Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Carmenliza,
eu am facut pana acum de doua ori stimulare, de fiecare data cate doua luni
La cea de-a doua serie, in prima luna, (adik in ian)mi-au intarziat rushii vreo 4 zile, insa din ziua in care ar fi trebuit sa apara am avut niste pete maronii, cam urate, care nu erau permanente, dar m-au chinuit vreo 3-4 zile
Cand spuneam gata, nu mai sunt, mai aparea cate una
In final a venit CM in toata spendoarea
Deci, se pare ca se intampla si de astea dupa stimulrai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am repetat din nou testul in dimineata aceasta.Este la fel de negativ.Astazi,z29.Probabil cm va intarzia cateva zile bune,ca si data trecuta.Ce pot sa fac...astept,ma intaresc si o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pup toate fetele}{
am intrat sa va spun sa nu renuntati la visul vostru de a avea un bebe si sa mergeti mai departe!!
daca e nevoie, schimbati medicul, poate ca o alta abordare este de bun augur, faceti investigatii si voi si sotzii vostri si o sa aveti bebe, cu siguranta!!
nu stiu daca cunoasteti povestea mea, o sa v-o scriu in cateva randuri...poate ca nu e specatculoasa, dar cine stie, va va ajuta

ne doream mult un bebe si din februarie anul trecut am si inceput sa prestam fara protectie. insa, desi in inchipuirea mea aveam simptome de sarcina...prima luna a fost un eshec. nu stiam la cate zile sa prestam, prestam in fiecare zi, pana m-au apucat niste ameteli si am stat de vorba cu o prietena doctorita, care m-a intrebat cat de des facem...m-a facut nebuna, ca nu asha se fac copiii, ca tr sa te relaxezi, ca nu vin cand vrem noi. dar ce? eu am priceput? in fiecare luna imi doream tot mai mult si caderea era si mai de sus.
am mers cateva luni la o doctorita, care-mi facea doar control clasic....mi-a zis sa slabesc, sa fac polidine+antiinflamator+antibiotic...dupa care antibiotic m-am procopsit cu o candida...da deh, 3 luni antibiotic...asta se intampla in vara. am fost in concediu in grecia, unde speram noi sa ni se intample, ca era planificat cand trebui...dar nu s-a intamplat!
eram insa hotarata sa schimb medicul imediat ce-mi trecea Cm si asha am facut. acolo mi-a desoperit o gramada de probleme, printre care si o rana pe col. mi-am facut cauterizare si 2 luni am stat pe tusha. in timpul asta am facut spermograma sotzului, care a iesit normala, dar cu gigei cam leneshi.
doctorita mi-a zis ca dupa ce se vindeca rana imi da closti si pt mine si pt sotz. plus ca de la inceput mi-a dat utrogestan, deci am luat utrogestan 3 luni inainte de a ramane gravi, inclusiv in luna in care am ramas.
in luna in care am ramas am inceput si tratamentul cu closti, desi eram in dubii, ca nu stiam daca mai apucam ovulatia, avand in vedere ca nu aveam voie sa facem sex pana in Z13. dar am zis sa incerc...si da, a iesit bebe:))
ce pot sa va mai spun este ca in momentul in care am plecat de la doctorita pe 10 dec. mi-a zis ca sunt perfect sanatoasa d.p.d.v. ginecologic, insa a zis ca bebe poate sa vina sau poate sa nu vina....sa vin la ea peste 3 luni. m-am intors in ianuarie, pt consult de sarcina

va doresc din tot sufletul sa aveti cat mai repede bebelusul dorit!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

sper sa nu va suparati ca m-am intins atat, dar am simtit nevoia sa fiu alaturi de voi

fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morene spune:

Multumim mult Claudinna Cand ne spui de-i fetita ori baiat?!

Mergi la inceput

cred ca peste o luna va spun, ca atunci m-a chemat la 4D

fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felicitari Claudinna!!!Chiar aveam nevoie de o poveste de succes.Eu sunt in z33 si cm nu da semne sa vina.Data trecuta dupa stimulare mi-a venit in z34,insa acum...niciun semn.In z29 testul era negativ,asa ca...slabe sperante luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Fetelor , sunt in a doua zi de closty si ma cam doare burta , de fapt ovarele
Este normal ?
Voi ce simptome ati avut in timpul tratamentului ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

marynik sa stii ca eu am avut niste dureri cumplite in prima luna de stimulare. Dar cred ca au fost ceva mai tarziu, tin minte ca era dupa z9, deci nu mai luam closti, dar cred ca era inainte de ovulatie. Oricum am avut in jur de o ora si ceva niste dureri atat de mari incat am facut febra si pur si simplu mi s-a facut rau. L-am sunat pe medicul meu ginecolog si a spus ca da, se poate ca de la tratament sa ma fi simtit rau, dar ca o sa treaca si ca sa nu-mi fac probleme decat doar daca durerile reapar. La mine nu au mai aparut nici in urmatoarele luni, decat dureri asa de ovare, dar nu cat sa mi se faca rau din cauza durerii. Durerile de ovare erau suportabile si erau pana la ovulatie, dupa ovulatie dispareau ca prin minune.
Te pup...si sper sa nu ai dureri mari. Si mai ales...sa ai rezulatate pozitive si sa ramai insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna fetelor!
Sunt foarte suparata. Sambata am fost la ginecolog si am aflat de la ce erau scurgerile maronii.Tocmai pierdusem o sarcina.Daca stiam de la ce sunt si il sunam pe doctor a doua zi de la aparitia scurgerii acum poate eram si eu. Dar...acum e prea tarziu si nu mi-a mai ramas decat sa o iau de la capat.

Mergi la inceput