Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia1908 spune:

sunt o aspiranta la statutul de graviduta, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cine, luna trecuta mi-am facut dozarile hormonale in urma carora medicul sustine ca as avea insuficienta ovariana, medicul ginecolog sustine altceva, mi-am schimbat endocrinologul si mi-am refacut iarasi analizele, estradiolul in ziua 21 mi-a iesit mai mic 63 normal 70-250 in ziua a 21-a, si asteptam aum dozarea lh si fsh in ziua a 3. cum trebuie sa fie lh si fsh ca sa pot face stimularea cu clomifen propusa de noul endocrinolog, pentru ca cel vechi mi-a sus ca nu semai poate face nimic fiindca fsh-ul era mare ? va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Mai am o intrebare pt voi... Astazi sunt in z19 de la ovulatie...de doua zile am o scurgere maronie..nu f consistenta...cateva pete. Credeti ca as putea sa interpretez ca nu mi-a venit cm? Sa incerc un test de sarcina? Sau in urma tratamentului am niste dereglari de cm. Nu am facut pana acum un test de sarcina pt ca nu vroiam sa fiu din nou dezamagita. A mai patit cineva asa ceva? Sanii imi sunt la fel de mari si tari..ca si acum cateva zile...
Va multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Utica ,asa am patit si eu data trecuta dupa stimulare.Cateva zile de scurgere maronie,dupa care...cm.Din pacate si eu am sperat la fel ca tine,ca e semn de sarcina.Dar n-a fost sa fie.Asta nu inseamna ca si la tine sa fie la fel.Am ajuns la concuzia ca semnele de cm sunt atat de asemanatoare cu cele de sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

da,

si la mine cand am luat tratament si apoi, in lunile fara, imi venea CM cam prin ziua 25-26 din 28 ....dar foarte putin si maroniu. Incepea rosu si mai puternic doar in ziua 28. Doctorul mi-a zis ca aia se considera prima zi CM ..cand curge rosu si mai puternic ...

Luna asta am luat Puregon si Clomifen si acum, spre final, utrogestan.
Astept rezultate cam intr-o saptamana.

http://tt.lilypie.com/33VUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Fetele , voi cam din ce zi a cm incepeti sa mergeti la monitorizare?
Si cam cate eco faceti pe luna? Ati facut si pregnyl ?

Azi sunt z2 , deci mai am si eu putin si incep tratamentul
Sper sa nu am parte de cine stie ce efecte adverse...

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna fetelor!
Am o problema si va rog sa ma luminati . Am facut 2 stimulari cu closty: la inceputul lui decembrie si la inceputul lunii ianuarie. Mi-a venit CM mai devreme in lunile respective ( la 23 de zile ), luna trecuta mi-a venit normal (la 26 de zile) iar luna asta mi-a intarziat 5 zile, dupa care de vinerea trecuta mi-a aparut o scurgere maronie (ca un CM spre sfarsit)care persista pana in prezent.Azi dimineata am facut un test de sarcina care mi-a iesit negativ.Dar CM tot nu e normal.Si pe langa asta am si o durere de cap groaznica. A mai patit cineva asa? Sambata sunt programata la doctor dar pana atunci imi tot fac mii de ganduri.Ce as putea sa am?

Mergi la inceput

Carmenliza,cam astea sunt efectele tratamentelor hormonale...Probabil ca scurgerea aceea va deveni un cm in toata regula.Cat despre durerea de cap...habar nu am!
Marynik,stimularea se face in functie de durata cm.Eu,pt ca aveam un cm mai scurt(25z),am facut stimulare in zilele 3-5 si monitorizari in z 9,z11 si z13 cu pregnyl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

aerlilian ai avut perfecta dreptate..astazi mi-a venit cm in toata regula. Tu ti-ai refacut testul de sarcina? La tine cum este?
Fetelor va rog...care aveti vesti bune...scrieti-ne...avem nevoie de vesti bune ca de aer...si asa unele stam prost cu moralul..:(.
Si..inca o intrebare..voi ce mai faceti daca ati epuizat cele trei serii consecutive de stimulare? Eu nu stiu ce sa mai fac...o sa incerc vreo doua trei luni un tratament naturist...asta pt ca nu stiu ce as mai putea face din punct de vedere medical.
Va pup...si o sa mai intru sa va citesc...de scris...eu nu cred sa mai am informatii referitoare la subiectul asta...mi-am epuizat sansele...:(

Mergi la inceput

Utica ,termina cu prostiile!Nu ti-ai epuizat sansele!Ce vorba e asta?Faci o pauza de cateva luni,dupa care stimularea poate fi repetata.Si unde mai pui,ca tratamentul lucreaza si dupa...nu stii cum se poate intampla sa ramai natural...Ai sa vezi ca o sa fie bine,capul sus!
Nu am refacut testul.Sunt in z28 astazi.Probabil ca maine repet testul.Mi-e frica de esec,stii bine!Aseara am avut o usoara scurgere bej-rozalie.Asta poate fi semn de sarcina sau de ...cm.Vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna fetelor !
Aerlilian multumesc pentru raspuns, insa nu stiu ce sa mai cred ca de azi dimineata nu mai am scurgerea maronie si nici CM nu a venit normal, cum ma asteptam sa inceapa sa curga. Sunt putin cam derutata si speriata. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Astept sa merg sambata la doctor ca nu cred ca e bine.

Mergi la inceput