daca luna asta nu fac asa de repede testul..poate sunt insarcinata....
Oricum...nu cred sa ma pot rabda mult sa nu fac testul...dar atat cat ma pot rabda..nu-l si fac...
Nu simt nimic..nici greata..nici oboseala..nici durere de burta..nimic...

Mergi la inceput

Utica,te inteleg foarte bine,sunt in aceeasi situatie.Astazi este z11 de la conceptie si ma gandesc ca daca as face un test de sarcina,probabil ar iesi deja...Dar mi-e frica de esec,cum nu mi-a fost niciodata.Incerc sa ma incurajez si sa "vizualizez" semne de sarcina:usoara oboseala si somnolenta(care pot fi de la Utrogestan),o urinare mai deasa,mai ales noaptea (care poate fi de la acidul folic), o intarire a sanilor (care poate fi specifica perioadei premenstruale).Dar pt test...inca nu am curaj...Vorba ta:atata timp cat nu e cm,mai pot spera!

Mergi la inceput

aerlilian iti tin pumnii...si sa speram ca vom avea rezultate pozitive..oricum eu o sa va tin la curent cu rezultatele mele..intre timp imi fac de lucru..prin casa..prin curte..orice doar ca sa nu ma gandesc la test, la cm...la sarcina..:)

Mergi la inceput

Evident ca nu am mai avut rabdare si am facut astazi un test barza care este negativ.Astazi este z25 si z13 de la presupusa conceptie.Pe testele barza scrie ca sunt relevante cu patru zile mai devreme.Ma gandesc cu groaza la un nou esec.Mi-e teama ca nu mai pot trece peste asta...A fost a doua runda de stimulare si totul a decurs ca la carte...

Mergi la inceput

aerlilian imi pare rau pt rezultatul testului tau. Totusi poti spera ca este inca prea devreme pentru a fi interpretat testul corect. In plus tu spuneai ca ai unele semne ale sarcinii. La mine in schimb raspunsul este sigur..mi-a venit cm astazi. La fel si la mine..am crezut ca am facut totul ca la carte...a treia serie de stimulari, doza dubla, foliculi f frumosi...contact sexual in perioada ovulatie...si totusi...nu am ramas insarcinata. Acum singurul lucru care mi-a ramas de facut este sa las sa treaca o perioasa de cateva luni..sa nu mai incerc nimic...sa nu ma mai gandesc la bebe...desi probabil ca va fi imposibil. Dar altceva nu mai stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Buna fetelor
Si eu am aceeasi problema ca si voi , imi doresc un bb dar el intarzie sa apara
De saptamana asta incerc si aceasta varianta de stimulare cu closty
Avand in vedere ca nu am mai luat pana acum asa ceva , asa vrea sa mi impartasiti din experienta voastra
Adica la ce sa ma astept de la acest tratament , ce efecte negative pot aparea , cum va simtiti de la el , etc
Din ce am citit eu pe aici , sansele nu sunt f mari , dar totusi incerc si aceasta varianta
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si eventualele sfaturi
Merci mult

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Marynik ,bine ai venit si sedere cat mai scurta!Draga mea,de ce trebuie sa incepi gandind negativ?Sanse exista,daca nu ne-a iesit noua pana acum,asta nu inseamna ca acelasi lucru se va intampla si cu tine...Poate tie iti iese din prima!!!
Tratamentul nu are efecte adverse...Ce putin la mine nu a avut.Decat intarzierea cm timp de 10 zile.Asta poate si de la utrogestan.Pe termen lung insa,din pacate,tratamentul hormonal poate crea neplaceri.Se pot produce chisturi sau si mai rau...cancer ovarian.Daca se respecta schema recomandata de medic si adaptata situatiei tale,nu cred sa se intample ceva rau.Singurul lucru pe care te rog sa-l ai in vedere,este sa nu faci acest tratament decat la recomandarea medicului si sub supravegherea lui,da?
In rest...bafta multa si sa ai rezultate!

Mergi la inceput